afspraken worden keurig nagekomen
Snelle levering
In de showroom niemand gesproken, maar daar was wel de mogelijkheid voor als dat nodig was. Later via internet besteld. Prachtig, stevig bed met kast en bureau, duidelijke en complete handleiding en een prima bouwpakket om zelf te maken. Alles klopte op de millimeter. Dat hebben we weleens anders meegemaakt
Een degelijke en mooie kast
We hebben bij misterbed een grote kledingkast besteld 6 deuren wit hoogglans, zeer snelle levering en erg mooie kast. Zou er zo weer iets bestellen
Aardig chauffeur Leuk design
Overzichtelijke site Geleverd volgens afspraak Goede kwaliteit
Goede service, correct en snel
Vriendelijk personeel in de winkel. De spullen werden netjes op tijd geleverd. De kwaliteit van het bed is goed.
-Er waren 2 onderdelen niet geleverd. Deze hebben ze heel snel nageleverd. -Eén traptrede was gesneuveld door verkeerde montage. Deze werd kosteloos vervangen.
Alles is goed gegaan:bestelling en levering. Artikelen in goede staat ontvangen.
Goed meegewerkt aan een spoedige levering. Tevreden over de bezorgservice.
Snelle service en levering. Precies wat we besteld hadden.
Het bed was snel geleverd, netjes verpakt, niet duur en goede kwaliteit. Het bed was zo door mij (een vrouw, jaja) in elkaar gezet.
De bestelling via internet ging lekker vlot zonder onderbreking en levering verliep geheel volgens planning. Jammer dat de bezorger helemaal in zijn eentje was voor deze zware levering. Hierdoor durfden wij eigenlijk niet te vragen of hij dit nog in de juiste kamer op de 1e verdieping wilde zetten.
een zeer duidelijke communicatie, snelle levering en goede afhandeling van bestelling! zeer tevreden!
Snelle levering en goede communicatie naar de klant
Prima geholpen in de winkel, goed advies Onze vorige bestelling deden we via internet en dat ging ook volledig naar wens. Meest opvallend: de levering komt precies op tijd
snelle reactie bij problemen snelle levering
prima prijs-kwaliteit snelle levering, na mailcontact kon er snel geleverd worden ivm verjaardagskado.
Keurige levering en service.
goede service
Na plaatsen van de bestelling werden we al snel gebeld voor een leveringsafspraak, binnen 5min geregeld. Omdat ik hoog zwanger was en mijn man was op de leveringsdag niet aanwezig hebben de bezorgers het bed zelfs naar boven gebracht als extra service. Helemaal top!! Het bed is van super kwaliteit, de service helemaal geweldig.
Gemakkelijk de juiste keus via internet te kiezen en te bestellen.