Ik had last van vermoeide ogen, vooral aan het eind v.d dag .
Hele vriendelijke arts en assistent niks van gevoeld herstel ook goed verlopen ben er super blij mee Jacqueline
Spijt dat ik het niet eerder had gedaan. De eerste dagen een paar blauwe oogjes, maar perdag zag je het verbeteren. Tijdens de ingreep gezellig gekletst. Mensen zeggen dat ik nu een breedere kijk heb. Ben er ook fantastisch blij mee.Zou het zeker aanraden als je nog twijfelt.
Goede uitleg, lieve assistente en met drie kwartier ben je klaar. Ik heb 2 weken vrij genomen, en toen kon ik me weer vertonen op het werk.
Het enigste wat ik vervelend vind, zijn de verdovende injecties.
Van het intakegesprek tot aan de hechtingen er uit halen, krijg je liefdevolle zorg van Rene en zijn assistente! Alles wordt heel duidelijk uitgelegd, zowel bij de intake als bij de ingreep zelf. Rene, bedankt! Mijn klachten zijn over en ik krijg alleen maar complimenten! (Die zijn dus indirect voor jou!)
De ooglidcorrectie heeft mij echt verlichting gebracht van mijn vermoeidheidsklachten.De intake maakt dat je met een gerust hart een keuze maakt. De uiteindelijke behandeling is zeer zorgvuldig. Je voelt dat je in vertrouwde handen bent.
geenklachten meer, frisse oogopslag, luchtige oogleden in plaats van zware
Na lang nadenken over een ooglidcorrectie kwam ik 'toevallig' in contact met Ellis, assistente van Renée van de Berg. Gelijk een afspraak gemaakt en ik ben heel prettig ontvangen, geen poeperig gedoe, gewoon aardige capabele mensen. De ingreep viel alles mee ne ook erna had ik weinig last, de eerste twee dagen is het niet fijn, maar ik heb weinig pijn gehad, Ik zag er alleen niet uit! Na 10 dagen heb ik weer tekenles gegeven en na drie weken durfde ik me weer overal te vertonen zonder uitleg :) Nu ben ik twee maanden verder en voel ik me heel stoer dat ik het heb gedurfd, ik zie er beter uit, kan weer eyeliner gebruiken zonder dat het overal zit en heb geen vermoeide blik meer, letterlijk en figuurlijk. Merci Renée en Ellis!!
Ik voelde me meteen op mijn gemak bij de arts en kon ook snel geholpen worden omdat ik het toch wel spannend vond. Maar het viel heel erg mee lekker geklets tijdens de behandeling en voor je het wet ben je al weer klaar. Ik heb geen pijn gehad en nu erg blij met het resultaat.
Mocht je in n dilemma zitten. Doen. Het is een kundig arts en het resultaat is top. Alleen de verdoving is wat pijnlijk, maar ook daar valt mee om te gaan.
Heel vriendelijk geholpen, ik ben zo blij met het resultaat het is zo mooi geworden. En bij mij was het herstel super snel gegaan. Nogmaals heel hartelijk bedankt René Gr anita
Het is me 100% meegevallen de ingreep en het herstel. Ben er heel blij mee.
Ervaren lieve arts en fijne assistente, veel aandacht voor hygiëne en ze nemen goed de tijd. Goed voorbereid via intakegesprek en e-mail. Zelf was ik na de ingreep alsnog geschrokken van de zwelling en snee, ( ik had een voorbeeld van iemand die minder zwelling had gehad en waarbij de wond was afgeplakt) maar na enkele dagen iedere dag verbetering . Nu na 5 weken het litteken mooi geheeld en strak, alleen nog wat donkerder verkleurde huid wat waarschijnlijk nog steeds zal verbeteren. Ik ben erg tevreden!
Na jaren getwijfeld te hebben en mij gestoord te hebben aan mijn vermoeide blik, toch de stap genomen want ik zag er enorm tegenop. Ondanks de goede zorgen van Rene en zijn assistent, vond ik het echt geen prettige ingreep. De verdoving en het branden vond ik niet fijn. Gevoelig zal ik maar zeggen. Maar nadat alles achter de rug was was al snel duidelijk positief resultaat te zien. Even een weekje rustig aan doen. Dat wel. Als ik nu in de spiegel kijk, ben ik echt heel tevreden en ben ik blij dat ik toch eindelijk heb laten doen.
heel erg blij dat ik het gedaan hebfijne dokter en assistente goede uitleg van alles wat er gedaan word
Ik ben heel blij dat ik mijn oogleden heb laten liften. Wat een verschil! Ik dacht er misschien wel iets te makkelijk over. De prikjes vond ik wel erg pijnlijk. Dat viel eigenlijk best wel erg tegen. Maar je wordt heel hartelijk ontvangen en begeleid. En de behandeling op zich is niet pijnlijk. Ik kleurde best erg blauw en rood, maar dat komt denk ik ook door mijn huidtype. Langzaam aan trekt dat ook weer weg. Ik zie nu nog steeds verbetering. Conclusie: ik raad deze behandeling zeker aan.
Prima behandeling, aardig team, mooi resultaat. Erg blij mee
Vriendelijke arts en assistent. De behandeling was, behalve de prikjes, pijnloos. Herstel duurt wel langer dan ik verwacht had. Maar ben blij dat ik het heb gedaan.
Na enige twijfel en eindelijk rustig de tijd om iets aan die zware oogleden en die vermoeiende blik te laten doen. Fijn geholpen en erg blij met het resultaat!
Vaak gedacht aan een ooglidcorrectie, altijd ook weer weg geduwd. Het idee, dat iemand aan m'n ogen gaat zitten! Dacht dat durf ik nooit! Ineens een knop om, aangemeld, intake en gaan! En het viel zo mee, vond het wel eng , maar eenmaal op de stoel, deed geen pijn, was zelfs wel gezellig, nooit gedacht, dat je gewoon gezellig ligt te kletsen, terwijl ze bezig zijn. Zelfs de verdovingsprikjes vond ik heel goed te doen. De dagen na de behandeling vielen wel wat tegen, voelde me niet lekker, Voor je gevoel mag je niets, niet bukken, tillen, enz. Ik dacht lekker tv te gaan kijken, vonden m'n ogen ook niet fijn. En ik kon zo de "horror" in, Maar na een week, vergeet je dat allemaal weer en was t allemaal prima te doen!
Hartelijk welkom. Goede behandeling.
Er werd op een prettige manier gecommuniceerd waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. De ingreep zelf is vakkundig gedaan en na 3 weken was het al grotendeels genezen. Ik ben tevreden met het resultaat.
Al enige jaren last van drukgevoel, gevoel van vermoeide ogen en de wens om ooglidcorrectie te laten doen. Tja waar ga je dan heen, want het is wel je aangezicht, wat als het niet naar tevredenheid is? Gelukkig kreeg ik een tip over Ooglidcorrectie Den Helder. En het klopte, ontspannen sfeer, vakkundig, goede en fijne nazorg. Uiteraard heb ik de mond tot mond reclame doorgezet. En de eerste heeft zich al gemeld bij René. Twijfel niet langer gewoon doen!
Tijdens de intake een goede uitleg van wat er gedaan gaat worden. Zo ook bij de ingreep wordt er duidelijk verteld wat zij gaan doen. Samen met de arts en de assistente zelfs een leuk gesprek kunnen voeren, wat voor afleiding zorgt. De ingreep zelf viel mij reuze mee, nadien wel aardig blauw en opgezwollen geweest. Het is nu ruim 6 weken geleden en ben zeer tevreden met het resultaat.
Texelstroomlaan 82 D
1784 ED Den helder
Waarom een ooglidcorrectie? Hoofdpijnklachten, een verminderd blikveld, de eeuwige vraag of je moe of boos bent, een drukgevoel op de ogen, of gewoon omdat het mooier is. Een ooglidcorrectie kan je eenvoudig van deze klachten afhelpen en je weer een nieuwe look geven.