Op tijd, nabestellen onderdeel ging gemakkelijk
Snelle en correcte levering. Kwaliteit uitstekend!
Op tijd bezorgt en prima produkt
Duidelijke handleiding, en het is makkelijk om zelf te bouwen. Dit was mijn eerste bouw bed voor mijn zoon.
Snelle levering. Diverse keuzes
Goede comminicatie.
Snelle en juiste levering.
Correcte behandeling van ons als klant hebben we erg gewaardeerd. (We hadden wat vragen over het product). Zowel via de telefoon als de chauffeur hebben er aan bijgedragen om nog eens weer zaken met misterbed te doen.
Mooi bed, anders dan anders en supersnel en vriendelijk geregeld. Stuk sneller dan op de site stond ook.
In de showroom werden we zeer welkom ontvangen, alles werd uitgelegd en getekend, zonder opdringerigheid. Toen we terug gingen om een keuze te maken konden we in alle rust alles tot in den treuren testen. De verkoper was wederom vriendelijk en had veel kennis. Jammer dat er na de eerste bezichtiging een hoofdkussen cadeau had gekund, maar bij bestelling bleef de bodemprijs de max en was er geen extraatje. (de prijs is ook zeker een hoofdprijs in positieve zin!!)
Goede service in de winkel en ook bij aflevering.
Telefonische informatie was duidelijk en correct. Levering vond plaats op het afgesproken tijdstip. Ben goed geïnformeerd geweest hierover. Hopelijk is de na-service even geweldig! Tot dusver ben ik blij dat ik mijn weloverwogen bestelling over de grens geplaatst heb...bedankt!
Goede duidelijke uitleg over het produckt en goede services
Gezien we reeds een bed van Misterbed hadden staan was onze wens een half-hoogslaper ervan te maken. Door een super handig advies en hulp van de verkoper veel geld bespaard en een mooi bed voor weinig geld voor de kleine gemaakt. Namens mijn vrouw en de kleine meid zeg ik ga zo door jullie zijn een voorbeeld voor velen wat service en kwaliteit is.
overzichtelijke en goed vindbare website voordelig geprijst volgens afspraak telefoontje over de levering ontvangen levering was keurig en op tijd
matras nog niet ontvangen
U heeft bij ons alleen een kast besteld, wij zullen even bellen om opheldering waar het mis gaat!
Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Duidelijk, vriendelijk en uiterst correct zowel telefonisch als per mail.
prima op tijd alle beloftes nagekomen. mijn zoon heeft het bedje in elkaar gezet en daar ik niets gehoord heb moet het vlekkeloos gegaan zijn
snelle levering, goedkoopste op internet en vriendelijke chauffeur
prima kwaliteit bed ziet er prachtig uit en is erg stevig.echt waar voor je geld en super optijd geleverd zelfs voor de afgesproken tijd
Prijs van de hoogslaper is prima! Chauffeur die afleverde was prima, gaf extra service door mee te helpen de pakketten boven te brengen.
Snelle levering, ondanks de feestdagen.