Kastje geleverd met gebruikersporen

Snelle levering van een ladekast voor mijn dochtertje haar kamer. Echter veel gebruikersporen en lijmresten op de kast alsof de kast al gebruikt was. Bij melding kreeg ik terug dat de lijmresten makkelijk eraf te halen was. Niet dus. Let dus vooral goed op wat je koopt en krijgt. Prijs kwaliteit staat niet boven aan!

Topservice

Kast gekocht bij Misterbed. De volgende dag werden we gebeld voor een afspraak, en het pakket is al binnen enkele dagen en keurig afgeleverd. Tijdens het monteren liepen we tegen wat probleempjes aan, maar met de service van Misterbed konden we snel weer verder en staat de kast! We kenden de website /het bedrijf nog niet, maar we zijn zeker tevreden!

Super goede service, goed behandeld!

Half hoogslaper, stapelbed/kast MAXIM besteld voor mij dochter. Zij is heel tevreden en gelukkig met deze prachtig bed van jullie. Maar vind ik heel raar het was geen handleiding bij hoe het moet gemonterd worden. Op het internet zonder de probleem handleiding gevonden. Dank jullie voor goede service.

Mooi, maar niet leuk

Ik heb de gamebureau met ledstrip van 259 euro gekocht, het ziet er mooi uit, maar paar onderdelen hebben witte lelijke krassen. Dit kan niet! 260 euro voor een mooie bureau is niet goedkoop en dan krijg ik dit?! Schande, ik hoop maar dat jullie in contact komen met me anders gaan we retourneren.

Uitstekende service!!

Na 5 maanden al kuil in matras van mijn zoontje! Contact opgenomen en kwamen deze direct omruilen voor ander type (productie probleem bij leverancier die in lockdown heeft in België). Top service!

Snel geleverd goede kwaliteit

Halfhoogslaper gekocht goede kwaliteit geen beschadigingen heel goed verpakt. Goed op de hoogt gehouden van de levering wat nog eens extra lastig is ivm met Corona helemaal top

goede service, goed behandeld

De hoogslaper is mooi maar voldoet hier en daar niet aan de kwaliteit dit ik verwacht bij deze prijs.

goede service, goed behandeld

Kastdeuren en laden (beweegbare delen) functioneren niet goed. Zo krijgen we bv de lade niet gesloten en de deuren komen tegen elkaar aan.

goede service, goed behandeld

Bezorging van de kast was prima. Monteren van de kast een hele klus... Kwaliteit is degelijk en mooi.

perfect, zeker aan te bevelen

Half hoogslaper besteld voor ons zoontje z'n verjaardag, het zou iets later binnen komen maar zijn bedje was er mooi voor z'n verjaardag... Een heel gelukkig kind met een prachtig bed van jullie...

perfect, zeker aan te bevelen

Perfect verlopen zowel levering als constructie. 1gaatje was wel niet voorgeboord in een plank. Mijn jongens vinden het bed het einde :-) zeker met de geïntegreerde boekenkast/voorleeshoekje en de glijbaan. Glijbaan glijdt wel zeer vlot. Als je kwaliteit en prijs vergelijkt met bvb Ikea dan steken jullie er serieus bovenuit, en zijn zeker niet duurder.

slechter dan verwacht

De kwaliteit was echt meer dan slecht.. Nooit meer! Voor de eer levering en communicatie was prima.

goede service, goed behandeld

De montage handleiding was wat onduidelijk soms. Wel gelukt uiteraard, maar als je geen klusser bent, is het best lastig. Kwaliteit is wat minder, er is al een klein hoekje van een plank los. Verder prima stevig bed.

Keurig Duidelijk en keurig gebracht Al twee keer kamer besteld

goede service, goed behandeld

Tweemaal moeten mailen dat er vijzen tekort waren geleverd. Jammer dat er 72 vijzen tekort waren om de 2 lattenbodems vast te vijzen. Waren niet meegeleverd en kunnen blijkbaar niet nagestuurd worden! Een andere vijs werd wel nagestuurd.

voldoende, een redelijke ervaring

Mooi bed met mogelijkheden. Helaas niet zo stevig als gehoopt. Montage is ook ingewikkeld. Schroeven passen niet of ontbreken. Trap staat ook niet meer recht bij normaal gebruik. Prijs kwaliteit vind ik dus echt slecht. Had ik dit geweten dan had ik hem niet gekocht. Bedrijf heeft wel goede service niks op aan te merken

perfect, zeker aan te bevelen

Alles klopt. De levering,de communicatie. Het bed en de kast zijn echt stevig en van zeer goede kwaliteit. Wij maar vooral Sem is zeer tevreden.

voldoende, een redelijke ervaring

Was zeer lastig bed in elkaar zetten. Onduidelijk handleiding, schroeven ging heel moeilijk in de gaten, vaak waren geen plekjes aangegeven waar schroef in moest. Ladders zijn niet logisch ontwerpen, vooral achterkant/aan het voeteneinde ladders zijn klein. Was zo veel werk alles in elkaar zetten, niet overal was mogelijk netjes alles in elkaar zetten. Hoofd gedeelte van bed ook niet gelukt draadloos in elkaar zetten. Nachtkastjes- veel te laag. Handvatten was alle ergste - goedkoop plastic waar schroeven die erbij werd geleverd ging zeer moeilijk in. Daarom heb ik helemaal andere handvatten gekocht, met andere schroeven, en zonder geen enkel probleem kon ik compleet maken. Nu met deze ervaring zou ik dit bed nooit zou kopen.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

Weer een bed gekocht via jullie en wederom erg tevreden over de kwaliteit, levertijd, beschrijving etc. Zeer vriendelijke bezorger die nog wat tips gaf. We kochten bij jullie 2 grote kinderbedden met bureau en lades/kastjes. Een enorme klus om in elkaar te zetten, daar zijn we echt uren mee bezig geweest maar de beschrijving was keurig en helder en alle onderdelen aanwezig en in orde.

goede service, goed behandeld

Mooie stevige kast. Snel geleverd door een vriendelijke bezorger

goede service, goed behandeld

Personeel vertelde mij welke dozen bij elkaar hoorden. Info was onjuist. Handleiding voor meerdere kasten. Erg verwarrend en ingewikkeld.

goede service, goed behandeld

Ik heb 2 belangrijke opmerkingen bij het Thijs Kajuitbed. Dit is een goed en mooi bed, ECHTER: 1. Er zit in het onderste bed standaard geen lattenbodem. Maar dat is HEEL ERG RAAR, want je kunt NIET zonder. Mijn tip aan Mister Bed: gewoon lattenbodem erbij leveren, slaat nergens op. 2. De gaten zitten op rare plekken, waardoor het niet overal lekker past. Soms moet je dus zelf een gat boren ergens vlak naast een bestaande, anders krijg je torsie op bepaalde punten / breek je misschien een plank / past de plank helemaal niet. Misschien dat dit de reden is voor de korting? Gevolg: het in elkaar zetten is een bron van (echtelijke) ruzie. Maargoed, nu hij staat zijn we blij en is alles weer koek en ei. Ook dankzij de boormachine.

slechter dan verwacht

Matige kwaliteit. MDF met drevels wat na een keer monteren al niet meer stevig in elkaar te zetten is. Je kunt beter een echt houten bed kopen of laten maken. Daar heb je langer plezier van en ben je niet veel meer geld voor kwijt. Verder nog slechte ervaring met voorwaarden voor retourneren.

Batenburgweg 7

3769 CB SOESTERBERG