Heel goed

De mensen waren netjes en correct. ps. Nu nog de spouwmuurisolatie.

Prettig contact en uitvoering

Prima ervaring!!!

Deden professioneel hun werk.

Waren volgens afspraak op tijd. Hebben het werk netjes afgemaakt dat wat de vorige niet had afgemaakt.

Vriendelijke medewerkers

Super bedrijf

Netjes gewerkt keurig alles opgeveegd en schoon gespoten

De monteurs zijn netjes te werk gegaan en hebben alle puin netjes opgeruimd en meegenomen. Geen minpunten!

Fijn dat ik het heb laten doen.

Het had beter gekund, maar daarna is het opgelost.

uitstekend geregeld

Goede service, nette prijzen en zeer nette afwerking

Snel, efficient, vriendelijk, attent.

Prima werk, alles netjes opgeruimd, snelle service.

geweldig

Prima service, aardige werklui

Zeer vakkundig en klantvriendelijk personeel

Heel tevreden en afspraken zijn 100% na gekomen

prima en deskundig uitgevoert

zou het aan iedereen aan bevelen

Prettige communicatie en goede uitvoering

Alles wordt duidelijk en netjes uitgelegd. Prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed!

Snel gekomen en snel klaar

De ingreep ging vlotjes. Enige negatieve opmerking is dat er na afloop veel op te ruimen viel. Dat viel best tegen,

Gewoon een goed bedrijf

Supervriendelijk personeel en alles netjes weggewerkt, zeer tevreden!.

Was prima en alles goed opgeruimd

Alles was duidelijk en hebben de werkzaamheden goed verzorgd.

Snel en klantvriendelijk

Nadat hier was gekeken naar de mogelijkheden tot isoleren werd duidelijke uitleg gegeven en een globale berekening gemaakt van de kosten en te ontvangen subsidie. Na het ontvangen en accorderen van de offerte werden de werkzaamheden snel ingepland, hierbij ook rekening houdend met het werk bij onze buren, zodat dit aaneensluitend kon gebeuren. De werkmannen waren super klantvriendelijk, harde werkers, hebben goed werk verricht en alles ook weer netjes achtergelaten. Ook de service rondom het aanvragen van subsidie en energiekeurmerk was top!

Zeer netjes afgehandeld

Ik ben zeer tevreden over de uitvoering van de isolatie werkzaamheden van de firma isolatie.com

prima gegaan

perfect

Dachten mee, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Top bedrijf

Alleen maar positief. Vakkundig en snel

Zeer deskundig en klantvriendelijk bedrijf

De heren waren stipt op tijd en hebben uitstekend werk afgeleverd waarbij ze prima rekening hielden met de wensen we ik hadden. Zelfs de aangebouwde glazen tuinkamer was geen beletsel om toch de achtergevel van ons huis te isoleren. Na de klus alles netjes opgeruimd en achtergelaten waarbij ook het dak van de tuuinkamer werd afgespoten. Dikke pluim!

Uiterst tevreden met eindresultaat

Goed bedrijf, prettige arbeiders 👍🏻

Alles is netjes geregeld en uitvoering is ook goed.

Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en wij zouden het bedrijf zeker bij een ander adviseren.

prima gewerkt, keurig netjes,zeer tevreden

er is netjes gewerkt alles mooi op geruimd.

Kwamen mij vanaf het eerste contact betrouwbaar over.

Heb dit bedrijf als zeer betrouwbaar ervaren. Denken met de klant mee.

Broeder Hogardusstraat 5 7

5423TC Handel

Over Isolatie.com

Bij Isolatie.com hebben wij meer dan 12,5 jaar ervaring met het isoleren van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen. Wij zijn specialist in het aanbrengen van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en gevelimpregnatie. Dit doen wij met een team van 80 man sterk. Vanuit onze hoofdlocatie in Handel rijden wij het gehele land door om jaarlijks meer dan 6.500 woningen te verduurzamen. Wij zijn volledig gecertificeerd door SKG-IKOB & Insula en hebben alle kennis en expertise in huis om de meest uiteenlopende isolatievraagstukken op te lossen.