Menselijk en kundig. Goede uitleg met een mooi eindresultaat. Een bijna pijnloze behandeling. Ik ben zeer tevreden.
Totaal geen pijn met tot nu toe een mooi resultaat. Na n half jaar zal het nog mooier zijn. Vriendelijke arts en ook zijn assistente. Goede uitleg en nemen alle tijd. Geweldig!!!
Prettige persoonlijke benadering en een goede nazorg.
Ik ben nog vrij jong (35) om deze ingreep te laten doen (heb ik begrepen) maar ik ben blij dat ze me konden helpen. Ik heb geen klachten meer van vermoeide ogen. De ingreep verliep prima en pijnloos. Er werd tijdens de ingreep duidelijk verteld wat er ging gebeuren. De littekens zijn nog een klein beetje zichtbaar ( voor mezelf dan, voor de buitenwereld valt het niet op) Al met al een goede keuze om hier mijn oogleden te laten corrigeren!
Zeer snel geholpen, fijne sfeer tijdens de ingreep en een geweldig resultaat!
Na een week waren mijn ogen al zo mooi, inmiddels ben ik minder vermoeid en heb een mooi en uitgeruste uitstraling.
Mijn klachten waren een verminderd blikveld en een vermoeide uitstraling. De ingreep ging snel en in een ontspannen sfeer. Vond het prettig dat steeds verteld werd wat er ging gebeuren. Heb geen napijn gehad. Met dank voor de geslaagde behandeling, Liesbeth van der Wal.
Lang geaarzeld om het te laten doen. Achteraf had ik het eerder moeten doen. Vanaf het eerste gesprek tot aan de behandeling en het verwijderen van de hechtingen alleen maar complimenten. Geheel ontspannen de operatie ingegaan door het geweldige intakegesprek. Resultaat verbluffend, beter dan verwacht. Super team.
De behandeling was op voorhand best spannend uiteraard. Maar het enige dat een beetje onprettig was, is het verdoven. Verder pijnloos verlopen. Na de behandeling kreeg ik mijn ogen niet goed dicht. Maar dat was eigenlijk best logisch aangezien je oogleden een beetje opgezet zijn natuurlijk. Ik ben 2 maanden verder ben niet meer zo moe als dat ik voorheen was. Mijn oogleden zijn nog wat verkleurd, maar ook dat trekt na verloop van tijd wel weer weg.
Mijn ervaring was goed. Werd lief gerust gesteld omdat het altijd spannend is. Alles werd verteld wat er goed en fout gaat. Fout, bedoeld ik als je reactie krijgt tijdens de behandeling wat er gebeurt en wat er aan gedaan wordt. Heel kalm, heel rustgevend. Natuurlijk is het genezen ervan aan je zelf. Dat viel mij mee, geen pijn en pijnstillers hoeven gebruiken. Prachtige kleuren krijg je toch wel maar Alles is wel getrokken en het voelt goed.. Zou ik het nog een keer doen? NEE.. !
Fijne arts, de verdoving doet ff zeer...daarna niks meer gevoeld. Herstelde sneller dan ik verwachtte. Blij met t resultaat!
Vond het best eng…. Wilde dit al jaren. Maar toch gegaan, en het viel echt mee!!!!! Het is echt zo mooi geworden…. En begeleiding was super !!! Zulke aardige mensen, stelde je op je gemak. Petje af…….
Met de eerste afspraak al een goed gevoel en duidelijke uitleg van de ooglid correctie. Al met al gaat het wel snel de ingreep, met het herstel moet je rustig aan doen maar dan is het resultaat hierna prachtig.
Duidelijke uitleg, goede behandeling en prima resultaat!
Vriendelijke kundige arts die alle stappen van de ingreep duidelijk uitlegt. Tijdens de ingreep zorgt hij samen met de assistente dat je op je gemak bent en door het samen kletsen is er afleiding. De injecties zijn vervelend verder ging het prima. Na de ingreep vond ik het wel heftig, geen pijn, wel erge zwelling en het was lang blauw onder mijn ogen. Maar ik wist dat dat erbij hoort en dat het herstel bij de een sneller gaat dan bij de ander. Inmiddels weken verder en ben ik super blij met het resultaat.
om te beginnen zag ik er tegenop . na de intake met Rene was dat gauw over . de behandeling was , behalve even de prikjes , pijnloos . Blij dat het gebeurd is . had al lange tijd last van druk en droge ogen en zicht beperking . Het gaat goed en het voelt prima .
Dokter en assistent heel lief ,en goed geholpen .
Vooropgesteld dat ik super tevreden ben met het resultaat, vond ik de ingreep behoorlijk tegenvallen. Veel pijnlijker en ingrijpender dan ik had verwacht, mede omdat ik bovengemiddeld gevoelig ben voor anasthesie, waar ik hartkloppingen door krijg. Ook het herstel vond ik heftiger dan verwacht. Maar het resultaat is nu wel dat mijn ogen niet meer voortdurend zwaar en moe voelen, ik van m'n gekke oogtrekjes af ben en natuurlijk.. stralende ogen. Zoals René zei: ik kan er weer 15 jaar tegenaan. En daar ben ik enorm blij mee.
Prettige dokter en assistent. Alles wordt tijdens de ingreep verteld als je daar prijs op steld. Na het verwijderen van de hechtingen moest ik toch nog even terug en is alles keurig hersteld. Elke week mooiere ogen. Het is ff afzien maar dan heb je ook wat!
Omdat ik erg opzag tegen de ingreep, heb ik heel lang getwijfeld om een afspraak te maken. Maar toen men begon te vragen of ik moe was of me niet lekker voelde heb ik de knoop doorgehakt en een intakegesprek gedaan. De ingreep zelf valt reuze mee, alleen de verdovingsprikken zijn heel vervelend, maar verder geen pijn gehad. Mede doordat ik bloedverdunners gebruik zag ik er heel erg bont en blauw uit, maar na 14 dagen was dat afgezakt. Nu ben ik superblij dat het is gebeurd, ik heb weer een heldere blik en laat aan iedereen graag het resultaat zien.
Best eng, zag er toch een beetje tegen op, dacht dat een uur niet te doen was, maar tijd ging snel mede door gezellig geklets tijdens de correctie. Pijnlijk vond ik het niet wel de eerste dagen super irritant, nadat na een week alle korstjes eraf waren werd het een stuk beter. Nu helemaal blij met resultaat.
Het intake gesprek was snel gedaan na mijn eerste telefoongesprek. er werd tijd genomen en geluisterd naar mijn klacht omtrent het ooglid. keurig werd er aangegeven door de arts dat het overtollige lid wel meeviel. maar er werd geluisterd naar mijn klacht en ervaring, dus niet afgewimpeld met valt wel mee. kort na het gesprek ben ik geholpen door de arts en zijn assistent. de gehele behandeling was binnen 3 kwartier voorbij en is mij alles meegevallen. nu een aantal weken later is mijn hoofdpijn zeer vermindert en het gevoel van moeheid door mijn ogen voorbij. de huid is nog een beetje rood en trekt nog wat maar dat valt mee met hoe het gevoel was voor de behandeling. er is bij mij per oog 18mm verwijdert wat ook bij de arts toch wel meer was dan gedacht. ik ben blij dat ik het gedaan heb en hoe de hele situatie is verlopen. en ben ik gelukkig met het eind resultaat.
Zeer goed…als ik weer moest doen zal ik weer voor Dr van de Berg kiezen.
Ik wilde al een lange tijd iets aan mijn ogen laten doen. Last van vermoeide ogen en soms hoofdpijn. Ik had een paar jaar geleden een eyeliner laten tatoeëren, deze zag ik alleen niet meer door mijn hangende oogleden. Nu zie ik ze eindelijk weer! De ingreep viel erg mee, geen pijn gehad. Heb wel veel last gehad van tranende en geïrriteerde ogen de eerste week. Behoorlijk blauw geweest ondanks de druppels arnica, deze trokken wel snel weer weg. Ben erg blij met het resultaat, had dit veel eerder moeten doen.
Texelstroomlaan 82 D
1784 ED Den helder
Waarom een ooglidcorrectie? Hoofdpijnklachten, een verminderd blikveld, de eeuwige vraag of je moe of boos bent, een drukgevoel op de ogen, of gewoon omdat het mooier is. Een ooglidcorrectie kan je eenvoudig van deze klachten afhelpen en je weer een nieuwe look geven.