Snel duidelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer snelle levering.
Correcte afhandeling en prima prijs/kwaliteit ! Vriendelijk personeel. Wij zijn alvast zeer tevreden met het nieuwe trapgat en zoldertrap.
Goed advies en wat specifieke wensen met verven was geen probleem. De trap is werkelijk perfect ingemeten en heeft de uitstraling die we wilden en past bij ons huis. De levering was snel en ook nog in de bouwvak
zeer positieve ervaring, goed personeel ervaren vakmannen, hele mooi trap .Past in het geheel.
mooie trap goede werklieden goede prij
Supersnelle levering en goed meegedacht over de mogelijkheden om een oplossing te vinden voor het model van de uiteindelijke trap. Het eindresultaat is een goed beloopbare trap op een kleine ruimte, bedankt!
Snelle levertijd, goede kwaliteit
Snelle levering en plaatsing. Degelijke trap. Goede prijszetting. Goed contact met klantendienst. Snel antwoord op vragen.
snelle duidelijke offerte ontvangen vooraf en nadien professioneel geplaatst. Niets dan lof!
Zeer tevreden met de service en kwaliteit van Basistrappen.nl. Na een deskundig telefonisch gesprek is de trap bij ons thuis ingemeten. Er werd meegedacht en deskundig advies gegeven. Ook over de prijs waren wij zeer tevreden! Het kleine verschil van de indicatieprijs en de daadwerkelijke offerte is bij ons zelf 'gecompenseerd' met een gratis trapleuning 3 weken na het eerste telefonsche contact is de trap deskundig geplaatst. Een prachtige stevige trap perfect op maat gemaakt! Niets meer dan lof over de prijs kwaliteit verhouding en de service van basistrappen.nl
Snelle handeling, hoeft niet lang te wachten. eigenaar is zeer correct.
Zeer correcte service. Duidelijke afspraken, goede communicatie. Werken zeer proper. Zelfs voor het slijpen van een nieuw trapgat zijn ze erin geslaagd relatief weinig vuil te maken of te beschadigen.
Snel, efficiënt en vlot in afhandeling
Fijn personeel, leuke mensen om mee te werken zij weten waar ze mee bezig zijn. De trap past prima en ziet er goed uit met zorg behandeld.
Snelle levering en montage..
Snelle inmeting en levering binnen 3 werkweken. Klein probleempje wat na communicatie is opgelost. Prijs /kwaliteit verhouding is perfect.
Via internet bij Basistrappen uitgekomen. Gebeld en een afspraak gemaakt. Vrijblijvend is een persoon komen meten en adviseren en heeft een prijs neergelegd. Dit was een helder en duidelijk verhaal. In de periode daarna een voorkeurdatum kenbaar gemaakt wanneer de trap geplaatst moest worden. Op deze afgesproken datum zijn twee heren de trap komen plaatsen. De trap zit er bij ons netjes in en wij zijn dan ook tevreden.
Vlotte en nette levering. Mooie sortering hout
zowel het telefonisch contact als het persoonlijk contact verliep zeer vriendelijk en doelgericht. Snelle levering en goede plaatsing een aanrader om met uw firma samen te werken.
De eerste bevindingen met basistrappen is zeer positief, netjes de afspraken nagekomen en een zeer vakkundige indruk achter gelaten. Verder heeft basistrappen onze wensen goed aangehoord, verwerkt en waar nodig advies gegeven. Onze trap wordt medio maart geplaatst als dat net zo verloopt als de eerste indruk, dan krijgen we een zeer mooie trap
zeer snel op korte termijn!!!
De 2 medewerkers hebben snel en netjes gewerkt.
Schouwslootweg 15
5145PG Waalwijk
TrapDirect is de producent van trappen van merken zoals HR Trappen, Basistrappen, Ecotrappen en iStairs. TrapDirect verzorgt voor deze merken het maken van de offertes, het inmeten van de trappen, de fabricage en het voorbehandelen van de trappen. Met het unieke TrapDirect concept bent u er zeker van dat u de trap krijgt die het beste bij u past. Modern, klassiek, basis of juist ecologisch? Bij TrapDirect heeft u de keuze.