Fijne vriendelijke arts

Goede en kundige arts Ooglidcorrectie zonder pijn en goede voorlichting

Vriendelijk en kundig

Snel een afspraak in kunnen plannen en fijn gesprek wat vertrouwen gaf om het te doen

fantastisch geholpen

kundige arts

Super goed geholpen en zeer tevreden over de nazorg

Super goed geholpen en zeer tevreden over de nazorg

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Wat een goede begeleiding tijdens dit proces!

Een goed gesprek bij de intake, duidelijke uitleg. Hierdoor ontstond een vertrouwd gevoel waardoor ik de beslissing nam de behandeling te laten plaats vinden. Na de wachttijd de dag an de behandeling. Duidelijk uitleg tijdens de behandeling maar ook een ontspannen gesprek. Voelde allemaal heel goed. Nu even wachten op het resultaat, de behandeling op zich, ooglid lift, is precies wat ik verwachtte. De eerste dag thuis verliep dankzij de duidelijke info ook prima. Nog 6 dagen en dan mogen de hechtingen eruit. Ik wacht op het resultaat..... Mocht je denken aan een ooglidlift zou ik zeker in intakegesprek aanraden

Deskundige fijne arts

Eerlijke arts die niet zomaar elke behandeling uitvoert. Denkt mee, en geeft je een prettig gevoel.

• Prijs en kwaliteit
  • Soort behandeling bovenooglid correctie, injectables

erg goed

goede informatie en behandeling goed verlopen viel achteraf erg mee

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Pas mijn ooglidcorrectie gehad. Geen pijn Dr khalili is een kundig arts

Professioneel en zeer klantgericht

Zowel tijdens de intake als de behandeling geeft dr Khalili op een zeer rustgevende manier uitleg, ze stelt je op het gemak, begrijpt de spanning en daarnaast biedt zij volop ruimte voor vragen. Zeer kundig!

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Fantastische praktijk, goed begeleid, geen pijn ervaren, echt een aanrader.

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Een enorme positieve ervaring!

Dr. Khalili is een zeer kundige, professionele arts die van begin tot eind veel zorg en aandacht geeft en je goed informeert over hoe het proces zal verlopen en wat je kan verwachten. Dat geeft een goed, vertrouwd gevoel en met een zeer mooi eindresultaat!

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk ontvangst, daarna een goed gesprek en deskundig onderzoek en een eerlijk advies.

Geweldig!!

Bij de intake goed geïnformeerd. Voor de ingreep op m’n gemak gesteld. Tijdens ingreep constant informatie wat ze aan t doe was. Ingreep was een week geleden, nog een beetje gezwollen oogleden, maar nu al blij met het resultaat

Rustig

Ik heb een ooglid correctie gehad . Alles word rustig en goed uitgelegd .. Ze neemt echt de tijd voor je. Daar wordt je zelf ook rustig van.. Ze geeft je een fijn gevoel..

Niks op aan te merken

Van intake tot en met behandeling alles tot in perfetie geregeld Ik zou het iedereen aanbevelen

Professioneel

Als je gespannen bent dan is t gelijk over want de dokter stelt je enorm op je gemak

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Ik was heel zenuwachtig voor de ingreep en nu een week later zijn de hechtingen eruit en ben ik al erg blij met het resultaat. Natuurlijk moet alles nog mooi genezen maar dat heeft even tijd nodig. Het is zeker een aanrader!

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Goede en duidelijke uitleg van behandeling.

Duidelijke uitleg bij het intakegesprek en de behandeling.Tijdens de ooglidcorrectie legde de dokter rustig uit wat ze ging doen en stelde ze je hiermee op je gemak. Ook de nazorg was goed en de eindcontrole.

Zeer positieve ervaring

Goede uitleg, op m’n gemak gesteld en tijden ingreep constant uitleg wat ze aan het doen was. Heel fijn!!

Fijne ervaring

Het is heel erg meegevallen. Had een ooglidcorrectie. Dr Khalili weet je goed gerust te stellen, legt stap voor stap uit wat ze gaat doen en wat je kan verwachten. Zij heeft een hele geruststellende zachte stem. Heel soepel verlopen. Nog even dan mogen de hechtingen eruit en ik heb er alle vertrouwen in dat het mooi is.

Super tevreden

Wat een ontzettend lieve en zorgzame dokter. Ze legt alles goed uit en vertelt precies wat ze doet. Ik had verwacht bont en blauw te zijn zoals je vaak op foto's ziet, maar het is me 1000% meegevallen. Weet niet of het toeval is of dat het door de kundigheid van de dokter komt.

Prettig kundig uitleg en advies

Prettig kundig uitleg en advies

• Soort behandeling injectables

Tevreden en blij

Ik heb een ooglid correctie gedaan en ben heel tevreden met het resultaat. Dokter khalili vertelde precies wat en hoe zij te werk zou gaan. Ze was eerlijk , duidelijk en een perfectioniste in haar werk. Ik zou het zo weer doen

super fijn geholpen!

Er werd echt de tijd genomen. Er werd goed naar mij geluistert.

Zeer deskundig!

Heb een zeer positieve ervaring overgehouden aan Natuurlijk en Mooi. Zeer vakkundig en professionele arts. Ik kan deze praktijk iedereen aanbevelen!

Nieuwe Dorpsweg 1 A

4793 BR Fijnaart

Over Natuurlijk & Mooi

Wij helpen mensen hun zelfvertrouwen terug te krijgen zodat zij zich goed voelen. Het uiterlijk kan invloed hebben op sociale en psychische aspecten van het leven. Met een persoonlijke benadering en verfijnde cosmetische behandelingen streven wij ernaar een natuurlijk eindresultaat te realiseren waar u zich goed bij voelt. Wij bieden een gratis, eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn een laagdrempelige en betrouwbare kleinschalige kliniek waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Ons team bestaat uit een ervaren cosmetisch huisarts en een schoonheidsspecialist. Wij streven ernaar om een passende behandeling te bieden met een zo natuurlijk mogelijk eindresultaat