Supercorrecte firma !
Een zeer creatief gegeven waardoor wij onze zolder maximaal kunnen benutten. Kwaliteit van het plaatsen perfect. De voorbereiding, gat maken in muur en plafond zeer netjes! Alleen maar complimenten!!
trap staat er netjes in, en in korte tijd geleverd, top!
Vanaf opmeting naar offerte en plaatsing zaten welgeteld 3 weken! Ongelooflijk! Trap is in perfecte staat en we zijn er heel tevreden mee. We hebben gekozen van bamboe en dat is echt een prachtig product.
zeer goed
zeer vlotte afhandeling en stevige trap, vriendelijke mensen en personeel basic maar goed materiaal misschien nog opvolging na de werken mogelijk? iets betere afwerking nog mogelijk? schilderwerk?
Dank u voor de mooie beoordeling. De aangepaste facturen worden zoals gisteren besproken in orde gemaakt. Fijn weekend!
Snelle reactie op prijsaanvraag Goed contact
Flexibel, meedenkend en keurig werk afgeleverd.
Top Service! Supermooie trap! heel erg tevreden.
Snelle plaatsing, goedkoper
Vriendelijk, snel, correcte afhandeling.
Snel, professioneel
Zeer correcte samenwerking en over de werkmannen een dikke 👍, proper en mooi werk afgeleverd!
Mooie nette trap, goede communicatie. Je kan alles bespreken en kwaliteit voor een goede prijs!
snelle opmeting,nakomen afspraak, perfecte plaatsing een tevreden klant
Alles super goed verlopen. Heel goed contact. Alles netjes op tijd. Zeer snel van inmeten tot plaatsen. Wij zijn super blij met onze nieuwe trappen.
Zeer efficiente plaatsing van de trappen, gedee communicatie, goede plaatsing. Alles is zeer vlot verlopen.
Impressed
Alles volgens de afspraak, prima in orde. Ook zeer flexibel en vriendelijk.
Snelle opmeting Duidelijke allesomvattende offerte Vlotte plaatsing Mooie houtstructuur
Vlotte service, zeer flexibel.
goede en snel service en vriendelijk aan de telefoon
Snel gerealiseerd
Schouwslootweg 15
5145PG Waalwijk
TrapDirect is de producent van trappen van merken zoals HR Trappen, Basistrappen, Ecotrappen en iStairs. TrapDirect verzorgt voor deze merken het maken van de offertes, het inmeten van de trappen, de fabricage en het voorbehandelen van de trappen. Met het unieke TrapDirect concept bent u er zeker van dat u de trap krijgt die het beste bij u past. Modern, klassiek, basis of juist ecologisch? Bij TrapDirect heeft u de keuze.