Laden reviews...
221 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews benadrukken duidelijke uitleg en goede informatie. Klanten waarderen vriendelijk personeel en een professionele, rustgevende benadering vanaf intake tot nazorg. De algemene tevredenheid is hoog met veel aanbevelingen. Het commentaar richt zich op betrouwbare resultaten en een vriendelijke sfeer.
Doordat de intake en de ingreep in een kleine huisartsenpraktijk plaatsvinden (ook nog eens bij mij in de omgeving) was het voor mij heel laagdrempelig. Een kennis had bovendien enthousiast verteld over haar bovenooglidcorrectie door Dr. Khalili. Tijdens het adviesgesprek nam Dr. Khalili alle tijd om me goed te informeren en gaf ze tips ter voorbereiding op de ingreep. De meeste informatie krijg je ook nog via de mail. Altijd handig om nog eens extra door te nemen vooraf en zeker ook achteraf, na de ingreep. Op de dag van de ingreep werd ik langzaam wat minder gespannen, o.a. door de vakkundigheid en rust die ze uitstraalt. Tijdens de ingreep houdt ze je continu bij de les, door te zeggen wat ze doet, wat je kunt verwachten (bij de volgende handeling maar ook wat er thuis kan gebeuren), wat je mogelijk denkt, etc. Alles om je gerust te stellen. En zo ga je dus ook naar huis. Tot nu toe (2 dagen na de ingreep) ben ik supertevreden. Nog even afwachten op het eindresultaat…
24 July 2026
Josephine
Oud Gastel
Zeer tevreden met het resultaat.
injectables
22 July 2026
Charlotte Tak
Spijkenisse
Hoewel ik erg gespannen was voor mijn ooglidcorrectie, wist dr Khalili mij gerust te stellen mede door duidelijk uit te leggen wat ze aan het doen was en wat ik kon verwachten. De ingreep was voorbij voordat ik er erg in had. 100% meegevallen dus. De nazorg werd goed uitgelegd en het resultaat is heel mooi en natuurlijk. Ik ben dan ook meer dan tevreden!
17 July 2026
Lucienne
Monster
Van begin tot het einde geweldig geregeld Ben super tevreden over het resultaat en zou het iedereen aanbevelen
16 July 2026
Willem Buitendijk
Numansdorp
Ik wist wat ik kon verwachten en de behandeling ging snel en is erg meegevallen qua pijn. Ben erg blij met het resultaat en ben goed en fijn geholpen door de arts.
15 July 2026
Sabine
Hoeven
Heb ooglidcorrectie laten doen en ben hier fantastisch geholpen! Ik ben zeer tevreden met het resultaat!
5 July 2026
Monique
Halsteren
Zeer prettig contact met dokter Khalili. Ze begeleidt je op een duidelijke en prettige wijze door het proces. Met het gewenste resultaat als gevolg.
5 July 2026
Adriana
Roosendaal
Heel fijne arts. Duidelijke uitleg, voor, tijdens en na de behandeling. Helemaal top.
Mirjam
Breda
Goeie voorlichting. De operatie ben ik doorheen gepraat. Nazorg goed. Ziet er ook goed uit, maar heb echt mijn rust genomen. Ben totnutoe super blij.
Ingrid Prins
Willemstad nb
Deskundig, zorgzaam en vriendelijk geholpen.
Linda
Breda
Was nerveus, ik wist niet hoe het bij mij zou uitpakken, slik nl bloedverdunners. Dr Kahlili stelde me op mijn gemak, kreeg gelijk een goed gevoel, toen de behandeling begon. Zij is een lief en warm persoon, dat is heel belangrijk om een ooglidcorrectie , of wat voor behandeling je laat doen.
3 July 2026
Jetty Corstjens
Oudenbosch
Door de arts in de voorbereiding zeer volledig geïnformeerd. Daarna tijdens de behandeling continue op de hoogte gehouden van dat wat er werd gedaan. Zeer informatief en goed voor het inschatten van de (zelf) nazorg.
2 July 2026
Huug Moerland
Breda
Ik heb een ooglidcorrectie ondergaan. Er was goede uitleg bij het intake gesprek. De ingreep was In alle rust en met zorgvuldigheid. Ik was gespannen, maar door de goede begeleiding van dr. Khalili is het alles meegevallen.
2 July 2026
Marij
Hoeven
Rustig benaderd erg duidelijk en vriendelijke arts. Werd daardoor minder nerveus. Verteld stap voor stap wat ze doet. Positief. Voor resultaat zal ik nog even geduld moeten hebben.
26 June 2026
Liz
Fijnaart
Wilde al lang een bovenooglid correctie , maar durfde niet en waar moet je gaan er gaat nogal eens iets mis en het is toch in je gezicht. Tot ik via via bij natuurlijk en mooi terecht kwam. Ben daar hartelijk ontvangen en een goed intake gesprek. De ingreep zelf gi g rustig en kundig en de nazorg is ook prima.
24 June 2026
Marion Jongenelen
OSSENDRECHT
Ben super blij. Heel mooi resultaat. Echt een aanrader. Goede uitleg en nazorg en een supervriendelijk vrouw.
22 June 2026
José
Hoeven
In 1 woord geweldig. Ik raad iedereen aan die een ooglidcorrectie wil laten doen om naar Natuurlijk en Mooi te gaan.
19 June 2026
Petra
Bergen op Zoom
Vooraf spanning, maar zodra ze begon met aftekenen en vertellen wat ze deed bij elke handeling, vielen de zenuwen van mij af. De behandeling is mij 100% meegevallen. De rust zelve!
18 June 2026
Patricia
Roosendaal
Ik ben zeer tevreden over mijn ooglidcorrectie bij Natuurlijk & Mooi Vanaf het eerste consult voelde ik me op mijn gemak. Alles werd op een eerlijke, duidelijke en professionele manier uitgelegd, waardoor ik veel vertrouwen kreeg in mijn behandeling.
18 June 2026
Jolanda
Putte
Zijn zeer vriendelijk en je wordt netjes en goed geholpen
17 June 2026
Jeanny Kerstens
Roosendaal
De ooglidcorrectie is zonder problemen verlopen: geen blauwe plekken en nu na 2 1/2 week al een heel mooi resultaat!
14 June 2026
Diana
Oud-Beijerland
Mijn ooglidcorrectie is zeer goed bevallen bij deze arts. Resultaat heb ik nog niet want de hechtingen moeten er nog uit.
12 June 2026
Gemma Romme
Zevenbergen
Kortom helemaal Top!
bovenooglid correctie, injectables
12 June 2026
Anja
Bergen op Zoom
Hele fijne begeleiding van het begin gesprek tot na de bovenooglidcorrectie… het voelde heel vertrouwd hierdoor kon ik mij goed ontspannen. Goede en duidelijke uitleg..
10 June 2026
Marieke Hartman
5 June 2026
Tanja
Buitendijk-Kant
Wij helpen mensen hun zelfvertrouwen terug te krijgen zodat zij zich goed voelen. Het uiterlijk kan invloed hebben op sociale en psychische aspecten van het leven. Met een persoonlijke benadering en verfijnde cosmetische behandelingen streven wij ernaar een natuurlijk eindresultaat te realiseren waar u zich goed bij voelt.
Wij bieden een gratis, eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn een laagdrempelige en betrouwbare kleinschalige kliniek waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Ons team bestaat uit een ervaren cosmetisch huisarts en een schoonheidsspecialist.
Wij streven ernaar om een passende behandeling te bieden met een zo natuurlijk mogelijk eindresultaat
Nieuwe Dorpsweg 1 A
4793 BR Fijnaart