Filters

9

goed

goede monteur alles netjes afgemaakt priema in orde

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekend

Monteur was op tijd! Heeft netjes gewerkt en was keurig op tijd klaar. De betaling verliep alleen anders dan was afgesproken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles in één service. Top!

Mijn 'oude ketel' van meer dan 18 jaar is onlangs vervangen. De hele keten van: offerte, opdracht, datum prikken, oude ketel verwijderen en afvoeren, nieuwe plaatsen, testen, inclusief een draadloze Google Nest Wifi thermostaat is tot in de puntjes perfect uitgevoerd, en niet vergeten, inclusief 'stofzuigschoon' opleveren. Daarnaast met de monteur een gezellige positieve kennisuitwisseling gevoerd, over isoleren, warmtepompen, energie transitie, en een kop koffie. Wij zijn zondermeer tevreden. Top.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

aardige monteur, netjes gewerkt en vriendelijk. En corona proof

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en goed advies en vlekkeloze montage

Op een zaterdagochtend stelde ik via de website een vraag over de montage van een nieuwe cv ketel en binnen een half uur werd ik gebeld. Uitstekend advies met goede uitleg en de te maken afwegingen. De montage kon al snel gepland worden en verliep ook rimpelloos. Service en klantgerichtheid een verademing vergeleken met het mega bedrijf waar ik jaren klant ben geweest maar waar een simpele communicatie al teveel gevraagd is. Blij met mijn keuze voor Feiken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies, geweldig product!

Op de duidelijke website heb ik al snel kunnen vinden wat ik zocht. Wel twijfelde ik tussen twee producten. Feiken CV heeft mij geholpen met de keuze op basis van mijn situatie. Erg tevreden !

 • Aanbevelen? Ja
9

prima geregeld

Keurig werk geleverd , alles werkt zoals dat moet . Tevens de oude onderdelen en ook verpakkingen keurig afgevoerd . Dik tevreden !

 • Aanbevelen? Ja
9

Contact verliep uitstekend. Zorgvuldige afwerking.

Uitermate prettige sociale monteur. De CV combi-ketel levert nu al zodanige besparingen op dat deze na enkele jaren is terugverdiend. De nieuwe aansluiting van de wasmachine geeft enorm veel ruimtewinst. Kortom, we zijn heel gelukkig met deze investering. Wel een opmerking. Het afvoeren van een boiler van 120 liter lijkt mij voor iemand van 66 jaar die niet over hef-materieel beschikt veel te zwaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Advies en installatie geheel vlgs verwachting.

Informatieve gesprekken met kantoor over keuzemogelijkheden zorgvuldig en deskundig. Offerte volgde direct erna. De monteurs kwamen op afgesproken dag en tijd tegelijk met alle materialen. Er waren geen naleveringen, toch nog ontbrekende onderdelen of andere misverstanden. Installatie CV ketel vakkundig en in een keer werkend. Oude materialen werden afgevoerd. Achteraf kregen we uitleg over gebruik en werd er opgeruimd. Kortom, supertevreden, nu nog een koude winter:(

 • Aanbevelen? Ja
6

Oplossing

Na een lekkage gehad te hebben na een lekkende nieuwe vloerverwarmingspomp. Heeft Feiken het gerepareerd en een deel vergoed van de schade.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig en goede en snelle afhandeling conform afspraak

De monteur was op de afgesproken tijd aanwezig. Hij had goede kennis van zaken. De vervanging van de HR ketel en rookgasafvoer was in een ochtend gebeurd. Thermostaat werkte prima. Geen lekkages en het meeste was opgeruimd bij vertrek. De kartonnen verpakking van de ketel etc moest ik zelf weggooien in de vuilnisbak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nieuwe CV-ketel binnen 3 dagen geregeld

Onze cv-ketel ging stuk. Diverse offertes gevraagd maar die van Feiken had de meest passende ketel met een scherpe prijs. Via de app enkele foto's aangeleverd over de huidige ketel. Daarna definitieve offerte 's avond nog ontvangen en bevestigd. Na akkoord kon nieuwe ketel binnen 2 dagen geplaatst worden. De monteurs kwamen op het afgesproken tijdstip, werkten snel en netjes. Erg blij met dit bedrijf en weer een warme douche.

 • Aanbevelen? Ja
8

Deskundig, efficient, vriendelijk

Het plaatsen van de nieuwe ketel verliep snel en efficient. Het bijvullen van de ketel kan nu ook een stuk gemakkelijker.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed.

Ketel geïnstalleerd volgens afspraak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Goed advies, snelle levering en perfecte service. Goed personeel

 • Aanbevelen? Ja
10

Twee nieuwe ketels

Vandaag twee nieuwe ketels aangeschaft Goed advies en keurige en nette installatie Na installatie heel fijn en duidelijke instructie en uitleg

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantgericht, snel en accuraat

We hadden een offerte aangevraagd via de website en werden geappt. Goed gesprek, gedegen advies en prettig in contact. Van afstand met foto's maken konden we letterlijk een beter van de situatie geven. Feiken en ik hebben samen gekozen voor een CV-ketel en oplossingen die het beste bij onze situatie past. De afspraak kon snel worden gemaakt. Bij de installatie kwam een monteur die accuraat en efficiënt werkte. Alles doet het prima en we zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede prijsstelling

Prima contact. Monteur was lekker bezig en wist wat er te doen was. Na afloop wel de waterpas vergeten. Kan nog na afspraak opgehaald worden. Onderhoud voor het gehele park was toch wat te duur. Jammer want dat is een gemiste kans

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vriendelijk, vakkundig en erg vlot!

Een dag na mijn bellen was er reeds een prima CV ketel geïnstalleerd, vakkundig en vriendelijk. Alle extra's die bij een aansluiting komen kijken werden meteen kosteloos afgehandeld.

 • Aanbevelen? Ja
8

netjes en vlot van prijsopgave tot uitvoering

Mijn aanvraag werd accuraat opgepakt en snel hadden we een overeenkomst. Installatiemonteur heeft netjes de installatie gemaakt en uitvoerig uitgelegd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima zeer klantvriendelijk monteur.

Was op tijd bij mij aanwezig zoals afgesproken. Deed zijn werkzaamheden binnen de afgesproken tijd. Communiceerd prima mbt werkzaamheden Als laatste van zijn werkzaamheden controleerde hij bij mijn gasmeter. Daar constateerde hij dat bij meetnippel het schroefje stuk was. En hij mat gas verlies. Hij heeft tip gegeven de netbeheerder te bellen en heeft die zelf ook aan telefoon gehad om technische info te geven. Binnen 3 kwartier was netbeheerder monteur hier en alles gemaakt!

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig

Ik kan niks anders zeggen dat er goed werk is geleverd. Ook werken ze alles netjes af en ruimen de rommel zelf op.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima informatie en snelle plaatsing

Ik heb op zaterdag een offerte gekregen en donderdag is de nieuwe cv geplaatst, snelle service en goede info over diverse ketels.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima werk geleverd, zijn tevreden.

Offerte was lager dan werkelijke kosten. Daar kwamen een aantal zaken bij, thermostaat en rookgas afvoer. Had liever deze zaken direct in de offerte gezien.

 • Aanbevelen? Ja
7

Pech of toeval?

De eerste monteur is niet echt serieus bezig geweest, op vrijdag de 13de. De eerste dag na het installeren was er al waterlekkage. Dat is in die week nog verholpen, maar na het weekend stond het weer blank. De volgende monteur, van Ferroli, is uren bezig geweest om het in orde te maken en voor de laatste controle maakte mijn vrouw nog de opmerking dat ze dacht dat ze gas had geroken maar wij kennen de geur niet. Nog een keer controle en bleek er ook een gaslek te zijn. Uiteindelijk de dag erna zijn alle problemen opgelost en gaan wij ervan uit dat wij nu nog jaren van deze ketel gebruik zullen maken.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Driessen, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Uiteraard zeer vervelend wat hier gebeurt is. We zullen dit met de betreffende monteur opnemen zodat we hier van leren. Onze monteurs wordt aangeleerd dat ze zowel de gasleiding als de verbrandingsgassen moeten meten bij oplevering. We zullen hier extra aandacht aan besteden. Met vriendelijke groet, Feiken Verwarming Jeroen Feiken

Over Feiken Verwarming

Wij zijn dé verwarmingsspecialist van Nederland. U kunt vertrouwen op maar liefst 4 generaties kennis, kunde en ervaring. Het verhaal van onze geschiedenis geeft extra gewicht aan onze dienstverlening en aan ons familiebedrijf. Reken erop dat wij er altijd alles aan doen om u optimaal van dienst te zijn met advies, montage, installatie en service.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd