keurig en tijdige levering (en flexibel bij het verzetten afspraak), complete pakketten en vriendelijke bezorger
netjes geleverd op afgesproken tijdstip, communicatie rondom de levering netjes, materialen zien er goed uit
Snelle service, nette bezorger en duidelijke omschrijving
Mijn eerste ervaring met MisterBed is positief. Vanaf de bestelling tot de aflevering is het prima verlopen. Voor de aflevering werd keurig gebeld. De chauffeur die de bestelling kwam afleveren was zeer vriendelijk en attent. Hij zei dat als er iets mis was met de bestelling ik altijd kon bellen. Prima bedrijf, ga zo door.
Heel positief over het leveren van het bed. Informeren tijdig wanneer het geleverd wordt. Allemaal netjes afgeleverd en vriendelijke bezorger! Top dus!
Overzichtelijke webshop. Duidelijke en eerlijke uitleg in de winkel door de verkoop adviseur. Snelle levereing mogelijk en zeer correcte chaffeurs. TOP ervaring!
Goed geholpen in showroom, goed advies
Gemak van de internetshowroom Vervolgd door showroombezoek en een makkelijke bestelling. Leuke spullen.
Snelle service, goed bereikbaar
Positief over de wijze waarop afspraak tot aflevering is gemaakt. Snelle levering na bestelling. Zorgvuldig verpakt.
Goed op de hoogte gehouden van staat van bestelling en levering Bed in goede orde ontvangen. Beschrijving bed duidelijk
Prima bed, goede snelle service
HET IS EEN HEERLIJK BED EN ZIJN HEEL TEVREDEN
Bij het in elkaar zetten van een nachtkastje knapte het ladefrontje wat van glas was. Na melding van deze breuk kregen wij binnen 10 dagen een nieuw ladefrontje en dit allemaal kosteloos. Voor ons was dit de eerste keer dat we via internet iets hebben besteld. Voor ons in ieder geval een goeie ervaring en kunnen dit bedrijf een ieder aanraden
Afhandeling order Besteltraject Op tijd en volgens afspraak geleverd
Niets op aan te merken,snelle opname bestelling, perfecte opvolging, correcte levertijd,en zeer goed opgevolgd,vermeld,zeer goede info.
Erg mooie spullen, goede levering.
Duidelijke communicatie, afspraken zijn nagekomen. Bij afwijking van de chauffeur mbt terplaatse tijd netjes een telefoontje gekregen.
snelle levering, goede informatie, bezorging volgens afgesproken tijd.
Op tijd geleverd, rekening houdend met mijn agenda!