Goede service. Mooie bedden met een goede prijs. Levering gaat super, redelijk nauwkeurig wordt het tijdstip afgestemd. Er was een kunsstof onderdeeltje (door eigen schuld) gebroken, werd een dag later kosteloos nagezonden, grote klasse.
Duidelijke website. Goede aanbiedingen. Duidelijke aankoop bevestiging in mail Heldere afspraak van levering
Erg tevreden!!!!!!!!
Ik vind ze netjes met afleveren! En ze zijn vriendelijk,
een degelijk bed, snelle levering
Ons incomplete pakket goed in orde gemaakt en ook netjes langs gebracht
Vriendelijke, kundige verkoper, zeer snelle levering.
Goed product, snelle, duidelijke levering.
Snelle service met levering bed.
Prima kwaliteit en binnen een week na bestelling geleverd
Alles was op tijd
Snelle service!
zeer correcte snelle service en reactie via mail. Alles verloopt vlot en correct en duidelijk!! Zelfs de man die het bed kwam leveren zorgde voor vriendelijkheid en vrolijkheid, super. Werd ik zelfs nog vrolijker van, zo vriendelijk!!
Keurige service en snel. Bezorging ook perfect op tijd en levering was ook helemaal in orde. Dik tevreden en kan anderen aanraden bij deze winkel te kopen.
Goed advies ter plaatse. Levering was goed en juist aangekondigd van te voren. Het bed is ook naar volle tevredenheid.
Keurig aan alle gemaakte afspraken gehouden. Bellen, bestellen en levering! Chauffeur heeft de zware pakketten naar de eerste verdieping gebracht. Hulde voor dit bedrijf!
snelle reactie op vraag kleurstelling mogelijkheid. nette levering
Zeer vertrouwd adres!
Snel, goedkoop en goed
mooi bed uiteindelijk goed bezorgd
fijn op schema comform afspraak netjes geleverd zal binnenkort zeker nog van jullie gebruik maken en heb jullie al aanbeveeld bij anderen
Laagste prijs, zeer goede bezorging!
Ontzettende goede service vanaf het moment dat je besteld. Je wordt via de mail en telefonisch op de hoogte gehouden over je bestelling. Alles wat ze beloven op deze manier van communiceren gebeurt ook.