Altijd een vriendelijk woord, goed meedenken en vakkundige ogen die leiden tot een super trap. Goed overleg, levering volgens afspraak en uitstekende kwaliteit
Super tevreden
Erg klantvriendelijke benadering, luisteren goed naar wat je wilt en goede prijs-prestatie verhouding.
Snelle service, mooie trap, alleen afwerking had beter gekend.
Zeer goede service tegen een betaalbare prijs. Super tevreden van het resultaat.
was mijn zeer aangenaam geweest om met dit bedrijf samen te werken een bedrijf die ze afspraken na komt en mee denkt alles is netjes afgeleverd
Trap direct. Voor mij staan hun al jaren als HR Trappen in mijn telefoon. Al sinds mensen heugenis voor mij de enige leverancier voor mijn trappen. Komen altijd afspraken na en snelle en goede service.
Op 1 week, trap bestelt en geplaatst. Duidelijke communicatie, snelle service Top!. 👍
top begeleiding in uitwerken van vraagstuk hoe een betere trap te realiseren, goed advies zonder de keus van de klant over te nemen, correct nakomen van afspraken bij realisatie en plaatsing.
People are really excited for their job and delivered quality stairs! Very happy with the result
Zeer tevreden en hele goede en snelle service!! TOP!!
Trapdirect heeft bij mij een geweldige trap gemaakt, precies aangepast aan mijn situatie en wensen. Ik ben ontzettend blij met de manier waarop Henry met ons meegedacht heeft, veel complimenten!!
Vakmensen die hun afspraken nakomen!
Super, vanaf het 1e contact tot de montage. De gegeven cijfers zijn ook echt, ze komen gemaakte afspraken na. Het moto "klant is koning" is ook in mijn ogen wat wat bij dit bedrijf past.
Zeer vriendelijk en zeer behulpzaam bedrijf Snelle reactie op mail en telefonisch afspraken zijn goed Perfect passende trap Ik heb van verschilde bedrijven een trap laten maken maar die moet je met de zwaren hamer in elkaar slaan Trapdirect gaat soepel in elkaar en sluit perfect aan Kort samen gevat perfect bedrijf perfecte trap vriendelijke mensen En heel belangerijk de prijs 👍🏻
Wij zijn heel blij met onze trap. Henri heeft in alles met ons meegedacht tot de trap naar onze wens was. Prima prijs-kwaliteit- verhouding. Netjes gewerkt en volgens afspraak. Eerlijke zaak!
Duidelijke offerte, snelle levering en plaatsing. Zeer tevreden over het resultaat.
Goed bedrijf, dat staat achter zijn product staat. Hiernaast goede service en denken mee naar mogelijkheden.
Schouwslootweg 15
5145PG Waalwijk
TrapDirect is de producent van trappen van merken zoals HR Trappen, Basistrappen, Ecotrappen en iStairs. TrapDirect verzorgt voor deze merken het maken van de offertes, het inmeten van de trappen, de fabricage en het voorbehandelen van de trappen. Met het unieke TrapDirect concept bent u er zeker van dat u de trap krijgt die het beste bij u past. Modern, klassiek, basis of juist ecologisch? Bij TrapDirect heeft u de keuze.