bezorging perfect. in elkaar zetten pittig

bezorger was op tijd, behulpzaam en vriendelijk. Bed in elkaar zetten door 2 ervaren klussers was lastig en tijdrovend. Zou hier niet nog een keer voor kiezen. Beter om het te laten monteren. Bed ziet er goed uit, de rand van de ombouw was iets beschadigd.

Goed verzorgd

Goed afgeleverd, maar het moet t.z.t. nog in elkaar gezet worden. Dus voor mij nog niet afgerond.

Prima service, goed product, wel moeite met montage

Helaas was er in de showroom in Utrecht maar één verkoper, waardoor we lang moesten wachten. Hij was wel vakkundig en kon ons goed helpen met tips en tricks. De artikelen (hoogslaper en kledingkast) werden netjes thuisbezorgd. De hoogslaper was goed te monteren. Mijn dochter is er erg blij mee. De kledingkast was een ramp om in elkaar te zetten. Ook de montagehandleiding was erg onduidelijk, maar na veel gepuzzel en veel moeite staat de kast dan ook. Al met al zijn we tevreden over het resultaat.

Mooie kwaliteit en prima service

In 2020 kochten wij een ombouw van Misterbed. De bijbehorende middenlat gebruikten wij niet en legden wij apart. In 2022 kochten wij 2 lattenbodems bij Misterbed waarvoor wij de middenlat nodig hadden. Deze was snel gevonden, maar de bijbehorende schroeven niet. Ik mailde foto's van de situatie aan de klantenservice en men wist meteen wat we nodig hadden. Deze onderdelen werden ons kosteloos binnen 1 week opgestuurd. Nogmaals heel hartelijk bedankt misterbed!

Alles prima

Prima gelopen

Alles volgens afspraak gelopen. De montage handleiding is duidelijk en goed uitgelegd.

Great product & service

Product delivered in timely manner & according Delivered product fulfils desctiption in website Great customer support- they know their products

Goede communicatie,levertyd top,.. En het gaming stapelbed is fantastisch… myn zoontje is niet meer weg te slaan van zyn slpk! Dit is een goede aankoop,want zo kan hy ook zyn huiswerk goed maken (bureau), games spelen,tv kijken,… Ik ga hier zeker verder op beroep doen… Misterbed Nl

Professionele, duidelijke en eerlijke service, en een product van een mooie kwaliteit.

Ik kocht een horizontaal eenpersoons opklapbed. De verkoper was er eerlijk over dat het in elkaar zetten nog een flinke klus was ( was idd zo). Hij gaf aan dat dit ook voor een vergoeding kon worden gedaan, maar dit was niet nodig aangezien we al ervaring hadden met het monteren van een opklapbed. De verkoper was duidelijk en legde goed uit hoe het bed aan de muur moest worden verankerd. Ook vertelde hij over de andere dingen die bij het monteren van een opklapbed kwamen kijken en dacht hij mee over of de huidige matras geschikt was voor het opklapbed. Toen na het in elkaar zetten van het opklapbed bleek dat een van de led-strip (na toch kort te hebben gewerkt) ineens stopte met werken werd het onderdeel dat daarvoor verantwoordelijk was snel opnieuw verstuurd.

Product in orde maar service niet

Product als beschreven, mooie kast Bezorgd tot de voordeur al woon ik niet op de begane grond , geweldige bezorger! Bij het in elkaar zetten , hadden we de “onderplank” beschadigd, niet zo dat de kast niet meer functioneert oid. Maar wel zonde van de nieuwe kast. Bij navraag om een nieuwe plank te bestellen , werd me verteld dat dat weken kon duren en kosten ongeveer 20% van de hele kast?! en dan nog de bezorgkosten…. Jammer , spullen zijn mooi maar niet heel stevig en dan best prijzig. Ik vond het vooral jammer dat er niet werd meegedacht met de klant. Uiteindelijk ook een bed met kastjes nodig maar bij nader inzien haal ik die dus waarschijnlijk ergens anders. Ikea bijvoorbeeld is ongeveer dezelfde prijsklasse maar dan krijg je de plank nog net niet gratis mee…

Kwalitatief

Goed geholpen en tijdig geleverd

Slechte of eigenlijk gewoon geen klantenservice

Na het product in elkaar gezet te hebben (2 dagen bezig ivm bizarre gebruiksaanwijzing maar oké) het blauwe folie van de hoogglans planken afgehaald. Blijken de planken beschadigd, allemaal. Alles moest weer uit elkaar om nieuwe planken erop te zetten, met kans op defecten omdat in en uit elkaar halen van de bedkast meerdere malen niet te doen is met deze kwaliteit. Mijn eigen probleem zeggen ze. Totaal geen service en tegemoetkoming geboden, voor zo een prijzig product. Zelf achter alles aan moeten gaan en nog niks van klantvriendelijke service behalve “u krijgt toch planken en zoek het uit”. Echt SLECHT. Afrader!!!

Klote, kromme schotten

Mooi ingepakt, slechte beschrijving, communicatie verliep slecht, bedrijf wilde enkel haar gelijk halen.

OK

KWALITEIT OK BEZORGING OK

schuifplanken niet geleverd

Prachtige bedden (travelbed) gekocht maar missende planken maken het onmogelijk om de schuiven onder het bed ineen te steken. Dit is gemeld aan de dienst maar tot op heden (2 maanden geleden) nog geen zicht op wanneer deze zullen binnenkomen. De bedden zelf zijn van goede kwaliteit maar hebben een zware montage nodig. dit zal waarschijnlijk wel aan hun stevigheid toevoegen. Al bij al tevreden van de design, de materialen, de bedden slapen goed etc. Ik kijk uit naar de bedden wel finaal te kunnen installeren met alle accessoires (schuiven) erop en eraan.

Voordelige kledingkast met spiegel

Voordelige kledingkast gekocht en voldoet prima na een half jaar. De laden lopen zeer soepel op lagertjes. De wat kwetsbare achterwand van hardboard heb ik op de kanten waar ze aansluiten tegen elkaar, vastgeplakt met duct tape om wat meer stevigheid te garanderen en om naadloos af te sluiten. Voorzichtig met de randen van de laden, want dat is een dunne folie. Dit had een betere constructie kunnen zijn. Ik heb de hoeken verstevigd en dunne schroeven. Niet aan te bevelen voor mensen die niet al te handig/technisch zijn.

Prima bed, snel geleverd, goede voorlichting.

Wij hebben een Murphy horizontaal bed + matras aangeschaft die keurig netjes op tijd werd geleverd. Het monteren was een best klusje, maar als je dat serieus aanpakt en de tijd neemt dan is dat prima te doen als je een beetje handig bent. Vooraf was ook duidelijk verteld (shop Utrecht) dat je dat niet te makkelijk moet opnemen. Het materiaal is van goede kwaliteit en het bed staat als een huis. Aanrader!

Helemaal top!

Goed geholpen in de showroom in Utrecht en binnen een aantal weken had ik het bed in huis. LED verlichting moest wel nog nageleverd worden en dat had sneller gekund.

Keurig afgehandeld

Spullen netjes gebracht en veel plezier van

Netjes geholpen met goed advies in showroom Utrecht.

Complete slaapkamer + 2 schuifdeurkasten gekocht. Alles keurig volgens afspraak geleverd en gemonteerd.

Komen hun afspraken perfect na

Top!

Zeer goede ervaring!

Goede service in de winkel. Snel geholpen. Goede voorlichting over de mogelijkheden. Komen afspraken goed na. Het bedrijf wat met ze samenwerkt is ook prima. Alles ging snel. Bed bevalt erg goed.

Top kwaliteit , meedenkend , goede service

Een mooie bedkast gekocht,

Maakt afspraken in de showroom waar

Opslag en levering op tijd. Nette behulpzame bezorger 3e verdiepingen probleem.