Heel tevreden!

Duidelijke offerte, snelle service, en plaatsing door een deskundige en vriendelijke monteur.

Blij met de nieuwe ketel een Intergas

Vorige week een nieuwe Intergas ketel gekregen. De monteur Outman is gekomen en heeft hem top geplaatst.Was snel en vriendelijk en heeft hem keurig opgehangen. Het regende die dag en met ontluchten binnen liep hij keurig om mijn kleed heen ipv er dwars overheen te gaan met vieze schoenen.Netjes hoor. Het is weer heerlijk warm in huis.

Snel en goed

Vorige week begaf onze CV ketel het. Geen verwarming meer en gezien de leeftijd van de CV ketel, besloten wij opzoek te gaan naar een nieuwe. Via internet gezocht naar een aantal bedrijven die verkopen en plaatsen. Bij 3 bedrijven een contactformulier ingevuld. Feiken nam dezelfde ochtend nog contact op via WhatsApp. Na uitvragen van informatie en het sturen van wat foto's kwam een advies voor een ketel en indien nodig kon de ketel de volgende dag al geplaatst. De ketel hangt nu en we hebben het weer heerlijk warm. En die andere bedrijven....die moeten nog reageren. Dank je wel Feiken BV

Prettige monteur, CV ketel is prima geplaatst en opgestart

Overall zie boven, alleen blijf ik storing houden op mijn Quooker kraan! Monteur zei dat het niet nodig was om de Quooker uit te zetten... Nu moeten we veelvuldig de Quooker kraan aanzetten voordat deze het doet!!!! Graag nog een keer terugkomen om dit euvel op te lossen!!!

14 nov nieuwe cv ketel geplaatst, dat zou in de ochtend gebeuren maar de monteur had afgebeld ziekte of zo, dus een andere monteur geregeld vakman hoor stond één uur op de stoep, Jurgen met hulpje alles netjes gemonteerd en rommel opgeruimd drie uur alles klaar, ben er zeer tevreden over

Prima!

Alles is goed verlopen, offerte snel gekregen en ook het plaatsen is snel en netjes gegaan!

Een hele prettige ervaring.

Feiken helpt jou snel wanneer je een probleem hebt met je CV. Ze denken met je mee aan een oplossing en hebben de opdracht op een goede manier aangepakt. De monteur die de klus heeft uitgevoerd was een top monteur. Beleefd, aardig en kundig en hij had mooi werk afgeleverd waar wij zeer tevreden over zijn. Bedankt Feiken.

Grandioos

De mannen kwamen op de afgesproken tijd. Werkten door en werkten goed samen. Heel vriendelijk maar niet overdreven. Goed werk, werkomgeving na het plaatsen goed schoon gemaakt. Alleen de vliering was niet schoon maar dat was ook moeilijk, lage werkruimte en geen verlichting. Al met al uitstekend werk geleverd!

Uitstekend!

Keurige installatie !, service monteurs zijn top en werken erg netjes !

gewoon goed!

Fijne kerels, ik heb ze koffie gegeven, ze hebben uitleg gegeven over de nieuwe ketel, en alles was netjes opgeruimd. Alleen het parkeren was niet zo goed geregeld, ik had van tevoren een werkvergunning moeten aanvragen die is een stuk goedkoper dan dat nu het geval was. Maar eigenlijk was het ook omdat Feiken had gezegd dat Feiken altijd de binnenstad in mag. Maar goed dit hiaatje verbleekt bij het fijne bezoek van Feiken.

Vrijdag gebeld en dinsdagochtend was de nieuwe Nefit geplaatst. Correcte prijs en fijne monteurs.

Top monteur zeer vriendelijk en vakkundig

Goede service, snelle reactie en levertijd

Goede ervaringen met Feiken Verwarming. Offerte snel gekregen, deze ook telefonisch besproken en daar waar nog op basis van wensen ook weer snel aangepast. Snelle levering en alles correct geplaatst. Medewerkers werkten keurig, hadden bovendien last van slecht weer die dag!

Van A tot Z goed en SNEL!

Vanaf het eerste contact werd ik goed, professioneel en vooral meedenkend geholpen. Wat meteen opviel: tussen dat eerste telefoontje en de complete installatie zat nog geen 24 uur – echt ongekend snel. Bij de installatie kwamen Roy en Younes keurig op tijd. Twee ontzettend leuke en vakbekwame gasten die netjes werken, duidelijk communiceren en precies weten wat ze doen. Alles werd strak, schoon en zonder gedoe afgerond. Van A tot Z een aanrader. Ik ben enorm tevreden over zowel de service als de installatie.

Geweldig bedrijf

Onze ketel begaf het plotseling en ons eigen onderhoudsbedrijf kon pas na een week een nieuwe ketel plaatsen. Ik had op internet gezien dat Feiken hem binnen 24 uur kon plaatsen. Hoewel ik sceptisch was toch gebeld en inderdaad, nadat ik foto's had gestuurd was het binnen een half uur geregeld. De volgende dag werd de ketel vakkundig geplaatst. Alles netjes opgeruimd, oude ketel meegenomen en ook nog een dakpan goed gelegd. Wat een service!

Topbedrijf door top mensen!

Nadat mijn vorige CV (20 jaar oud NEFIT) bijna de geest had gegeven (wel nog bij een ander bedrijf nog een dure reparatie laten uitvoeren nog geen maand heeft volgehouden) uitgekomen bij Feiken met een scherpe offerte. Offerte proces ging keurig (met aanleveren foto's) duidelijk en snel met via whatsapp nog wat vragen. Installatie zou pas in december kunnen maar nadat de ketel weer pas na 100 keer resetten pas weer aanging kon het toch vroeger. Ook weer keurig op de hoogte gehouden, monteurs waren er op tijd en alles (demontage oude ketel, installatie nieuwe ketel, nieuwe rookgasafvoer en thermostaat) naar volle tevredenheid keurig uitgevoerd, waarbij het leuk was om te zien dat ze intern mensen heel goed opleiden. Er was wat vergeten (kan gebeuren) maar omdat ze in de buurt zitten was dat zo verholpen. Al het leidingwerk is echt heel netjes gedaan, goede uitleg gehad over de werking. Onderhoud is nog niet nodig geweest maar daar heb ik ook het volste vertrouwen in dat als ik dat nodig heb ze dit prima kunnen doen. Wij hebben het weer lekker warm.

Top monteur

Zeer goede monteur, die zonder zijn maat(die was ziek) helemaal alleen de nieuwe ketel heeft geplaatst. De werkgever mag zeer blij zijn hem in dienst te hebben.

Super bedrijf echt aan te bevelen

Ik heb met spoed een nieuwe cv ketel nodig gehad . Vrijdag gebeld voor informatie en dinsdag was nieuwe cv ketel al geïnstalleerd, snel en vakkundig.

Perfecte info, installatie en afhandeling

Uitstekende ervaring, een bedrijf dat ook oog en hart heeft voor jonge werknemers. De informatie was duidelijk, snelle reacties, aan afspraken gehouden, voortreffelijk werk door monteur Bilal en dat alles met een hele nette prijs.

Nieuwe, zuinige cv-ketel geheel volgens afspraak en correct geïnstalleerd.

De firma Feiken heeft een Intergas Xtreme 30 bij ons geïnstalleerd. De planning verliep grotendeels digitaal en was duidelijk. De installatie verliep geheel volgens afspraken. Een vriendelijke en deskundige monteur deed vakkundig deze klus en aangezien er een andere rookgasafvoerpijp gemonteerd moest worden kwam er ook een hoogwerker aan te pas. Dat was in de planning al meegenomen. Al met al verliep het correct en prettig. Kortom, wij zijn heel tevreden met de firma Feiken.

Mooi op tijd aanwezig en de werkzaamheden waren ook weer snel uitgevoerd bij het vervangen van onze cv ketel. Zeer tevreden.

Professioneel, snel en vakkundig

Zowel communicatie voor als tijdens het installeren verliep uitstekend. Ben echt super tevreden.

Super! Online hulp en installatie perfect in een woord.

Super ! Perfect geholpen online en de installatie was zo goed. Grandioos

Professionele installatie

Jl 6 november hebben twee monteurs van KTMN (Alex en Roy) namens de fa Feiken een Vaillant CV ketel bij ons geïnstalleerd. Het waren goed gehumeurde mannen die zowel bij het afvoeren als naar de zolder brengen van de nieuwe ketel zorgvuldig met ons huis omgingen. Geen verfschade oid. De uitleg na installatie was rustig en voor mij -als leek- goed begrijpbaar. Ook de informatie van de fa Feiken over de keuze van de ketel en de contractering was zorgvuldig. Een professioneel bedrijf en zeer aan te bevelen.

Nieuwe CV ketel

Goed advies en overleg welke passend zou zijn voor onze woning. Rick is een deskundige monteur ook nog eens voorzien van een zonnig karakter!

Olmenlaan 1

3833 AT Leusden

Over Feiken Verwarming

Wij zijn dé verwarmingsspecialist van Nederland. U kunt vertrouwen op maar liefst 4 generaties kennis, kunde en ervaring. Het verhaal van onze geschiedenis geeft extra gewicht aan onze dienstverlening en aan ons familiebedrijf. Reken erop dat wij er altijd alles aan doen om u optimaal van dienst te zijn met advies, montage, installatie en service.