Tweede telefoon was mevrouw erg duidelijk en vriendelijk.
Snelle levering. Prachtig, stevig bed, voldoet 100% aan de verwachtingen van ons.
Een meer dan juiste prijs/kwalitieitverhouding, heldere en duidelijke communicatie. Online een hoogslaper met bureau voor onze dochter van 7 besteld. Levertijd zoals beloofd, product zoals gehoopt. Een absolute aanrader, waar wij ook zeker zullen terugkeren voor een volgende aankoop.
Zeer snelle service, stipt op tijd, vriendelijk
Snelle service met de beste prijs! Echte aanrader
Snelle, nette service.
Prima koop, goede kwaliteit tegen een uitstekende prijs. Had eerst nog gebeld en ben ook keurig te woord gestaan. Goede service dus en ook nog eens heel snel geleverd. Niks op aan te merken.
Zondag stapelbed besteld en dinsdag geleverd!!
De reactie over bestelling is echt snel!
snelle levering
De website biedt zeker een ledikant collectie aan wat niet overal in Nederland verkrijbaar is. De website ziet er goed uit en overzichtelijk. Aanbevelingen als matras en andere items zijn goed zichtbaar.
snel geleverd, goede handleiding.
Goed op de hoogte gehouden over het afleveren. En ze kwamen ook mooi op tijd!
snelle levering en goede kwaliteit qua slaapkamers
Snelle levering, goede communicatie. Stevig stapelbed
prima service/communicatie
Prima service. Had foutieve maat besteld en na tel. contact direct netjes omgewisseld in juiste maat. Perfect! Ook direct het teveel betaalde bedrag terugontvangen. Allemaal prima dus.
goede service, snelle levering, mooi bed, degelijk en snel in elkaar te zetten.
Alle missende onderdelen werden geleverd
Zeer goede service en goede kwaliteit spullen👍👍
Super service. Je wordt goed op de hoogte gehouden qua levering en de bestelling werd supersnel afgeleverd. Ook de chauffeur was heel vriendelijk.