Erg snel en goed gegaan zoals ik gehoopt had

Het is nu een jaar geleden (ik heb door omstandigheden niet eerder kunnen reageren)na de ingreep en ik kan zeggen dat ik heel blij ben met het resultaat mn oogleden zijn weer mooi strak, ik zou dit andere zeker aanbevelen

• Resultaat

Omdat ik vermoeide zware ogen had en me ook moe voelde, besloot ik voor een ooglidcorrectie te gaan. Intakegesprek en ingreep verliepen op een fijne en ontspannen wijze. Na de ingreep niet veel zwellingen. 's Avonds zwelde het linkeroog zodanig op (met ontsteking en bloeding) dat het oog bijna niet open kon. Dat was even schrikken. Gerustgesteld door dokter. De volgende dag werd de zwelling snel minder en na een week zag het er goed uit. Geen last gehad van pijn of blauwe plekken, alleen rood rond de ogen. Twee dagen nadat de hechtingen waren verwijderd opnieuw een behoorlijke zwelling van het linkeroog. Hoewel de donkerrode kleur van het linkerooglid wat langzamer verdween, zag het er na een week weer goed uit. Het rechteroog genas snel zonder problemen.

Zeer tevreden.

Ik heb lang getwijfeld maar ben er uiteindelijk toch voor gegaan. Blij dat ik het heb laten doen. De intake was duidelijk. De behandeling is erg meegevallen, op de verdoving na, maar dat is bekend. De ingreep gebeurt in een ontspannen sfeer. René vertelt steeds wat hij gaat doen. Daarnaast is er ook tijd om even te praten. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kan René en zijn assistente zeker aanbevelen.

Heel tevreden!!

Ik vond het best spannend maar het is me zeker meegevallen. Alles wordt duidelijk uitgelegd, de radio staat aan en je kletst over van alles tijdens de behandeling waardoor je je op je gemak voelt. Bij mij deed alleen de verdoving wat zeer. Maar voor de rest heb ik niets gevoeld. Ik ben 1 week van tevoren begonnen met arnica druppels 3x maal daags bij de maaltijd innemen. En hierdoor had ik maar weinig last van blauwe plekken om mijn ogen. Heb een paar dagen echt goed gekoeld met doperwten uit de vriezer. Al vrij snel zag je er bijna niets meer van en heb ik echt een hele mooie natuurlijke open blik. Nu denk ik echt, had ik het maar eerder gedaan!!

• Resultaat

Super blij met het resultaat!

Niet langer twijfelen, gewoon doen! Op de verdovingsprikjes na (die zijn echt niet fijn) heb ik geen pijn gehad, niet tijdens en ook niet na de operatie. Geen vermoeide blik meer en ‘zware’ oogleden. Het is nu 6 weken geleden en de littekens zijn al aardig weggetrokken. Alleen m’n oogleden zijn nog een beetje paars, maar dat trekt vast nog wel weg. Het is een hele fijne praktijk met vriendelijke medewerkers en ik voelde me erg op m’n gemak. Echt een aanrader!

• Resultaat

Erg blij dat ik de ingreep hier heb laten doen. Resultaat ook erg mooi.

De ingreep zelf viel mij enorm mee. Dit komt mede door de fijne begeleiding. De 24 uur erna had ik onderschat. Ook kleine bloeding gehad. Dit kwam voornamelijk door de strakheid van de koelbril. Hierna ook doperwtjes gebruikt, wat een stuk aangenamer was. Ondanks de arnica en het koelen werd ik bont en blauw. Dat gebeurt bij de één wel en de ander niet....... Ik behoor dus tot de eerste groep. Het duurde bij mij wel zeker een dag of 14 voordat alle blauwe/gele plekken waren verdwenen. Maar ach.... het resultaat daarna was prachtig. Ik ben erg blij, dat ik de stap heb genomen en kan het iedereen aanraden.

Helemaal prima gegaan

• Resultaat

Goed werk in een relaxte sfeer

Zowel het voortraject, behandeling en de nazorg heb ik als plezierig en professioneel ervaren. De verwachtingen en resultaten tot nu zijn zoals voorspeld en mijn klacht is verholpen. De nu nog resterende roodheid van de oogleden zal dus ook nog wel verder wegtrekken in de komende tijd.

• Resultaat

Super fijne ervaring, met mooi resultaat!

Hele fijne arts en assistente! Ben heel tevreden over alles!

Blij met he reslutaat.

Ondanks mijn grote angst voor deze ingreep heb ik het danks zij jullie dit goed kunnen door staan. Ik ben blij met het resultaat en het viel achteraf erg mee.

• Resultaat

Goed contact en prettige manier van werken.

Sinds de ooglidcorrectie ben ik van de hoofdpijn in mijn voorhoofd af. Een dag werken gaat nu zonder hoofdpijn en daar ben ik erg blij mee. Het contact met Rene en zijn team was erg prettig en ontspannen. Fijne sfeer in de praktijk en de tijdens de operatie hebben we gezellig gekletst. Het resultaat is super. Top. Een verbeterpuntje is dat ik meer uitgebreide informatie (digitaal of op papier) had willen hebben over wat er zou kunnen gebeuren na de operatie en wat je dan kunt doen. Van tevoren denk je hier wel over na en je vragen kan je zeker stellen. Maar eenmaal thuis op de bank met de symptomen had iets meer informatie na kunnen lezen prettig geweest.

Super blij mee!

Ik heb lang getwijfeld of ik een ooglidcorrectie zou laten doen en ik kan mezelf wel voor de kop slaan dat ik het niet eerder heb gedaan. Zo veel complimenten van mijn omgeving! Ingreep was, op de prikjes na die je echt wel voelt, prima te doen en de arts en assistente waren heel vriendelijk en stelden me op mijn gemak. Littekens trekken nog wat, nu 6 weken na de ingreep, maar het ziet er allemaal heel mooi uit. Heel blij dat ik de stap genomen heb.

• Resultaat

Voor mij geen prettige ervaring

Fijne arts die je op je gemak stelt. Ik heb alleen veel pijn gehad tijdens de ingreep wat niet hoort. Na 2 maanden nog lelijke ooghoeken en een lelijk litteken boven mijn rechteroog waarvan ik hoop dat dat nog goedkomt. Verder ziet het er wel mooi uit.

Zicht verminderde

Tegen de avond werd mijn zicht slechter. Mijn ogen vielen als het ware dicht. Heel vermoeide ogen.

uitstekend

Prettige intake, ontspannen sfeer tijdens de ingreep. Kundig! Mooi resultaat.

• Resultaat

Het is precies gegaan zo als het is uitgelegd.

De correctie is precies zoals het is uit gelegd. De verdoving injectie was het meest pijnlijk, daarna geen pijn meer. Er was een gemoedelijke sfeer onder de behandeling. Af en toe werd gevraagd of alles goed ging. Ik ging na de behandeling heust naar huis. Nogmaals dank voor het mooie resultaat. Gr. Karin van Muiswinkel.

• Resultaat

Toegankelijke manier van werken. Wordt ook duidelijk aangegeven dat de definitieve blik na 3 maanden is.

Zeer kundig

Ik ben zeer tevreden over DR van der berg en zijn assistente , je word goed voorgelicht en en wordt stap voor stap verteld wat ze gaan doen zodat je je op je gemak voelt.

• Resultaat

Na lang denken en niet durven, toch voor een intake gegaan. Nadat Rene alles heel goed en rustig had uitgelegd was mijn twijfel eindelijk verdwenen. De ingreep was echt een eitje, geen pijn. De verdovingsprikken waren ook te doen! Het herstel heb ik wat onderschat. Ook al was ik na een week alweer volop aan t werk, die eerste 3 dagen vond ik niet leuk! Traanogen en lastig slapen...Maar goed, lekker legaal 3 dagen niksen en podcasts luisteren was dan weer wel fijn. Ik had me niet goed voorbereid op 'na de ingreep' misschien dat het daarom wat tegen viel. Nu mega blij met het resultaat! Nog wat donkere verkleuring maar dat is nog het enige. De littekens zijn echt heel dun en niet te zien.

• Resultaat

Ik heb het als heel ontspannen ervaren.

Fijn om bij het in een bekende omgeving te laten gebeuren. Een ontspannen sfeer maakt het minder spannend. Ook de naweeën heb ik als positief ervaren. Het voelt allemaal doen.

Uitstekend gedaan

Goede voorlichting Correcte behandeling Goede nazorg

Geweldig!

Voor mensen die nog twijfelen, gewoon doen! Het is een ingreep van niks, je ligt ontspannen in de behandelstoel en wordt geholpen door twee leuke, gezellige mensen. Voordat je het weet is het klaar. Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb en zou het zo weer doen als het zou moeten.

Zeer positief

Vakkundig en goed behandeld, wel een beetje last gehad van linkeroog dat door een stukje wat niet gehecht kon worden geplakt was met een pleistertje. Voor de rest een prima resultaat.

• Resultaat

jongere uitstraling en geen vermoeide ogen

geen pijnlijke operatie. De verdoving injecteren doet wel pijn. Nagenoeg geen napijn van de operatie. Verkleuring boven de ogen blijf je wel lang zien! Bij een vriendin duurde het een half jaar.

• Resultaat

Had het eerder moeten doen!

Ik ben heel blij dat ik het heb laten doen. De verdovingsprikjes vielen wat tegen, maar daarna niets meer gevoeld. Ik werd op mijn gemak gesteld, er werd goed uitleg gegeven over hetgeen er gebeurde. Een week wat verkleuringen onder de ogen, maar dat hoort erbij. Heb weer een open blik en krijg hele goede reacties.

Texelstroomlaan 82 D

1784 ED Den helder

Over Ooglidcorrectie Den Helder

Waarom een ooglidcorrectie? ​ Hoofdpijnklachten, een verminderd blikveld, de eeuwige vraag of je moe of boos bent, een drukgevoel op de ogen, of gewoon omdat het mooier is. Een ooglidcorrectie kan je eenvoudig van deze klachten afhelpen en je weer een nieuwe look geven.