Vandaag een ATAG ketel bij mij geplaatst. Roy en zijn collega hebben perfect werk afgeleverd. Zeer vakkundig. Netjes en schoon gewerkt en de oude ketel mee terug genomen.
Beste Peter, Dank voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen in Feiken Verwarming. Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over de montage en de werkwijze van Roy en zijn collega. Vakmanschap, netjes werken en alles schoon achterlaten vinden wij belangrijk, dus extra mooi dat dit zo wordt ervaren. Veel comfort gewenst met uw nieuwe ATAG ketel en bedankt voor het aanbevelen! Met vriendelijke groet, Team Feiken
Nadat onze CV-ketel het begaf bleek mijn oorspronkelijke onderhoudspartij traag en duur om van constateren defect tot offerte en datum vervanging te komen. Op dat moment zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe partij en met genoegen zijn we bij Feiken uitgekomen. De offerte is snel en duidelijk geleverd, zij waren terecht kritisch met vragen over certificering van het gas kanaal. De monteur, Billal, kwam netjes op tijd op de afgesproken dag en was snel, zorgvuldig en netjes. Ook dacht hij nog even mee over de afvoer van de wasdroger die naast de CV-ketel staat, waardoor de water-afvoer daarvan nu ook is geregeld. Het is moeilijk als consument de keuze te maken voor een nieuwe onderhoudspartij, maar ik ben blij met de keuze, Dank Feiken en Billal in het bijzonder.
Beste Peter, Dank voor deze mooie woorden. Fijn om te lezen dat alles snel en soepel is verlopen en dat u zich goed geholpen voelde in een toch wat stressvol moment als een kapotte cv-ketel. Het compliment aan Billal geven we zeker aan hem door. Hij zal er ongetwijfeld even van glimlachen. Mooi dat hij ook direct heeft meegedacht over de afvoer van de wasdroger; zo laten we een installatie graag achter. Dank voor het vertrouwen in Feiken Verwarming en veel warmte en comfort gewenst! Met vriendelijke groet, Team Feiken
Offerte en levering waren er in 2,5 week, met behulp van mijn foto's. Om die te kunnen maken, veroorzaakte ik lekkage in een waterleiding, kosten 350,=! Het zou praktischer geweest zijn als er iemand even een paar minuten gekeken had in onze keuken, waar de oude en ook nieuwe ketel hangt (het was geen optie om door ons stenen aanrecht te boren!). Door overleg met monteur Bilal kwam het toch goed. Hij dacht goed mee. Opwarmen huiskamer duurt toch best lang, daar moeten we rekening mee houden.
Dank u wel voor het delen van uw ervaring en de uitgebreide toelichting. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelheid van offerte en levering en vooral over het werk van Billal. Mooi dat zijn meedenken en inzet uiteindelijk tot een goede oplossing hebben geleid — die complimenten geven we zeker aan hem door. We begrijpen ook uw opmerking over het maken van de foto’s en dat dit helaas tot extra gedoe en kosten heeft geleid. Dat is uiteraard niet de bedoeling en nemen we mee als leerpunt, want soms is even ter plaatse meekijken inderdaad praktischer dan het op afstand beoordelen. Goed dat u aangeeft dat het opwarmen van de woonkamer wat langer duurt. Dat kan in de beginperiode voorkomen en hangt vaak samen met instellingen of gewenning aan het nieuwe systeem. Mocht u daar nog vragen over hebben, dan denken we uiteraard graag met u mee. Dank voor uw open feedback en het vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Feiken
Zo en zo een 10 voor de monteur Outman. Wat een deskundige en zeer vriendelijke man. Hij heeft de ketel netjes geplaatst en ook het navul-kraantje op een voor mij betere te bereiken plaats gemonteerd. Hij werkt ook heel netjes. Een visitekaartje voor jullie bedrijf.
Wat een mooie beoordeling, dank u wel! Een 10, daar worden wij natuurlijk heel blij van 😊 Het is extra leuk om te lezen dat Outman zo’n fijne indruk heeft achtergelaten. Vakmanschap, meedenken en netjes werken — dat is precies waar we bij Feiken voor staan. Het navulkraantje op een beter bereikbare plek… dát zijn die kleine details die het verschil maken. We geven uw complimenten zeker aan Outman door. Zo’n review is het mooiste visitekaartje dat je kunt krijgen. Nogmaals dank voor het vertrouwen en de moeite om dit te delen! Met vriendelijke groet, Team Feiken
Nette monteurs niet van Feiken zelf, maar een ingehuurd collega bedrijf.
Beste Fred, Dank voor uw review en fijn om te lezen dat u tevreden bent met de plaatsing van de ketel. In drukke periodes werken we inderdaad soms samen met vaste collega-bedrijven. Dat doen we alleen met monteurs die volgens onze werkwijze en kwaliteitsstandaarden werken. Mooi om te horen dat dit ook zo is ervaren. Met vriendelijke groet, Team Feiken
Goede informatie en zeer vriendelijke medewerkers
Na aanvraag direct een offerte ontvangen en de nieuwe CV-ketel kon ook snel geleverd en geplaatst worden. Communicatie en advies duidelijk. De werkzaamheden zijn vlot en heel netjes uitgevoerd door de monteur. Ik ben zeer tevreden over Feiken.
Beste Ron, Dank je wel voor deze fijne woorden. Mooi om te horen dat alles snel geregeld kon worden en dat het advies en het werk zo goed zijn bevallen. We geven het compliment aan de monteur door. Veel plezier met de nieuwe ketel! Met vriendelijke groet, Team Feiken
Maak van te voren alles perfect in orde want voor een extra koppeling maken rekent dit bedrijf 400 euro extra. Ze hadden ook een module van mijn oude thermostaat weggegooid omdat ze de ketel eerder hadden meegenomen. Ze hadden niet standaard gereedschap voor flexibele leidingen daarom moesten ze, wat dan wel gelukkig 2 dagen later kon terugkeren. Daardoor kon ik mijn oude thermostaat niet meer gebruiken. Ze kwamen me tegemoet hierin door daarvoor 95 euro te rekenen. Wat dan wel weer schappelijk is.
Beste Lucas, Dank voor uw review en fijn om te lezen dat u de monteur als prettig heeft ervaren. De situatie ter plaatse bleek helaas anders dan vooraf was aangegeven. Het ging daarbij uiteraard niet om één koppeling, maar om afwijkende gas-, water- en cv-aansluitingen. Dit hebben we veilig en zo goed mogelijk opgelost. Omdat niet al het benodigde materiaal direct beschikbaar was, zijn we inderdaad nogmaals teruggekomen. Dat is uiteraard vervelend, maar wel noodzakelijk om het werk correct af te ronden. De situatie rondom de thermostaat is daarin meegenomen en we hebben u daarin bewust tegemoetgekomen in de kosten. We begrijpen dat dit achteraf vragen oproept en nemen uw feedback mee om de verwachtingen vooraf nog beter af te stemmen. Met vriendelijke groet, Team Feiken
Aardige monteur die dingen goed uitlegt over de vloer gehad. Heeft goed werk geleverd en alles in een paar uur klaar. Top!
Beste Jaap, Dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles snel en soepel is verlopen. We geven het compliment zeker door aan Billal — hij zal dit waarderen. Mooi dat alles duidelijk werd uitgelegd en netjes is afgerond. Met vriendelijke groet, Team Feiken
Goed advies en goede uitvoering van de werkzaamheden. Duidelijke en overzichtelijke offerte.
Beste Petra, Dank voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u het advies, de uitvoering en de duidelijkheid van de offerte zo positief heeft ervaren. Daar doen we het voor 😊 Met vriendelijke groet, Team Feiken
Snelle levering, vriendelijke monteur, die snel en schoon werkte.
Beste Arie, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat alles snel is verlopen en dat je de service en werkwijze als prettig hebt ervaren. De montage is gedaan door Vincent — dat compliment geven we natuurlijk graag aan hem door. Bedankt voor het vertrouwen en het aanbevelen! Met vriendelijke groet, Team Feiken
Werkzaamheden allemaal prima uitgevoerd
Beste Herman, Dank je wel voor je review en de mooie 10! Fijn om te horen dat alle werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Kort en krachtig — daar houden wij ook van 😉. Bedankt voor het vertrouwen en het aanbevelen. Met vriendelijke groet, Team Feiken
Ketel plaatsen + nieuwe afvoer rookgas aanleggen kost bijna een hele dag. Alle aansluitingen van en naar de ketel zijn netjes en vooral strak aangelegd. Oogt heel erg georganiseerd. Ik ben zeer te vreden.
Beste Jan Dirk, Dank je wel voor je fijne review. Goed om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je tevreden bent over hoe netjes en strak alles is aangelegd. Dat “het er georganiseerd uitziet” is precies waar we veel waarde aan hechten. Bedankt voor het vertrouwen en veel comfort gewenst met de nieuwe ketel! Met vriendelijke groet, Team Feiken
We hadden een nieuwe cv nodig. Feiken kon snel een offerte geven voor het gewenste model en heeft dit ook snel, naar volle tevredenheid geïnstalleerd
Beste Susan, Dank je wel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat we snel konden schakelen met de offerte en dat de installatie naar volle tevredenheid is uitgevoerd. De montage is gedaan door Roy — die geven we dit compliment uiteraard graag door 👍. Dank voor het vertrouwen en het aanbevelen! Met vriendelijke groet, Team Feiken
Zeer bekwame en gezellige monteur Jurgen. Snel en mooi werk
Beste John, Dank je wel voor deze mooie beoordeling — daar worden wij oprecht blij van. Fijn om te lezen dat de offerte snel geregeld was en dat de uitvoering naar wens is verlopen. En Jurgen? Die wordt hier gegarandeerd even met een grote glimlach aangesproken 😉. Bekwaam én gezellig, dat horen we graag. Dank voor het vertrouwen en het aanbevelen! Met vriendelijke groet, Team Feiken
Vanaf het allereerste begin bij de afdeling verkoop, vervolgens planning en tot slot de installatie van de CV ketel was alles goed geregeld en conform de afspraken.
Beste Gerrit, Dank u wel voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen in Feiken Verwarming. Fijn om te lezen dat het hele traject — van verkoop en planning tot en met de installatie — goed is verlopen en conform afspraak was. Monteur Niels gaf bovendien aan dat hij het ook een leuke en prettige klus vond om bij u uit te voeren. Mocht u benieuwd zijn naar wie er bij u over de vloer was, dan kunt u hier meer over hem lezen: 👉 https://www.feikencv.nl/professionals/niels/ Dank voor het aanbevelen! Met vriendelijke groet, Team Feiken
Prijs oke. Snelheid oke. Flexibiliteit oke. Montage zeer deskundig. Na installatie had de instructie iets beter gekund. Bijv Iets uitgebreider en gericht op de leek en niet op een mede vakgenoot.
Beste Eduard, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de duidelijke feedback. Fijn om te lezen dat u het traject van offerte tot uitvoering als zeer positief heeft ervaren en dat prijs, snelheid, flexibiliteit en de montage aan uw verwachtingen voldeden. Uw opmerking over de instructie na installatie is terecht en nemen wij ons ter harte. Onze monteurs zijn vakmensen en soms wat té technisch 😉. We gaan dit intern bespreken, zodat de uitleg voortaan nog beter aansluit op de gebruiker en minder op de vakgenoot. Dank voor het aanbevelen en het meedenken — dat waarderen we zeer. Met vriendelijke groet, Team Feiken
Service als de cv ketel niet goed staat ingesteld, is veel minder. Moet steeds zelf bellen. Niemand die even belt is alles oké. Steeds de volgende dag zelf bellen. Zou zeggen vanuit Service bellen naar een klant.
**Reactie van Feiken Verwarming** Beste Evert, Dank u wel voor uw review en het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat de installatie naar tevredenheid is uitgevoerd. Uw punt over de communicatie nemen wij serieus. In het stookseizoen is het momenteel erg druk, waardoor wij soms minder proactief kunnen terugbellen dan we zouden willen. U kunt ons in die periodes altijd een voicemail inspreken of een WhatsApp-bericht sturen; die worden zo snel mogelijk opgepakt. We zijn in ieder geval blij dat de aanpassingen in de parameterinstellingen de comfortklachten hebben opgelost. Dank voor uw feedback — die helpt ons om onze service verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Feiken
Altijd afwachten wat voor type monteur je binnenlaat maar monteur Nicholas werkte netjes en was beleefd, dankjewel
Wat fijn om te lezen, dank u wel voor deze mooie beoordeling! 👍 Goed om te horen dat de service, uitleg en afwerking als prettig zijn ervaren. Het compliment voor monteur Nickolas geven we uiteraard aan hem door — netjes werken en beleefdheid vinden wij minstens zo belangrijk als het technische werk. Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team Feiken
Duidelijke offerte, snelle service, en plaatsing door een deskundige en vriendelijke monteur.
Dank u wel voor deze mooie beoordeling, Judith! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het hele traject: van de duidelijke offerte tot de snelle service. Het compliment geven we uiteraard ook met plezier door aan Outman, die de ketel bij u heeft gemonteerd. Voor wie benieuwd is: 👉 https://www.feikencv.nl/professionals/outman/ Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team Feiken
Vorige week een nieuwe Intergas ketel gekregen. De monteur Outman is gekomen en heeft hem top geplaatst.Was snel en vriendelijk en heeft hem keurig opgehangen. Het regende die dag en met ontluchten binnen liep hij keurig om mijn kleed heen ipv er dwars overheen te gaan met vieze schoenen.Netjes hoor. Het is weer heerlijk warm in huis.
Beste Marjan, Dank u wel voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen in Feiken Verwarming. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe Intergas-ketel en dat het weer heerlijk warm is in huis. Het compliment aan Outman geven we uiteraard aan hem door. Mooi dat u zijn nette manier van werken zo heeft opgemerkt — zelfs op een regenachtige dag én met oog voor uw kleed. Zo hoort het ook 😊 Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring en veel comfort gewenst met de nieuwe ketel. Met vriendelijke groet, Team Feiken
Vorige week begaf onze CV ketel het. Geen verwarming meer en gezien de leeftijd van de CV ketel, besloten wij opzoek te gaan naar een nieuwe. Via internet gezocht naar een aantal bedrijven die verkopen en plaatsen. Bij 3 bedrijven een contactformulier ingevuld. Feiken nam dezelfde ochtend nog contact op via WhatsApp. Na uitvragen van informatie en het sturen van wat foto's kwam een advies voor een ketel en indien nodig kon de ketel de volgende dag al geplaatst. De ketel hangt nu en we hebben het weer heerlijk warm. En die andere bedrijven....die moeten nog reageren. Dank je wel Feiken BV
Dank je wel Jaco, wat een fijne review om te lezen. Altijd vervelend als de ketel er ineens mee stopt, dus des te mooier dat we snel konden schakelen en het weer warm hebben gekregen in huis. Goed om te horen dat het contact, het meedenken en de snelle plaatsing zo prettig zijn verlopen. Bedankt voor het vertrouwen in Feiken en fijn dat jullie er weer comfortabel bij zitten! Met vriendelijke groet, Team Feiken
Overall zie boven, alleen blijf ik storing houden op mijn Quooker kraan! Monteur zei dat het niet nodig was om de Quooker uit te zetten... Nu moeten we veelvuldig de Quooker kraan aanzetten voordat deze het doet!!!! Graag nog een keer terugkomen om dit euvel op te lossen!!!
Beste Lex, Dank voor uw review en de toelichting. Wij hebben inmiddels telefonisch contact met u gehad over de storing aan de Quooker. Zoals besproken betreft dit geen onderdeel van de cv-installatie. U pakt dit verder op met de fabrikant van Quooker en laat ons weten wat de uitkomst is. Mocht daaruit blijken dat wij alsnog iets kunnen betekenen, dan kijken we uiteraard graag met u mee. Fijn om te horen dat de plaatsing en opstart van de cv-ketel naar tevredenheid zijn verlopen en dank voor uw aanbeveling. Met vriendelijke groet, Team Feiken
14 nov nieuwe cv ketel geplaatst, dat zou in de ochtend gebeuren maar de monteur had afgebeld ziekte of zo, dus een andere monteur geregeld vakman hoor stond één uur op de stoep, Jurgen met hulpje alles netjes gemonteerd en rommel opgeruimd drie uur alles klaar, ben er zeer tevreden over
Wat een fijne review om te lezen, dank u wel! Jammer dat de planning die ochtend even anders liep, maar mooi dat Jurgen met zijn hulpje het alsnog strak heeft opgepakt. In één uur op de stoep, drie uur later alles netjes gemonteerd én opgeruimd — daar worden wij ook blij van 😊 Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Veel warmte gewenst met de nieuwe ketel! Met vriendelijke groet, Team Feiken
Alles is goed verlopen, offerte snel gekregen en ook het plaatsen is snel en netjes gegaan!
Dank u wel voor uw fijne beoordeling, mevrouw Bitter! Goed om te lezen dat alles prettig is verlopen en dat u zowel de snelheid van de offerte als de nette installatie waardeert. Ik zal uw complimenten zeker doorgeven aan onze monteurs Bart en Billal – die horen dat graag. Met vriendelijke groet, Team Feiken
Olmenlaan 1
3833 AT Leusden
Wij zijn dé verwarmingsspecialist van Nederland. U kunt vertrouwen op maar liefst 4 generaties kennis, kunde en ervaring. Het verhaal van onze geschiedenis geeft extra gewicht aan onze dienstverlening en aan ons familiebedrijf. Reken erop dat wij er altijd alles aan doen om u optimaal van dienst te zijn met advies, montage, installatie en service.