Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Het zorgteam ging heel zorgvuldig te werk en luisterde naar de wensen. De uitvaartverzorger was altijd bereikbaar en zorgde dat het afscheid een mooi en respectvol afscheid werd precies passend bij de overledene en bij de nabestaanden
21 July 2026
Zeer goeie begeleiding
4 May 2025
Geert
Rouveen
Geweldige uitvaartverzorger (Alfred Post)
14 February 2025
Staphorst
Alfred verstaat zijn vak als geen ander. Staat open voor alle ideeën en geeft daarover goede en duidelijke adviezen. Hij is rustig, vriendelijk en heeft heel goed geluisterd naar onze wensen. Voor eventuele vragen was hij altijd bereikbaar en kwam er snel een reactie. Ook de persoonlijke nazorg na de uitvaart hebben we als zeer prettig ervaren. Kortom: een topper in zijn vak!
10 February 2025
Gerrie
Aben
Alles was tot in de puntjes geregeld. Het afleggen, opbaren en verzorging. Dagelijks werd er op gecontroleerd of de overledene toonbaar was bv. op gesloten ogen en mond. De begeleiding hebben we als warm en genegen ervaren. Elke vraag is beantwoord. Niets was hem vreemd. Ook bij het ons ontbreken van vervoer was voor Alfred geen probleem en reed ons van woning naar kerk en begraafplaats. Samenvattend in 1 woord. CHAPEAU. Hartelijk dank voor jouw persoonlijke inbreng.
16 October 2024
Wim en Henda Huisman-Oosterbroek
Ede
Alfred is: meelevend, betrokken, duidelijk Fijne man om in deze omstandigheden te mogen ontmoetten
14 June 2024
Rinie Gosselink de Haan
Kampen
Heb de begeleiding van Monuta als zeer prettig ervaren. Speciale dank gaat uit naar Alfred, onze uitvaart begeleider. De man verstaat zijn vak.
15 February 2024
Bennie Nijmeijer
Harderwijk
Heel goed mij ervaring
27 January 2024
Naim
Luttelgeest
Alfred Post heeft ons alle zorg uit handen genomen. Hij is een hele goede luisteraar en heeft de uitvaart tot in de puntjes verzorgd. Je kon altijd met vragen bij hem terecht ook al was dat in de avond. Je voelt gewoon dat hij ontzettend begaan is met alles en geeft ook goed en eerlijk advies. Hij is gewoon geknipt voor dit vak. Ook de nazorg was heel fijn. Echt een topper!
22 November 2023
Marja
Kampen
Mijn ervaring was dat het van moment van overlijden tot en met de begrafenis allemaal goed geregeld was. Ook het contact met de uitvaartverzorger heb ik als zeer positief ervaren .
31 August 2023
Teun
Zuidwolde
Vanaf t eerste telefoontje dat mijn broer was overleden tot en met de nazorg,werden we goed begeleid, Voor evt vragen kon ik altijd terecht. Uitvaart was precies volgens verwachting en goed uitgevoerd.
29 July 2023
Gert
Zwolle
Bij de uitvaart van mijn man, heeft Monuta alles zeer goed verzorgd Fijne gesprekken gehad ook de nazorg vond ik heel fijn.
13 June 2023
Alie van Zwolle-Nijhof
Kampen
De uitvaartverzorger die ons heeft geholpen is pas een half jaar in dienst maar wat fantastisch was het als hij langs kwam zo rustig en zo ontzettend vriendelijk Alle lof voor Alfred Post.
22 May 2023
Joke
Kampen
Mijn vrouw (35) is in augustus 2018 overleden, ik bleef achter met 2 kleine kinderen. En dan. Als jong gezin hier nooit bij stil gestaan. Wat hebben wij een geweldige hulp en begeleiding van Berendjan gehad. Ook voor mijn 2 kleine kinderen was er passende hulp en begeleiding. Alles was perfect geregeld. Berendjan dacht mee aan de wensen van ons gezin en zorgde ervoor dat alles wat haalbaar was ook behaald werd.
21 February 2023
Marcel
Kampen
Hoe moelijk is het om de uitvaart van je moeder te regelen, en dan niet wetende wat te doen. Monuta Endedijk staat hier zei aan zei met je en weet je met elke stap te helpen.
15 December 2022
Kampen
Erg goed begeleid in het regelen met de hele uitvaart. Dhr Endedijk heeft in alle rust samen met ons alles keurig geregeld en uitgevoerd zoals we dat graag wilden.
1 December 2022
Berend
Staphorst
We zijn zeer professioneel geholpen er zijn aan zaken gedacht waar ik niet bij stil stond tijdens het overlijden van mijn vader waardoor ik zelf rust kreeg en me bezig kon houden met het verwerken .
2 September 2022
Rens Kulpe
Zwolle
Berendjan heeft het op de puntjes goed verzorgd, hij heeft een goed luisterend oor en heel betrokken bij de nabestaanden. De crematie enz is heel erg goed verlopen. Een lieve zorgzame man.
3 August 2022
Gerrie
Ens
De zorg is geweldig, de communicatie zeer correct. Geen opdringerigheid, luistert aandachtig en komt met een voorstel. De begrafenis was plechtig..
19 July 2022
Jeannet
Kampen
Wij hebben onze contacten met Berendjan als erg prettig ervaren. Hij luistert goed. Hij dwingt niet, maar denkt goed mee en geeft adviezen op basis van zijn ervaring en inschatting. Dat hebben we erg gewaardeerd. Ook is hij altijd goed bereikbaar en vlot in het nakomen van zijn afspraken. Helemaal goed!
18 February 2022
Veenendaal
De heer was vriendelijk, meegaand in onze wensen , gaf advies , ondersteunde elk onderdeel van de uitvaart als een warm persoon , uitleg over zaken als kist , en dergelijke was perfect , direct begrijpend , de heer endedijk was in 1 woord een topper, dacht met alles mee, zou in de toekomst deze heer zeker aanraden voor een respectvolle enl iefdevolle uitvaart, hij draagt ze vak een warm hart toe ,
20 October 2021
Patricia oldert-krol
Emmeloord
goede verzorging en zeer persoonlijk , en dat hebben wij als zeer prettig ervaren in deze verdrietige tijd.
1 September 2021
Roelof
Rouveen
Berendjan is een top man
20 July 2021
Henk