snelle levering duidelijke gebruiksaanwijzing
Zeer snel geleverd
Mooi bed voor een goede prijs.
Bed besteld en binnen een paar dagen in huis super service
snelle corr aflevering bed prima in orde
goede snelle levering en service is perfect en heel belangrijk de prijs is top
De service was uitstekend. Ik werd goed geholpen door een ieder die ik aan de telefoon heb gehad of van wie ik een mail heb ontvangen. Afspraken werden snel nagekomen. Zeer correct en vriendelijk personeel. Er was veel mis met het bed maar alles werd snel en goed vervangen. Uiteindelijk is t een mooi bed geworden waar mijn zoontje heel blij mee is.
snelle levering
Kast werd op correcte afgesproken uur geleverd. Ontbrekend onderdeel werd na wat heen en weer gemaild correct geleverd.
Goede bezorgdienst, snelle levering of op afspraak.
Snel en makkelijk.
Helaas zijn wij niet tevreden, hebben een beschadigde kast ontvangen, dit was afgeplakt waardoor het duidelijk was dat dit wel bekend was. Er is een nieuw onderdeel besteld, dat betekent kast weer uit elkaar halen en weer weken wachten, kortom voor ons nooit geen misterbed meer. Er kan best gebeuren dat een onderdeel beschadigd is maar wat mij stoort is dat dit wel al gezien moet zijn en toch gewoon geleverd is, dat je dan weer weken moet wachten en niks aan 1 onderdeel heb omdat je dan de kast weer moet demonteren, de service vind ik uitermate slecht.
Snelle duidelijke afhandeling
snelle levering,en prima service. vriendelijke klant benadering.
Bij het binnenkomen van de showroom in Doorn waren onze zonen gelijk verknocht aan het brandweerbed. Dat hebben we besteld, en het werd snel volgens afspraak geleverd. Het bed heeft een goede kwaliteit en ze hebben er nog steeds veel lol mee.
Het bed slaapt geweldig!!
Snelle levering en goed opvoorand ingelicht
Bij levering bleek de lattenbodem van het bed en een lade front beschadigd te zijn. Hier contact over gehad en deze delen kregen wij snel weer opnieuw geleverd. Bij deze levering bleek het niet de juiste ladefront te zijn, maar ook dit werd weer snel opgelost? Binnen een week wel de juiste ladefront. Wat mij ook aansprak was dat ik telkens gebeld werd i.p.v. dat ik er zelf achteraan moest bellen. Top service! Raad iedereen Mister Bed aan!!
Snele en perfecte levering Bezorger zeer vriendelijk
Super snele levering. Bezorger ook zeer vriendelijk.
Traptreden zijn een beetje schuin. We hebben 1 1/2 jaar eerder al dit bed voor onze zoon gekocht, daar zijn ze helemaal goed.