Fijne ontvangst door arts en assistente. De ingreep was zo gepiept, niet pijnlijk of eng. Wat opviel was het vele licht in mijn ogen na de ingreep. Lekker een petje op gedaan om te wennen. Nu, 6 weken verder nog wel iets verkleurde oogleden. Ik ben erg blij dat ik de stap genomen heb om dit te doen.
De persoonlijke benadering heb ik als erg fijn ervaren. De eerste week waren de oogleden gespannen maar daarna ging het beter. Nu na 6 weken zijn de oogleden nog steeds wat rood maar ik verwacht dat ook dat zal wegtrekken. Al met al ben ik erg blij met het resultaat en ook is mijn hoofdpijn verdwenen.
2 jaar geleden besloten een ooglidcorrectie te laten doen, maar durfde niet. 5 weken geleden wel de stap genomen. Achteraf had ik het 2 jaar geleden kunnen laten doen, want het was een positieve ervaring! Mijn ooglid vel blijft nu op zijn plek tijdens het op doen van make up. De vermoeide blik is weg .. al met al superblij en dik tevreden over de behandeling en over Rene en zijn team.
Zie hierboven.
De behandeling was zo gebeurd en was totaal pijnloos. Er word duidelijk verteld en uitgelegd wat ze gaan doen. De verdovingen voel je wel even, maar daarna is het volledig pijnloos. Wat ben ik blij met het resultaat! Bij mij is er uiteindelijk 2 cm weggehaald en dat was echt wel nodig. Ik zie er weer uitgerust uit en geen last meer van hoofdpijn en kan weer beter zien. Het is wel een tijdje dik en blauw geweest, maar het resultaat mag er zijn. Super blij mee!
Werd op m'n gemak gesteld verdoving viel 100 % mee en daar zag ik toch het meest tegenop Het was heel relaxed zou het zo weer doen
zeer persoonlijke benadering en goede uitleg vooraf geen klachten nadien
de verdoving prikjes waren wat gemeen maar van de rest is het allemaal goed verlopen na de ingreep helemaal geen pijn wel dikke ogen maar dat is na een paar weken over alleen boven mijn ogen is het rood moet na verloop over gaan is mijn verteld maar de ingreep is een eitje als er wat is of het voelt niet goed kan je bellen dat is geen probleem had veel hoofd pijn dat is zover weg en de druk en vermoeide ogen heb ik niet meer
Hele vriendelijkeen kundige huisarts samen met zijn assistente stellen ze je erg op je gemak De ingreep viel me echt reuze mee alleen vond ik zelf de verdoving erg pijnlijk maar dat was ik na een min of 10 alweer vergeten... De genezing ging ook erg goed en ben echt heel blij dat ik het gedaan heb. Wat een verandering en nagenoeg geen zware ogen en hoofdpijn meer. Zou het zo weer doen. !!
Alles goed uitgelegd en op mijn gemak gesteld. Tijdens de operatie kan je gewoon praten, dus ook nog gezellig. Eindresultaat perfect !
Zeer persoonlijk
Heel blij dat ik de ooglidcorrectie bij dokter van der Berg heb laten doen. Geen hoofdpijn en zwaar gevoel in mijn voorhoofd meer. Ook de vermoeide blik is weg. Bij het intake gesprek word alles duidelijk uitgelegd. Je wordt op je gemak gesteld en hij verteld je wat hij gaat doen. Het herstel duurde wat langer dan ik gehoopt had, ze zijn ook nog wat rood van kleur maar ik heb er vertrouwen in dat ook dat helemaal goed komt. Ik ben er heel erg blij mee
Tussen mijn aanmelding en operatie zaten 6 dagen. Super snel in mijn geval, geen tijd van twijfel gehad. Operatie is mij zo erg meegevallen, er werd ook heel goed uitgelegd wat er ging gebeuren. Er werden leuke gesprekken gevoerd, ik lag dan ook helemaal ontspannen op de operatie stoel. Zeer vriendelijke arts en assistente. Het genezing proces liep voorspoedig, weinig verkleuringen rond mijn ogen. Nu een frisse blik/uitstraling… ben er zo blij mee. Echt geen moment spijt gehad om het bij René v/dBerg te laten doen. Bedankt voor het mooie resultaat.
Goed geholpen.
Ik heb mijn ooglidcorrectie als zeer positief ervaren. De zorg tijdens en na de ingreep was zeer professioneel.
Ik en blij dat ik het gedaan heb. Het zware gevoel in mijn voorhoofd is verdwenen en ik zie er een stuk minder vermoeid uit. Wel duurt het herstel langer dan gehoopt maar ook dat komt goed.
Goede uitleg en een hele fijne behandeling
Ik ging voor informatie voor een ooglidcorrectie. Bij mij was dit wel nodig ivm klachten. Een week later lag ik op de operatietafel. Dat ging best snel!! Ik was alleen een beetje zenuwachtig voor de prikjes. Alles is me heel erg meegevallen. Weinig pijn gehad en het was helemaal niet blauw. Wel een beetje zwelling onder m'n ogen. Maar dat was ook snel weer over. Je wordt heel vriendelijk geholpen door dr vd Berg en assistente en ze vertellen alles wat ze gaan doen. Erg laagdrempelig en ik zou het iedereen aanbevelen als je denkt over een ooglidcorrectie.
Zeer vriendelijke en vakkundige behandeling met een mooi resultaat.
Alles is goed gegaan ook in de voorbereiding. De behandeling is goed verlopen en het herstel voorliep voorspoedig. Wel blijven mijn oogleden nog wel donker tot nu toe. Gaat dit nog over
Na de correctie zag het er direct al goed uit. Na een nachtje slapen iets minder maar het trok al snel wat bij. De eerste week vooral s'nachts behoorlijk onwennig. Na het verwijderen van de hechtingen snel beter bij één ooglid bleef een open wondje zichtbaar maar dit is vrij snel verholpen in de praktijk. Het resultaat mag er zijn. Ik ben tevreden met het resultaat vooral s'avonds beter zicht.
ik was een beetje geschrokken over de behandeling omdat ik mensen had gesproken het is appeltje eitje en dat vond ik eigenlijk niet ,ik vond het best heftig. en heb ook best veel gevoeld, dat had ik niet verwacht. ben ook niet klein zeerig, normaal best een bikkel. gelukkig vond ik de dokter en zijn assistente super en relax, raakte niet in paniek. ook de genezing viel mij tegen, mijn ogen zaten dagen helemaal dicht, zag niks en nu 4 maanden verder zijn ze nog verkleurd,maar dat stoort mij niet. ook heb ik litteken weefsel allemaal witte bultjes die op gerste korels lijken,ik hoop dat dat nog weg trekt? ik had ook een gat die heel lang duurde voor dat hij dicht was dat zie je nu wel in de litteken. maar ik ben verder wel blij mijn ogen staan mooi open en vallen niet meer dicht dus minder snel moe..en mijn mac-up zit niet meer op mijn voorhoofd ..mvg
Alles liep zoals gepland.Goede uitleg bij de intake.Geen complicaties gehad.Herstel liep voorspoedig.Erg blij met de ooglidcorrectie.
Heel blij dat ik de beslissing heb genomen om mijn ooglidcorrectie bij deze arts heb laten doen. Je wordt op je gemak gesteld door de arts en de assistente, zenuwen zijn gezond maar overbodig hier. Bij elke handeling verteld hij wat hij gaat doen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, heel mooi geworden!
Ik ben super blij met het resultaat een bredere blik en geen hoofdpijn meer
Texelstroomlaan 82 D
1784 ED Den helder
Waarom een ooglidcorrectie? Hoofdpijnklachten, een verminderd blikveld, de eeuwige vraag of je moe of boos bent, een drukgevoel op de ogen, of gewoon omdat het mooier is. Een ooglidcorrectie kan je eenvoudig van deze klachten afhelpen en je weer een nieuwe look geven.