Mijn ervaring met mijn advocaat was zeer positief. De communicatie was helder en tijdig, waardoor ik altijd wist waar ik aan toe was. Ik voelde mij serieus genomen en goed begeleid gedurende het hele traject. Daarnaast werd er deskundig en doelgericht gewerkt aan mijn zaak, wat mij vertrouwen gaf in de afloop.
Ik heb meerdere zaken lopen bij Meester Cordesius en ervaar deze zeer positief. Met haar empathisch vermogen en expertise wordt ik professioneel bijgestaan op juridisch maar ook menselijk gebied. Er wordt de tijd voor je genomen en contact verloopt efficiënt en optimaal. Ik ben kortom erf blij dat ik met Haagrecht in contact ben gekomen en vol lof over de ondersteuning vanuit Meester Cordesius als mijn belangenbehartiger!
Annette is erg grondig, duidelijk en reageert snel. Dit zorgt voor vertrouwen en dat is belangrijk in de situaties waarin dit soort hulp nodig is.
Ze is een ervaren en scherpe advocaat die geduldig luistert, alles grondig doorziet, voor je zal strijden en je het vertrouwen geeft dat je zaak in goede handen is iemand zoals haar moet je zeker aan je kant hebben.
Wij zijn ontzettend tevreden over de hulp van onze advocaat. Annette Cordesius heeft ons bijgestaan bij het verzet tegen een faillissement en ons gedurende het hele traject van waardevol en deskundig advies voorzien. We voelden ons echt gehoord en goed begeleid. Daarnaast was het contact altijd vriendelijk en professioneel. Dankzij deze inzet en betrokkenheid zijn we enorm goed geholpen. Absoluut een aanrader!
De communicatie verliep duidelijk en snel. Mijn advocaat nam de tijd om alles goed uit te leggen en heeft mij tijdens het hele proces goed begeleid. Ik voelde mij serieus genomen en ben zeer tevreden over het resultaat en de professionele aanpak
Altijd hele positieve ervaringen gehad!
Mevrouw Cordesius is echt fijn in het contact. Heeft me ondersteunt bij een geschil met de bedrijfsarts en mij enorm geholpen hiermee. Ze is kundig en heeft me geholpen toen mijn loon werd opgeschort. Ik ben haar enorm dankbaar. Ze is echt een mensen mens en heeft me naast het juridische deel ook emotioneel ondersteunt en gerust gesteld.
Hij heeft me echt geholpen om mijn probleem met de andere partij op te lossen. En ik ben er zo blij mee. Ik kan hem van harte aanbevelen. Hij is de beste
Schade en/of letsel is altijd vervelend, al helemaal als het langdurige gevolgen heeft. Het blijft wel belangrijk dat alles goed geregeld is ookal kan dat soms lastig zijn. Daarom was het erg fijn om bijgestaan te zijn door een deskundige die op een logische én menselijke manier mij naar de beste uitkomst heeft geholpen.
In een ingewikkelde zaak op een respectvolle manier strijdvaardig en deskundig als advocaat opgetreden met empathie voor mij als cliënte.
Ik voelde me echt gehoord en heb fijne gesprekken en hulp gehad van meneer Fuchs,
Dhr Fuchs, is heel ruimdenkend en weet goed wat hij adviseert en hoe hij de zaken oppakt. Hij is goed in zijn werk en dat heeft hij laten zien door mij goed bij te staan.
Ik ben na een auto ongeluk bij meneer fuchs terecht gekomen. Hij heeft mijn zijn heel goed opgepakt en goed geholpen. Hij was altijd heel goed bereikbaar en stuurt altijd een bericht bij een nieuwe update.
Hartelijk dank voor je begeleiding in mijn persoonlijke schade dossier. Ook dank ik je voor je advies met fysiotherapie en gesprekken huisarts serieus te nemen, deze hebben mij geholpen enthousiast door te pakken met keuzes in mijn vak en bedrijfskeuze en richting.
Betrokken
Uw toewijding, deskundigheid en strategisch inzicht maken duidelijk waarom cliënten zoveel vertrouwen in u stellen. U bent een echte steunpilaar in complexe situaties.
Meneer Fuchs is een hele fijne advocaat. Denkt mee. Kan advies geven en belangrijkste je krijgt gelijk de vertrouwen. Je zit in goeie handen bij hem.
Ik heb een goede ervaring gehad met meneer Fuchs. Hij geeft goed advies en de juiste begeleiding. Het is een fijn mens en erg betrokken. Ik kan hem iedereen adviseren. Heel nauwkeurig en correct en levert kwaliteit. En deskundig!
Mijnheer Brons is een warme man die ook mensen die het wat minder hebben graag bijstaat. Gedurende het traject heeft hij laten zien dat hij zowel betrouwbaar als deskundig is. Mijn dank is groot. Rita Muilwijk, Leiden
Mijn ervaring met de advocaat was professioneel, begripvol en effectief, waarbij ik goed werd geholpen en ondersteund tijdens het proces - Snelle afhandeling - Goed bereikbaar - Ervaren advocaat
Word goed en snel en zeer professioneel opgepakt bedankt van de snelle afwikkeling van de zaak !
Nadat mijn aanvraag voor de WSNP werd afgewezen kwam ik voor het hoger beroep in contact met Mr Cordesius. Zij was op dit moment op vakantie, maar heeft er desondanks tijdig voor gezorgd dat alle stukken bij de rechtbank werden ingediend. In aanloop naar de zitting heeft zij er telkens voor gezorgd dat ik op de hoogte was van de gang van zaken, hetgeen ik als erg prettig heb ervaren. Uiteindelijk hebben wij de zaak gewonnen, en kreeg ik nog een aantal tips om het vervolg traject zonder kleerscheuren te doorlopen. Kortom, een zeer prettige ervaring ondanks een voor mij minder prettige situatie. Nogmaals bedankt.
Mijn ervaring is uitstekend te noemen met Haagrecht Adcovaten, aangezien je direct met "je" advocaat op een prettige informele manier communiceert en de specialisatie van elke advocaat is door mij als zeer prettig en geruststellend ervaren.
Mijn ervaring met Annette is tot nu toe echt gewoon super! Lekker duidelijk en geen omslachtige verhalen. Zeker een aanrader!
Jan van Nassaustraat 55
2596BP Den haag
Advocatenkantoor Haagrecht Advocaten is gevestigd in Den Haag. Wij helpen particulieren en ondernemers met juridisch advies en bijstand in procedures. Ons advocatenkantoor telt dertien advocaten die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden. Er is dus altijd een ervaren advocaat die kan helpen met uw specifieke probleem of vraag.