Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding
We werden goed geholpen en de spullen werden op tijd geleverd en tevens was alles compleet.
Vriendelijk behandelt zowel in de e-mail, als aan de telefoon en in de showroom.
Een goede opvolging van de bestelling, dit door meerdere bevestigingen. een vlotte levering.
Prima snelle bezorging.
Contact over levering erg goed.
Snelle service, goed contact over afleveringtijden, al het materiaal geleverd. Ik ben tevreden!!
snel en correct
Makkelijk hoor, als je niet op stap hoeft en zo kan aanklikken wat je maar nodig hebt. En dan wordt het ook nog eens zo bij je thuis bezorgd!
Snelle levering en uitstekende spullen!
snelle levering en keurig verpakt
Fantastische service, tijdige levering, en degelijke kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden met Mister Bed, vanaf het bestellen tot levering, onze kinderen genieten volop van hun bed. Well done Mister Bed...keep up the good work.
goede website, ruim assortiment (kinderstapelbedden, waarnaar wij op zoek waren), snelle en klantvriendelijke service.
goede duidelijke site, prijsstelling en comunicatie. Kwaliteit goederen zijn goed. (goed turks merk Alfemo)
Levering was op afgesproken tijd.
Wij hadden met spoed een bed nodig voor onze pleegzoon. In overleg met klantenservice bed (zeer) op tijd bezorgd en het later bestelde beddengoed ook meegekomen. Goede kwaliteit, goede service. Prima bed
Mooi en stevig bed.
Prijs en snelle service.
Ruime keuze aan kinderbedden. Hele nette service. Prima bezorging en uiteraard een heel leuk bed.
snelle levering, goed overleg
De site is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ook het bestellen, betalen etc is geweldig. Er komen diverse mails van Mr Bed met de status van je bestelling etc. De bezorgers zijn op tijd nadat je een dag van te voren bent gebeld door een vriendelijke telefoniste. Helemaal top!
Goede kwaliteit en alles was compleet .
Wij hebben via Misterbed.nl een nachtkastje besteld, ging prima via de site, we kregen een telefoontje van wanneer het geleverd zou worden en op welk tijdstip, makkelijker kan niet
levering ging helemaal perfect volgens afspraak
De levering was keurig op tijd, prima product, goed zelf te monteren. Kortom: het kon niet beter.