Onze woning moest nodig onder handen worden genomen. Vooraf duidelijk afspraken gemaakt met een heldere planning. Schilder kwam netjes op tijd en heeft werkelijk geweldig werk geleverd. Net die extra stap gezet.
Helemaal TOP
Ik heb zonwerend glas genomen en dit is echt het geld waard. Plaatsing was netjes, goede communicatie en snelle levering. Ook de rotte plekken in het kozijn zijn netjes verholpen tegen een nette prijs.
Volgens afspraak uitgevoerd. Vriendelijke schilder.
Fijn
Fijne service, vakkundig en vriendelijk personeel.
Twee maal een nieuw huis met van Kesteren gedaan. Beter vakwerk is niet mogelijk volgens ons !!!
Netjes en professioneel gewerkt.
Gewoon goed en betrouwbaar
De schilder werkte heel netjes en dacht mee, top!
van Kesteren is een betrouwbaar bedrijf waar ik al sinds 2007 mij werk en hebben bijna al mijn glas vervangen. Goed bedrijf met uitstekende service en vakmensen in dienst.
Als aannemer werken wij vaak samen met Van Kesteren, voor zowel schilderwerken als glaswerken kunnen we altijd rekenen op heldere afspraken en keurig werk.
Wij wilde graag een apart behang op een wand, dat maakte het ook lastig. Eerst één gekozen, daar toch op terug gekomen, met hulp en goed advies van de winkelmedewerkster nieuwe uitgezocht. Tevens door van Kesteren aan laten brengen. Het staat prachtig en werkelijk je kan de naden tussen de banen niet vinden. Wij zijn heel tevreden over het verloop.
Kundige en vriendelijke vaklui die prachtig werk afleveren. Alles klopte gewoon
We zijn ontzettend tevreden met Van Kesteren. Ze leveren uitstekend werk met goede professionals, duidelijk afspraken, makkelijk communicatie. Top!
Volledig woning ‘project’ met en gecoördineerd door Van Kesteren. 4 weken werk: hele huis schilderen binnen, pvc vloeren en trap, gordijnen, glaswerk. Goed advies, prijs duidelijk vooraf, alles perfect, op tijd en volgens afspraak uitgevoerd. Zeer tevreden!
Netjes en vlot gewerkt. Kwaliteit moet de tijd uitwijzen., is op dit moment nog niet te bepalen. Is op de tweede verdieping dus niet van dichtbij te beoordelen Met vriendlijke groet. Hendrik-Jan de Jong
Hardwerkende kundige schilder die alles heeft uitgevoerd volgens afspraak en meer. Tevens alles brandschoon achtergelaten.
De planning: in één keer goed en uitgevoerd als bedoeld. De mensen: fijne, harde werkers. Vakmensen. De materialen: kwaliteitsverf van Sikkens. Het resultaat: helemaal goed. We zijn er blij mee.
We besloten op het laatste moment alsnog onze muren en plafonds te laten sauzen. Binnen een week gingen de schilders aan de slag en een week later was het af. Snel, strak en een uitstekende service. Van harte aanbevolen!
Zelfs ten tijde van de corona crisis snel en vakkundig geholpen.
Snelle service goed werk stevig aan de prijs
Goed en snel geplaatst.
Prima, maar had ook niet anders verwacht ;-).
We hadden nog een klein klusje in ons nieuwe huis. De trap moest nog voor een deel geverfd worden. Dat was geen probleem. Binnen een week is het gelukt. Hij heeft ook nog een ander klusje meegenomen. Wij zijn zeer tevreden en komen zeker terug als we verfonderhoud moeten plegen.
Herenstraat 36
2215KH Voorhout