Geweldig!!!!!

mooie betaalbare meubels,vriendelijk personeel,perfecte service. Nadat er met onze tafel een fout was gemaakt werd dat perfect en meteen opgelost.Wij bevelen Wiegers XL zeker aan!!!!!

Netjes geholpen en stond netjes klaar op afgesproken tijd

Prettige afwikkeling

Besteld vlug geleverd Geen klachten

goede service en afspraken

zeer tevreden

Prima zaak en spullen met een goede prijs kwaliteit verhouding

Het is een iets andere zaak dan een gemiddelde meubel zaak. Maar als je even de tijd neemt dan zie je dat er veel mooie spullen staan. Ook vind ik de prijs kwaliteit verhouding goed. De mensen doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen en dat is erg prettig. Ook als je vragen hebt wordt er netjes op geantwoord. Ik ben erg tevreden.

Geslaagd en goede service.

We hebben precies kunne vinden wat we zochten. Binnen een halfuur stonden bij het magazijn om in te laden.

Mij. Ervaring is super omdat iedereen zich aan haar of zijnwoordheeft gehouden. Super geholpen dus

Wiegels XL

Super leuke winkel, veel nieuwe ideeën op gedaan en eettafel gekocht . Werd binnen een week geleverd , helemaal super. Aanrader voor iedereen !

Super service!

Goedkope prijzen en veel op voorraad. Kwaliteit meubelen met een eerlijk advies!

Ruim een maand moeten wachten op 2 stoelen

Ik ben niet zo tevreden. Ik heb 2 stoelen gekocht voor op het balkon en ondanks dat ze op voorraad waren, heb ik er meer dan een maand op moeten wachten. Na herhaalde telefoontjes van mijn kant werd er eindelijk actie ondernomen. Er werd gezegd dat de bon kwijt was?? Administratief is de boel dus niet helemaal op orde, helaas zijn de klanten daar de dupe van.

Prima.

Goede bezorging, fijne stoelen.

Prima product, erg trage levering.

Duidelijke website, ruime keuze maar helaas erg lange levertijd (ruim vier maanden), helaas moest ik er zelf achteraan bellen om na een maand te horen dat het nog wel twee maanden kon duren. Dat bleek in totaal 4 maanden. Toen de bestelling binnen was werd mij toegezegd dat er binnen één week geleverd zou worden. Dat werden er ruim 2. Voor verbetering vatbaar: een pro actievere houding bij het juist informeren van de klant en niet iets toezeggen wat niet waar gemaakt kan worden.

Mooie tv kast en sidetable gekocht. Leveringsprobleem goed opgelost, waarvoor dank.

Weinig inlevingsvermogen naar de klant. Niet professioneel!!

Na het kopen van een tuinset wordt ik gebeld in de week dat deze zou worden afgeleverd. Ik krijg te horen dat de bestelling 5 weken later in augustus wordt geleverd. Dus richting het einde van de zomer. Voor mij een tegenvaller natuurlijk. Wat mij steekt is dat dit bij de verkoop niet wordt verteld. Bij die verkoop gaat men allerlei orderboeken doorkijken wat er onderweg is of besteld maar door komt men niet uit. Een dag na de verkoop word ik gebeld in welke week de set wordt afgeleverd. Week 26 zou dat dus zijn. Nou het is week 31 geworden. Bij aflevering vraag ik of de set in elkaar kan worden gezet. Antwoord is nee dat mogen wij niet! Kost teveel tijd! Ook geen excuses voor de gang van zaken!! Kortom afknapper!!

Uitstekende ervaring

Bij aanschaf van zweefparasol met bijpassende voet prima geholpen in de winkel en vervolgens in het magazijn bij het afhalen van de goederen. Helaas kort na aanschaf probleem met de parasol, na een telefoontje en aansluitend mailtje, prima, snel en naar volle tevredenheid opgelost.

Van de 4 stoelen heeft 1 een weeffout

Helaas heeft 1 van de stoelen een weeffout. Het omruilproces is nogal moeilijk voor Wiegers. Eerst zelf lang moeten wachten op een reactie op het serviceformulier. Daarna via de mail het bericht dat ze de stoel omruilen als ze een rit mijn kant op hadden, op mijn reactie dat ik een indicatie zou willen wat betreft de omruildatum kreeg ik het antwoord dat ik moest snappen dat ze niet mijn kant op zouden komen als er geen rit deze kant op gepland stond. Toen werd ik gebeld dat ze 1 datum hadden. Ik had die datum al een afspraak staan en vroeg hoe laat ze dan wilden komen om de stoel om te ruilen. Dat kon de vrouw (niet zo vriendelijk) niet zeggen en dan moest ik maar weer wachten op een nieuwe planning. Zo klantvriendelijk als ik wiegers vond bij de aankoop van de stoelen zo matig in klantvriendelijkheid vind ik ze bij het oplossen van een probleem.

Geen enkel probleem bij afhandeling van de klacht. Afgesproken levertermijn nagekomen en duidelijk qua tijdstip levering.

Snelle bezorging en de doppen zijn geweldig.

Keurig

Vriendelijke en behulpzame medewerkers, die voorkomende problemen voor je oplossen. Mooie meubels, ben er erg blij mee.

Zeer tevreden met het product en de levering

Top bedrijf met snelle en vriendelijke levering. En ook zéér tevreden met het geleverde product.

Komen de afspraken na en zeer tevreden met het geleverde product.

Komen de afspraken na en zeer tevreden met het geleverde product.

Levering liet wat lang op zich wachten.

Product is oké, volgens bestelling. Moest wel navraag doen over de bestelling waarna het product binnen een aantal dagen geleverd werd. Dat geeft het idee dat er geen actie was ondernomen wanneer wij niet gereageerd hadden. Hoe goed worden de bestellingen bijgehouden?

Zeer lange levertijd.

Wij zitten al sinds 19 maart 2021 te wachten op levering van ketler tuinset. Levering wordt telkens uitgesteld nu weer week 32. Uitgestelde levering van tuinset zou komen doordat materiaalleveringen nog onderweg zijn vanuit china.

Tevreden

Tafel en 4 stoelen van Kettler hebben na 2 jaar beginnende roestvorming en loslatende coating. Na enige discussie wordt mijn klacht serieus in behandeling genomen en opgelost. Hiervoor dank.

Industrielaan 4

5721BC Asten

Over Wiegers XL

Goedkope meubelen in teak, eiken en Lamulux. Laag geprijsde stoelen, fauteuils, boxsprings en bankstellen. Het binnenmeubelen seizoen is weer van start gegaan. Onze showroom is weer gevuld met de allernieuwste collectie binnenmeubelen! Nieuwe collectie complete woonprogramma’s, eetkamerstoelen, eettafels, bankstellen en kasten! De nieuwste woontrends, tegen de allerlaagste prijs! Laat je inspireren door Wiegers XL in Asten!