perfect, zeker aan te bevelen

Top service. Donderdags bestelt en konden zaterdag al leveren. (ook al was dat voor ons te vroeg) bezorgt op zaterdag dus je hoeft geen vrij te vragen. Komen ook tussen de genoemde tijden.

snelle levering

• Ik ben: eerste keer klant
  • Omschrijf uw negatieve ervaring kwaliteit kast is niet optimaal er was een ontbrekend onderdeel, wat inmiddels nagestuurd is.

goede service, goed behandeld

snelle reactie op extra vragen via email. Snelle en correcte levering

• Ik ben: eerste keer klant
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Jammer dat binnenkant kast geen extra gaatjes had. Ik had per slot van rekering extra klanken besteld, er vauit gaande dat er dan ook voldoende gaatjes in zaten.

goede service, goed behandeld

Alles netjes volgens afspraak afgeleverd. Goede kwaliteit/prijs verhouding.

voldoende, een redelijke ervaring

Snellle levering, komt overeen met wat we verwacht hadden. Goede kwaliteit.

• Personeel N.v.t.
  • Ik ben: eerste keer klant
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Niet geleverd op het tijdstip dat doorgegeven was.

perfect, zeker aan te bevelen

Keurige snelle service! Duidelijke website.

• Ik ben: vaker klant geweest
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Geen!

goede service, goed behandeld

Prima service, we hadden al eerder een kinderbed besteld, zonder lattenbodem (we hadden er nog een). Later hebben we alsnog een lattenbodem besteld omdat we hem toch nodig hadden. Na het bestellen bleek dat het eigenlijk niet mogelijk was om een losse lattenbodem te bestellen, maar de bestelling kon toch geplaatst worden. We werden kort daarop gebeld met de mededeling dat ze een uitzondering wilden maken, maar dat de levering pas kon plaatsvinden op een moment dat ze in de buurt zouden zijn. Dit was uiteindelijk 2 weken later. Op zich een goede service, al zou dit voorkomen kunnen worden door in de bestelprocedure het al duidelijker te vermelden.

• Ik ben: vaker klant geweest
  • Omschrijf uw negatieve ervaring De communicatie over de bestelling en procedure kon wel beter, met name de wijze waarop er gecommuniceerd werd over de 'uitzondering' kon wat vriendelijker. WE hebben er bij gezegd dat we al eerder een bed hadden besteld, maar het werd niet echt in dank afgenomen dat we nu een losse lattenbodem besteld hadden. Uiteindelijk wel netjes dat het toch kon, maar de toon was niet echt vriendelijk!

voldoende, een redelijke ervaring

Mooie en duidelijke website.

• Personeel N.v.t.
  • Ik ben: eerste keer klant
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Contact over de telefoon was veelal erg negatief. Dat was heel erg jammer, vooral omdat hiervoor niet echt een reden was. We hebben zelf overwogen om het bed daarom niet te nemen. Iets om over na te denken misschien.

goede service, goed behandeld

goeie service en goed contact

perfect, zeker aan te bevelen

er stond 3 weken levertijd maar mn bed werd binnen 2 weken gelevert bij de buurvrouw zoals gevraagd en netjes voor haar naar binnen gebracht geweldige bed goeie kwaliteit en een goeie prijs niks te klagen bedankt

goede service, goed behandeld

snelle levering netjes een belletje vooraf wanneer het bezorgt word en fijn dat de opgegeven tijd tussen wanneer het bezorgt word kort zijn(bij ons tussen 12 en 14)en niet dat je verplicht de hekle middag thuis moet blijven omdat er zo'n brede levertijd gegeven word

• Ik ben: eerste keer klant
  • Omschrijf uw negatieve ervaring geen

goede service, goed behandeld

Snelle levering. Netjes binnen de aangegeven tijd geleverd. Goed zelf in elkaar te zetten d.m.v. duidelijke beschrijving. Onze hoogslaper is van perfecte kwaliteit.

voldoende, een redelijke ervaring

mooi bed, levering eerder dan voorspeld

• Ik ben: eerste keer klant
  • Omschrijf uw negatieve ervaring vrij lange levertijd kon niet op veel dagen worden bezorgd. ivm route

Goede kwaliteit snel geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Vrijdag besteld de woensdag erop bezorgd, PRIMA!

• Ik ben: eerste keer klant
  • Omschrijf uw negatieve ervaring nvt.

goede service, goed behandeld

Het is een goede kwaliteit kast die ik gekocht heb. De levering was precies volgens afspraak en de kast was met de beschrijving goed in elkaar te zetten.

• Omschrijf uw negatieve ervaring -

goede service, goed behandeld

Snelle levering en goede afspraken. Verpakking was goed en alles is onbeschadigd aangekomen

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Ik ben: eerste keer klant
  • Omschrijf uw negatieve ervaring We hebben een midden hoog bed bestled en een twee deurs kast. Het bed leverde geen problemen op om in elkaar te zetten. Wel was er bevestigings mateiraal te weining. Gelukkig had ik nog wat liggen en kon het opgelost worden De kast is een andere verhaal. Het bevestigingsmateiraal dat gelverd was bleek onvoldoende en ik moest naar de bouwmarkt om ectra devels aan te schaffen. Er waren on voldoende moeren type Ai en ook was er een uitgebogen exemplaar bij. Bij het terugbuigen brak deze nog af ook. Hierdoor ontbraken er een aantal stabile verbindingen. Bij het overeind zetten van de kast zoals aangegeven in de montage aanwijzing braken dan ook alle verbindingen af die er in de kast zaten. We hebben de brokstukken verzameld en afgevoerd naar de vuilstort. Wat me ook opviel was dat de gebruikte spaanplaat van met name de kast wel heel erg "open" van stuktuur was. Hierdoor draade ook een aantal schroeven bij een zeel lage aandraaikracht al dol. Al met al waren we over de kwaliteit van de kast zeker niet tevreden.

goede service, goed behandeld

De website is overzichtelijk. In de showroom werden we efficiënt geholpen. Leuk voor de kinderen om er te spelen. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

• Ik ben: eerste keer klant
  • Omschrijf uw negatieve ervaring De bedzijden zijn dubbel geleverd. Waarschijnlijk omdat we extra bedlengte hadden besteld.

slechter dan verwacht

Bezorger was netjes.

• Ik ben: eerste keer klant
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Nadat ik een bezorgdag had afgesproken kreeg een mail dat het matras dat ik had besteld had niet meer leverbaar was en dat ik een andere geleverd zou krijgen. Als ik dat niet wilde moest ik reageren. Hoe kan een matras ineens niet meer leverbaar zijn als er al een bezorgdag is afgesproken? Een klant hoor je te vragen voor toestemming voor wijziging en niet zo van als je niet reageert ga je akkoord. Als je je mail niet vaak leest (mail kwam 2 dagen voor bezorgdag binnen ben je te laat. Ik heb het gevoel dat deze wijziging door mijn strot is geduwd.

perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke site, goede informatie. Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Nette aflevering

• Omschrijf uw negatieve ervaring Geen

goede service, goed behandeld

Wij zijn erg positief over de snelle en vriendelijke levering. Ook de slaapkamer bevalt perfect.

voldoende, een redelijke ervaring

Snelle levering en meerdere malen gebeld voor levering, bij geen gehoor keurige mail gekregen met levertijd

• Ik ben: eerste keer klant
  • Omschrijf uw negatieve ervaring kwaliteit van de kamer vinden we iets minder dan verwacht.

goede service, goed behandeld

Vlot geleverd, degelijk spul, gebruiksaanwijzing is voor dit soort bouwpaketten vrij duidelijk.

• Ik ben: eerste keer klant
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Laatje hoogslaper is alweer kapot, na een dag al, stuur maar een nieuwe op, als het kan. Volgens mij kunnen jullie beter ijzeren hoekbeugeltjes meeleveren, om het la van binnenuit, met extra schroefjes vast te zetten, het is echt heel erg slecht te monteren en niet stevig te krijgen!!

snelle levering, volgens afspraak

• Betrouwbaarheid N.v.t.