Wij zijn zeer tevreden. Snelle levering en goede communicatie. We zijn van te voren gebeld en er is uitleg gegeven dat een bepaald onderdeel nog niet binnen was. De bezorger, uiterst vriendelijk en hard werkend. Jammer dat hij alleen moet sjouwen.
Mijn bestelde kledingkast was net niet meer op voorraad. Ik werd meteen uiterst beleefd opgebeld om te vragen of ik die extra weken erop wilde wachten. Een andere kast van elders zou ik ook niet sneller in huis gehad kunnen hebben. Per ongeluk hadden een paar nieuwelingen 2 pakketten verkeerd bezorgd. Deze werden zo spoedig mogelijk en op een dusdanig tijdstip omgewisseld, zonder dat het mij werktijd kostte, dankzij telefonisch contact met de bezorger zelf.
Mooie bedden, goede kwaliteit
Heel erg tevreden. Snelle levering en een goed bed!
Snelle service, goede duidelijke afspraken over de leverdatum, goed kwaliteit bed. Onze dochter is helemaal blij met haar nieuwe bed. :)
Snelle levering. Kwalitatief goede producten ,goede prijzen .
Goede uitleg,snelle levering kortom prima!
We zijn tewoord gestaan in de winkel door een professioneel iemand die goed advies heeft gegeven. De aflevering was ook volgens afspraak en is ook als prettig ervaren! Top!
Levering afstemming prima in orde
Snelle reactie na bestelling geplaatst te hebben. Snel geleverd. Nette bezorgers
Super service, correcte levering, persoonlijke benadering, zeer goede prijs/kwaliteits verhouding, snelle levering
Website was duidelijk en informatief maar ik wilde zelf de kwaliteit van het bed zelf zien. We werden als belangrijk klanten ontvangen en waren snel uit met ons keuze. We werden zeer professioneel behandeld tijdens de bestelling, overal heel positief!
Prettige verkoper. We hebben na de bestelling nog gebeld voor een verandering en deze is correct veranderd. Later ontdekten we dat er geen tekeningen bij het bed waren, hier heb ik voor gebeld en ook dit is correct opgelost. We waren aangenaam verrast dat je alle kanten op kunt qua maten, je kunt het zo bij elkaar zoeken zoals je zelf wilt.
Het bed was niet op voorraad en werd netjes voor gebeld wat ik wilde...geld terug of wachten.
Zeer goede en duidelijke service en materiaal is zeer degelijk
bed besteld. Was nergens goedkoper te krijgen. Prima en snelle levering.
Snelle levering en gelijk bereid om de beschadigde kastdeur te vervangen voor een nieuwe.
Tja,eigenlijk alleen positieve ervaring,goede levering,werd ook nog het een en ander uitgelegd. Dus gewoon helemaal top!!!
Levering was op tijd, zeer vriendelijk, ook nalevering is goed gegaan, ik werd steeds zeer precies geïnformeerd.
2 zwarte nachtkastjes gekocht en produkt voldoet aan mijn vewachting.geen
prima service - volgens afspraak
Snelle levering, goede handleiding om de spullen in elkaar te zetten en leuke meubels.