Snelle levering, prima spullen, goede aanbiedingen.
Goede en snelle levering.
netjes en correct afgeleverd. erg vriendelijk personeel.
Snelle levering, nette chauffeur, duidelijke pakketten
Very good service, good quality products and a very happy daughter with her new 'big girls' bed
Goede prijzen, gratis bezorgd, snelle levering en product van uitstekende kwaliteit
Proces van bestelling (gaande van uitkiezen tot en met levering) was top!
Alles is netjes geleverd conform afspraak. Levering aan huis waarbij de chauffeur geholpen heeft om alles binnen te zetten. Daarbij zijn ze ook nog scherp geprijsd.
Zeer vlotte service. Ik werd gebeld om mijn bestelling te checken en vervolgens om af te spreken wanneer de bestelling gebracht kon worden. Ik ben heel tevreden.
Leuke kindermeubelen Snelle service
een goede servis
Snelle levering, goede communicatie. Mooi, praktisch en stevig bed! Erg blij mee!
Keurige levering en alles compleet geleverd.
Levering snel en goed Kwaliteit product goed
prima bed, alles verlopen zoals afgesproken.
Deskundige en aardige medewerkers. Transparante en snelle werkwijze. Goede spullen
Voorradige artikelen kunnen snel geleverd worden.
Goede kwaliteit, vriendelijke afleverservice.
Goede service van bestelling tot levering.
Vriendelijke bezorgers en op de afgesproken bezorgdatum/tijd!
Snelle levering, stevige hoogslaper. Garantie op schroefjes wordt binnen 2 dagen na melding afgehandeld.
snelle levering