De rekening is zeer onduidelijk. Het verschil tussen glas en arbeidskosten worden niet duidelijk omschreven. Totaal minder dan 1 uur arbeid daar werd voor gerekend( op de factuur) €196.20 Daarentegen werd het glas te goedkoop weer gegeven. Er moet( volgens mij) een eerlijker bedrag weer gegeven worden en niet de rekening zomaar delen maar een eerlijke verdeling tussen product en arbeidskosten. De offerteprijs was wel hetzelfde als de uiteindelijk rekening maar alsnog. Ik had zeker vragen over de arbeidskosten en dan krijg je een raar gevoel over de hoge arbeidskosten als het niet eerlijk omschreven wordt.
Zie boven
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Namens het complete team, Van Kesteren Glas
Glaszetters denken mee, switchen naar andere kleur glaslat die beter staat. Ruimen afval op, ook in de loop. Prima werk.
Hartelijk dank voor uw mooie review. Namens het complete team, Van Kesteren Glas
Van begin tot eind staat meedenken en klantvriendelijkheid voorop. We zijn erg tevreden over het resultaat.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Namens het complete team, Kleur Studio van Kesteren
Het glas is netjes geplaats!
Hartelijk dank voor uw positieve recensie. Namens het complete team, Van Kesteren Glas
Lekker vlot, werken goed dorr en ons inziens goed werk afgelverd.
Bedankt voor uw positieve feedback! Namens het complete team, Van Kesteren Glas
Keurig vakmanschap
Hartelijk dank voor uw prachtige review! Namens het complete team, Van Kesteren Glas
Goed werk afgeleverd
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling! Namens het complete team, Van Kesteren Schilders
Meerdere opdrachten laten uitvoeren in het verleden en allemaal naar tevredenheid en nu ook weer.
Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling! Namens het complete team, Van Kesteren Glas
goed vakwerk geleverd door de schilder.
Hartelijk dank voor uw prachtige recensie! De complimenten geven we door Mario. Namens het complete team, Van Kesteren Schilders
Er kon snel een afspraak gemaakt worden voor nieuw glas. helaas was de maat niet goed. Een week later werd de afspraak ook verzet en bleken er zelfs 2 ruiten te zijn geleverd. Beetje rommelig en slordig en niet zo milieuvriendelijk. Hopelijk kan na enig aandringen er nog een schilder komen ook want ik kreeg al het advies om een andere schilder te zoeken. Kortom…. Niet de kwaliteit die ik van van Kesteren gewend ben.
Wat jammer dat u een minder fijne ervaring heeft met ons. Ik begreep van de glasafdeling dat er na levering van een raam in een verkeerd formaat, met spoed - binnen een week - een nieuw raam in de juiste maat is geleverd én geplaatst. Door een menselijke fout is er helaas een tweede ruit geleverd. Ik kan u echter verzekeren dat alle ramen uiteindelijk gebruikt zullen worden in andere projecten, maakt u zich daarom gerust geen zorgen om het milieu. Dit wordt uiteraard ook niet aan u doorberekend in uw factuur. In uw originele aanvraag van 8 februari zie ik dat het in eerste om een breuk ging en niet om glas- en schilderwerk. In de offerte wordt aangegeven dat onze glaswerkzaamheden exclusief schilderwerkzaamheden aan binnen- en buitenkozijnen zijn. Bij opdrachten houden wij in de regel alleen rekening met schilderwerk, tenzij u in uw aanvraag aangeeft ook schilderwerk nodig te hebben: zodoende is er geen schilderwerk bij uw project ingepland. Bedankt voor uw review, in het vervolg zullen wij onze andere klanten hierop nog duidelijker attenderen. Namens het complete team, Van Kesteren Glas
Goede ervaring netjes
Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Namens het complete team, Van Kesteren Schilders
Glaszetter heeft het keurig afgewerkt
Hartelijk dank voor uw positieve review! Namens het complete team, Van Kesteren Glas
Ruitje met ventilatierooster is volgens afspraak geplaatst. Ruit op 1e etage zou dezelfde dag geplaatst worden. Echter was niet vermeld dat hiervoor een steiger nodig is. De steiger was niet aanwezig en er zal een nieuwe afspraak gemaakt worden. Na 1 maand nog niet benaderd en heb zodoende zelf contact opgenomen. Ik zou weer teruggebeld worden voor een nieuwe afspraak maar ook dit is niet gebeurd. Na 1 maand weer melding gemaakt dat ik niet gebeld ben. Daarna ging het uiteindelijk snel. Afspraak gemaakt en binnen enkele dagen is de ruit geplaatst.
Hartelijk bedankt voor uw review, wat jammer dat u een minder fijne ervaring heeft met ons. Ik begreep van de glasafdeling dat er inderdaad een en ander mis is gelopen bij u, onze glas-afdeling gebruikt uw project en feedback om de processen in de toekomst te verbeteren. Hartelijk dank voor uw geduld en hopelijk tot een volgend project. Namens het complete team, Van Kesteren Glas
Ik kan dit schildersbedrijf van harte aanbevelen. De afspraken die gemaakt worden zijn correct en ook de schilders werken keurig en accuraat. De volgende keer zal ik zeker weer een beroep op hen doen.
Hartelijk dank voor uw positieve recensie! De complimenten geven we door aan de projectleider en schilders die bij u zijn geweest! Namens het complete team, Van Kesteren Schilders
Vriendelijke schilder en werkt netjes. Wij zijn tevreden over het resultaat.!
Bedankt voor uw positieve recensie! Het compliment geven we door aan schilder Michel die bij u is geweest! Namens het complete team, Van Kesteren Schilders
Er werd netjes gewerkt. De glaszetters waren zeer deskundig en vriendelijk.
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling! Namens het complete team, Van Kesteren Glas
In de loop der jaren meerdere schilder-, glas-, en interieur werkzaamheden laten uitvoeren door Van Kesteren Schilders. Naast het feit dat er echte vakmensen werken, proberen ze ook altijd mee te denken in praktische oplossingen!
Bedankt voor uw prachtige recensie, we gaan zorgen dat de complimenten bij de juiste mensen terecht komen! Graag tot de volgende keer. Namens het complete team, Van Kesteren Schilders
Zeer goed geholpen met de behangkeuze voor de woonkamer. Er was heel veel keuze en ik kon verschillende boeken mee naar huis nemen. Na uiteindelijk wat staaltjes op de muur te hebben gehad de knoop doorgehakt. Vakkundige en aardige behanger die het in een paar uurtjes geregeld had!
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de aankoop én onze behanger. Namens het complete team: Van Kesteren Schilders en Kleur Studio van Kesteren
Ramen laten plaatsen door Van Kesteren. Niet alles ging goed, maar alles werd opgelost en op een heel nette manier opgelost. Fijn en volgens mij betrouwbaar personeel.
Hartelijk dank voor uw prachtige recensie! De complimenten geven we door aan degenen die bij u langs geweest zijn. Namens het complete team, Van Kesteren Glas
+ bij entree even voorgesteld + beschaafd optreden + binnen afgedekt waar werd gewerkt + vakwerk geleverd + advies over eerste keer ramen zemen + advies over schilderen raamlijsten binnen + alles bezemschoon achtergelaten
Hartelijk dank voor uw lovende reactie! Het is altijd fijn om te horen op welke punten we goed hebben gescoord. Graag weer tot ziens! Namens het complete team, Van Kesteren Glas
Erg tevreden over de verrichte werkzaamheden
Hartelijk dank voor uw beoordeling, we vinden het altijd fijn om terugkoppeling te krijgen! Namens het complete team, Van Kesteren Glas
Komt afspraken na
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Namens het complete team, Van Kesteren Glas
Vakmensen aan het werk die alles weer netjes achterlaten.
Hartelijk dank voor uw mooie recensie. Ik heb uw complimenten doorgegeven aan het team, ze zijn erg blij met uw complimenten. Namens het complete team, Van Kesteren Glas
Raam was in een rap tijd vervangen. Afwerking ziet er heel goed uit. Al met al zijn wij zeer tevreden!
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Namens het complete team, Van Kesteren Glas
Herenstraat 36
2215KH Voorhout