Goed werk voor een goede prijs

Alle klussen zijn naar volle tevredenheid geklaard. Correcte communicatie.

Goede adviseur en goede service

Spouwmuur en zolder dak laten isoleren met hr parels en het dak met schuim. Goede en nette service en een deskundige en aardige adviseur. Zou het zo weer door ze laten doen als het nodig was.

Kundig, vriendelijk, stipt

Vooraf het werk is er twee keer iemand geweest om mij te adviseren over de mogelijkheden in ons huis en bijbehorende offertes uit te brengen. Uiteindelijk alleen gekozen voor spouwmuurisolatie, wat zijn collega's, keurige kerels, netjes aangebracht hebben. Na afloop per e-mail nog verzocht een formulier voor subsidie in te vullen, wat ik direct van de administratie, inclusief fotomateriaal, terugkreeg. Niets dan goede ervaring met deze firma.

Dit bedrijf levert kwaliteit en werkt conform de gemaakte afspraken!

Goede voorlichting. Geen verborgen voorwaarden. Goede netjes werkende vaklui. En na het isoleren van de betonnen vloer in de kruipruimte, werd de vloer ca 3% warmer. (van 15,5 gr naar 18,5 tot 19). Heerlijk om eindelijk op blote voeten rond te lopen. En, zeker ook belangrijk, ik merk een daling in het gasverbruik!

Netjes volgens afspraak in een keer opgeleverd

Netjes volgens afspraak in een keer opgeleverd

Positief.

Keurig en positief uitgevoerd.

Duidelijke info, keurig uitgevoerd.

Isolatie.com had duidelijke info, isolatie met producten met heel weinig chemische luchtjes, dat is wel zo prettig voor mijn milieu. Isolatie van spouwmuur en kruipruimte werden volgens afspraak uitgevoerd, alles keurig opgeruimd. Zeer redelijke prijs voor deze kwaliteit.

Gewoon goed, niks mis mee.

Werken netjes en een verzoekje doen ze gewoon als het kan

Netjes geïsoleerd voor nette prijs

Na de offerte meteen doorgehakt. Fijne en snelle afhandeling met goede nazorg.

Zorgeloos warm

Informatie/offertegesprek: duidelijk en laagdrempelig. Direct prijsopgave. Aanbrengen vloerisolatie (Icynene) in kruipruimte verliep probleemloos en zonder rommel. Daarna kon ik duidelijk een afname van het gasgebruik zien (slimme meter, domotica-systeem) en het comfort is iets toegenomen (door kleinere temperatuurschommelingen). Al met al uitstekend.

Volledig naar wens verlopen

Ik heb de isolatie kruipruimte ervaren als uitstekend. Zowel de offertefase als de uitvoering zijn zonder een enkel probleem veelopen. Ook de klantvriendelijkheid was prima.

Alles verliep prima

Prettige ervaring met de uitleg en later de uitvoering

Positief gestart met toch een teleurstelling op het einde.....

Het hele traject netjes doorlopen woning geïsoleerd, alles netjes afgewerkt en al gelijk duidelijk merkbaar in de stookkosten. Door Isolatie.com ook de formulieren laten opmaken voor de subsidie van de overheid en deze ingediend. Binnen 13 wkn reactie en subsidie ontvangen. Vervolgens controleur van overheid op bezoek en nu blijkt de verkeerde Isolatie maatregel te zijn aangevinkt door Isolatie.com waardoor we teveel subsidie hebben ontvangen en we deze uiteraard terug moeten betalen. Logisch ook hier hadden we geen recht op. Maar achteraf toch zuur......

Positief.

Het financiele voordeel is moeilijk te bepalen want die is mede het gevolg van een milde winter. Ik heb wel gemerkt dat het binnen langer warm bleef en de c.v.-ketel minder vaak opstartte.

Afspraak is afspraak en erg prettige medewerkers. Service staat voorop.

Nu nog steeds met plezier terugkijkend. Effect is merkbaar en erg happy ook met de hulp bij mijn subsidieaanvraag. Heel klantvriendelijk bedrijf.

Prettig contact, goede service

Prettig informatiegesprek, goede afspraken, snelle afhandeling, nette werkwijze.

Vakwerk, prima afgeleverd door deskundig personeel. Alles er om heen ook uitstekend geregeld.

goed en prettig bedrijf

een goede voorlichting, alleen een misrekening met ventilatieroosters gemaakt, werd op de dag van installatie meteen gecorrigeerd.

Snelle en nette service.

Vriendelijke mensen met verstand van zaken, snel en doelbewust.

Ondanks een probleem met de compressor en de 2e keer het werk af maken hebben ze vakkundig werk geleverd.

soepele uitvoering, nette oplevering

Net bedrijf, nette mensen, correcte opvolging, goede informatie verstrekking en complete ontzorging van het gehele proces. Ik kan isolatie.com zeker aanbevelen.

tevreden

Zelfs werkzaamheden voor en na de daadwerkelijke isolatie werden naar tevredenheid uitgevoerd.

Vakkundige en correcte uitvoering

Zowel degene die de offerte deed en het voorbereidende bezoek bracht, als degenen die het werk uitvoerden deden dit zeer vakkundig en waren goed communicatief ingesteld.

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Isolatie.com

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Isolatie.com en kan ze zeer zeker aanbevelen !

Broeder Hogardusstraat 5 7

5423TC Handel

Over Isolatie.com

Bij Isolatie.com hebben wij meer dan 12,5 jaar ervaring met het isoleren van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen. Wij zijn specialist in het aanbrengen van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en gevelimpregnatie. Dit doen wij met een team van 80 man sterk. Vanuit onze hoofdlocatie in Handel rijden wij het gehele land door om jaarlijks meer dan 6.500 woningen te verduurzamen. Wij zijn volledig gecertificeerd door SKG-IKOB & Insula en hebben alle kennis en expertise in huis om de meest uiteenlopende isolatievraagstukken op te lossen.