Zeer correcte samenwerking. Transparante communicatie. Snelle opmeting en installatie en prachtig vakwerk. Iedereen die onze trap ziet is enthousiast en ik maat overal reclame voor jullie
goede service
Hartstikke goeie service en kwaliteits materiaal
professionele service
Leveren goed werk en zijn prettig in de omgang
Deskundig advies, strak ingemeten en mooi op tijd geleverd
Goede kwaliteit, er wordt goed meegedacht.
Uitstekende dienstverlening en communicatie. Zeer professioneel!
Top bedrijf, werkt erg nauwkeurig en communiceert goed. Tevens herstellen ze een kleine inmeetfout mbt verlichting erg snel en goed. Kwaliteit staat bovenaan!
- Goed bedrijf -Levert hoge kwaliteit -Komt afspraken na
Super tevreden. snelle reactie op offerte aanvraag, duidelijke offerte en later geheel conform afspraken uitgevoerd.
Prima klus gedaan. Juist inzicht en goede adviezen
Trap werd op tijd geplaatst,in de juiste kleur en zeer netjes afgewerkt. Heel tevreden over het eindresultaat!
Vakwerk en een super vriendelijke service!
heel goede ervaring, snel, correct en professioneel
Geachte heren, Ik heb u na een vorige opdracht wederom verzocht een trap te maken en te plaatsen van milieu vriendelijke bamboe. Ik ben over alles tot nu zeer tevreden: communicatie is prettig, uitleg goed, plaatsing prima. Alleen maar tevredenheid. Prijs zal wel niet de goedkoopste zijn, maar het milieu en service dat mag wat kosten.
Vriendelijke mensen en een mooie trap
zeer correcte en snelle levering
Zeer goede en snelle service. Van offerte tot levering/plaatsing, verliep alles zeer vlot. Zeker aan te raden!
alles zeer goed en snel gedaan
Super service! Makkelijk contact, opmeten ging snel en binnen twee weken was de trap al geplaatst. Echt geweldig! En zeer blij met het eindresultaat!
Gedegen partij, die het werk zeer serieus neemt. Goede kwaliteit.
Dankjewel voor jullie service en vakmanschap. Van offerte tot aan plaatsing, alles was netjes verzorgd. Ik beveel jullie zeker aan bij vrienden en kennissen.
Schouwslootweg 15
5145PG Waalwijk
TrapDirect is de producent van trappen van merken zoals HR Trappen, Basistrappen, Ecotrappen en iStairs. TrapDirect verzorgt voor deze merken het maken van de offertes, het inmeten van de trappen, de fabricage en het voorbehandelen van de trappen. Met het unieke TrapDirect concept bent u er zeker van dat u de trap krijgt die het beste bij u past. Modern, klassiek, basis of juist ecologisch? Bij TrapDirect heeft u de keuze.