zeer snel geleverd (nog geen 3 weken) lekker snel geplaatst ( na /- 45 minuten stond de trap en waren ze weer weg)
hartstikke tevreden met onze nieuwe trap mooie prijs en snel klaar top
Snel en vakkundig, beetje te snel waardoor kleine beschadiging op zichtbare plek, verder geen probleem.
deskundig geplaatst
Waren zeer vriendelijk, leveren optijd. Geven netjes advies en beantwoorden geduldig de vragen.
de eerste trap is geplaatst ven de vier en dies was priema
de monteurs werkten snel en korrekt
Basis trappen doet wat ze belooft. Snelle en betrouwbare levertijd en goede communicatie.
Zeer vlotte afhandeling, zoals de slogan zegt; wel op mat geen poespas.
Wij kwamen in problemen omdat een andere leverancier het liet afweten. Basistrappen kwam heel snel met een passende offerte. Na opdracht werd de trap binnen een paar dagen geplaatst, zodat wij toch nog op tijd konden verhuizen. Chapeau!
Helemaal Super!! Razendsnelle, professionele monteurs die een keurig stukje werk hebben neergezet. We zijn helemaal 100% tevreden met onze prachtige trap. En helemaal voor die prijs! Dank jullie wel! Alwin en Elja Okken, Lochem
Snelle levering en heel snel geplaatst door zeer vakkundig personeel.
Bijzonder snelle levering en plaatsing met een meer dan goede prijs. Alles keurig gemonteerd en opgeruimd
Ter plaatse de situatie bekeken, na telefonische afspraak. Het plaatsen precies op tijd volgens afspraak. Het personeel was zeer correct, vakkundig en netjes. Het bijgeleverde afschermhek was ruim voldoende. Het afgeleverde werk was prima.
Goed bedrijf, Scherpe prijs, goede service en echt vakmanschap wat resulteert in een tevreden klant en een mooie trap. Grote klasse!
Een goed bedrijf met mensen die weten waar ze over praten. Snelle levertijd en goede communicatie. Wij wensen U veel succes toe met uw bedrijf en zullen het doorgeven aan mensen die ook een trap nodig hebben Met vr groet Gerard de Vries
alles is netjes afgewerkt, en de werkwijze om hem in elkaar te zetten is simpel, alleen was mij niet duidelijk van te voren dat de trap uit elkaar geleverd zou worden is mij niet gezegd, op zich geen problemen mee maar wellicht bij offereren vermelde
Leuke werklui
Schouwslootweg 15
5145PG Waalwijk
TrapDirect is de producent van trappen van merken zoals HR Trappen, Basistrappen, Ecotrappen en iStairs. TrapDirect verzorgt voor deze merken het maken van de offertes, het inmeten van de trappen, de fabricage en het voorbehandelen van de trappen. Met het unieke TrapDirect concept bent u er zeker van dat u de trap krijgt die het beste bij u past. Modern, klassiek, basis of juist ecologisch? Bij TrapDirect heeft u de keuze.