Wij hadden al goede ervaringen met Wiegers, al onze meubels besteld, en nu dan ook de tuinmeubels. Is ook een beetje geluk hebben maar de eerste levering 2e paasdag besteld donderdag erop al geleverd. 2e zending verwachten we in juni juli
Ontzettend fijn dat wij jullie weer konden helpen met nieuwe tuinmeubelen. (Alvast) heel veel plezier van jullie nieuwe meubels.
Ze komen snel en goed de afspraken na.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn te horen dat alles volgens afspraken verlopen is.
Zie bovenstaand
Dat vinden wij ook erg belangrijk! Goed te horen dat alles naar wens verlopen is. Dank je wel voor je reactie.
Zeer netjes behandeld , en mooi materiaal .
Bedankt voor je deze mooie feedback. Veel plezier van je aankoop!
In de winkel word je goed geholpen en krijg je kleurstalen meenemen om thuis de kleur te bepalen in je huis. Bij levering word er een uur en 15 minuten van te voren gebeld wanneer ze aan je deur staan.
Bedankt voor je reactie. Fijn dat zowel in de winkel en tijdens het bezorgen alles prettig is verlopen. Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie aankoop.
Ik vond het alleen wat minder dat wij als klant moesten mailwn wanneer de meubels worden bezorgt ( anders vergat die meneer het) Verder zijn we zeer tevreden
Beste Familie Bos, Dank je wel voor jullie recensie. Wellicht is er sprake van een miscommunicatie. Het is namelijk niet de normale gang van zaken dat klanten moeten mailen om te horen wanneer de meubels bezorgt gaan worden. Wanneer de bestelling compleet klaar staat in ons magazijn, nemen wij altijd contact op met de klant om een bezorgmoment af te spreken. Vervelend dat deze werknemer jullie het idee heeft gegeven dat jullie hier als klant zelf achteraan moeten gaan. Fijn dat jullie ondanks dat verder zeer tevreden zijn. Met vriendelijke groet, Team Wiegers XL
Wij hebben 1 jaar geleden een ovale eettafel gekocht, een aantal maanden later ontstond een scheur. Scheur werd alleen maar groter vervolgens Wiegers XL gebeld het verhaal uitgelegd. Tafel werd door Wiegers bij ons opgehaald ter reparatie (kregen een leentafel) Tafel is vervolgens gerepareerd, wij zijn er erg tevreden met het resultaat.
Fijn om te horen dat onze service goed verlopen is. Dat jullie nog lang van jullie tafel mogen genieten. Dank je wel voor je reactie!
Stoelen besteld, waren niet op voorraad. Kreeg netjes een berichtje dat ze er waren. Stoelen werden enkele dagen later netjes geleverd.
Dank je wel voor je reactie! Fijn dat alles goed verlopen is. Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe stoelen.
Telefonisch contact gehad over de te verwachte levering ivm verjaardags kado. Levering van het product sneller dan verwacht. Super.
Dank je wel voor deze mooie feedback!
Ik ben heel tevreden met het gekochte product en de communicatie rondom de levering en de levering zelf!
Dank je wel Marja. Goed te horen dat zowel de communicatie en de levering naar wens zijn verlopen. Heel veel plezier met je aankoop!
Na telefonisch contact eindelijk een datum voor de nieuwe tafel. Verder was er naast excuses een verzorgingsset voor de tafel aangeboden. Hier bleef het verder wel bij. Voor ons is het nog steeds jammer hoe het gelopen heeft en vooral dat er niet even wat meer mee gedaan is. (Al was het een bosje bloemen of doosje chocolade bij wijze van excuses) wij laten het er nu wel bij: omdat wij geloven dat het nu wel goed afloopt. Daarnaast heeft het voor geen zin om er nog energie in te steken. Ze erkennen in elk geval de fout op fout: dat is al iets en Zo niet plaats ik opnieuw een review….
Originele beoordeling
Fout op fout Na onze bestelling in november werd beloofd dat de tafel in december zou komen, dit werd verzet naar week 6. Rond week 6 heb ik maar gemaild omdat ik niks hoorde en toen kreeg ik het antwoord week 11… erg jammer maar goed kan gebeuren ik zou een presentje krijgen bij levering van de tafel. Toen de tafel kwam geen presentje: nou ja kan gebeuren we hebben tenminste de tafel. Bleek de kleur fout te zijn…. Er komt geen compensatie tenzij we de foute kleur houden ( je besteld met reden een bepaalde kleur, alle meubels zouden dan mis matchen ) vervolgens komt een nieuwe tafel kleine 3 maanden later pas en dan nog hopen dat de kleur nu wel goed gaat zijn. Voor ons niet meer hier bestellen.
Duidelijke communicatie en correcte levering. Vriendelijke chauffeur.
Dank je wel voor je reactie. Fijn dat alles naar wens verlopen is. Heel veel plezier van je aankoop.
Dus na maanden wachten een telefoontje eraan gewaagd waar de tafel bleef. Bleek deze vergeten besteld te zijn. Weer maanden wachten. Bleek bij levering een schroef niet te passen. Dus ervaring niet echt positief. Product wel tevreden over
Beste Wendy, Bedankt voor je bericht! Bij het (niet) bestellen van de tafel is er inderdaad iets mis gegaan. Dit hebben we je ook toegegeven. Hieruit hebben wij ons bestelsysteem ook geoptimaliseerd. Jammer dat je er niet bij vermeld dat we je een leuke kadobon ter compensatie hebben doen toekomen. Hopelijk mogen we je in de toekomst toch weer van dienst zijn.
Originele beoordeling
Goed bereikbaar, doen wat ze beloven, goede service
Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn te horen dat alles goed verlopen is.
Ik wilde mijn tuinkussens aanvullen. Vorige jaar 2 gekocht die naar Zeeland zijn verstuurd. Nu zijn er nog 3 over. In eerste instantie is Wiegers niet bereid om die te versturen. Gelukkig zijn we er telefonisch toch uitgekomen en is mijn set straks compleet....
Bedankt voor je reactie. Fijn te horen dat er toch een oplossing gevonden is en je weer kan genieten van je tuinset met passende tuinkussens.
Originele beoordeling
Wilde mijn tuinkussen aanvullen. Vorige jaar 2 gekocht die naar Zeeland zijn verstuurd. Nu zijn er nog 3 over. Wiegers weigert ze te versturen. Kost teveel tijd... Op de site van Wiegers staan de voorwaarden voor verzending buiten hun regio. Natuurlijk wil ik daaraan voldoen. Maar Wiegers blijft weigeren om te versturen. Ophalen mag wel: enkele reis 200 km, en dat bij deze brandstofprijzen.
We zijn goed geholpen in de winkel om een keuze te maken welk bankstel te kopen, We wisten dat het langer zou duren voordat de bank en stoel zouden komen. Maar zijn er super blij mee!!!
Heel veel plezier van jullie nieuwe bank en stoel. Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Even rondgekeken en we werden al snel geholpen toen we iemand aanspraken voor hulp.
Bedankt voor je reactie. Goed te horen dat je snel geholpen werd bij ons in de winkel. Dat vinden wij namelijk erg belangrijk.
Tafel met stoelen gekocht Eerst word er gezegd als je de tafel koopt heb je geluk want volgende week komt hij - vervolgens kies je er voor en dan duurt het toch 7 wkn. Bij levering komen de poten niet ( waren vergeten ) met mijn vrouw afgesproken dat ze bij levering poten er onder zetten. Bij levering poten kan er geen tijdsindicatie gegeven worden. Van wanneer ze komen waardoor ik eigenlijk een hele vrije dag thuis ben, bij andere leveranciers ( ook meubels) heb ik andere ervaringen. Vervolgens worden de poten er niet onder gezet en doet men offerte neus bloed. ( geen ramp maar niet wat ik verwacht had).
Beste Rene, Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u geen prettige ervaring heeft met onze winkel. Helaas kan het altijd voorkomen dat een product een langere levertijd heeft. Echter hebben wij daar geen invloed op. Wij zijn daarin afhankelijk van de leverancier en het desbetreffende transport. Het klopt dat de poten inderdaad niet meteen geleverd zijn. Wij zijn de volgende dag terug gekomen om de poten alsnog te leveren. Helaas lukte het ons niet om nog dezelfde dag terug te komen. Wij kunnen helaas nooit een precieze tijd aangeven wanneer wij komen bezorgen. Echter geven wij altijd een tijdsvak aan. Bijvoorbeeld wij komen voor of na de middag. Ook nemen wij een half uur van te voren telefonisch contact op, om te laten weten dat we onderweg zijn. Wij kunnen helaas geen tijd afspreken, omdat dit afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de drukte op te weg, maar ook zijn we afhankelijk van hoelang het bezorgen duurt bij de overige klanten etc. Soms zit het mee, soms zit het tegen. Betreft het leveren in verpakking. Bij verkoop is vermeld dat de producten in verpakking geleverd zouden worden. Zodoende is dit ook gebeurd. Wij hopen dat na het lezen van dit bericht u toch begrip heeft voor de situatie. Nogmaals onze excuses en bedankt voor uw aankoop. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe meubels.
Mooi op tijd en goed verpakt. Dus ja tevre
Dank je wel voor je beoordeling. Fijn dat alles goed verlopen is. Heel veel plezier met je aankoop!
Alles verliep zoals iedereen(elke klant)zo wilt hebben,gewoon perfect en netjes geleverd, TOPPIE,ga zo door en misschien wel tot de volgende keer.
Wat een mooie woorden. Dank je wel daarvoor. En wie weet tot in de toekomst!
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
We zijn goed geholpen in de winkel en ook met het bezorgen en hebben gekregen wat we hebben besteld zonder beschadigingen en dergelijken. Dus ja ik beveel dit zeker aan anderen aan
Fijn te horen dat jullie in de winkel goed geholpen zijn en dat het ook allemaal naar wens bezorgd is. Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe meubel(s). Dank je wel voor je aanbeveling.
Goede communicatie, fijne bezorging met een telefoontje wanneer ze onderweg zijn. Helemaal TOP !!!
Prachtige beoordeling. Dank je wel daarvoor. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Heel veel plezier van je aankoop.
Prettige winkel om rond te lopen, geen opdringende verkopers zoals in veel andere zaken. Genoeg keuze en mochten er vragen zijn dan is er altijd iemand in de buurt met kennis van zaken.
Dank je wel Gerda voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het het erg belangrijk dat onze klanten rustig rond kunnen rond lopen, maar zich wel gezien voelen. Goed te horen dat dit dus ook daadwerkelijk gebeurt en jullie fijn geholpen zijn.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Nemen de tijd voor je indien gewenst. Levertijd van de meubels was oke, iets langer dan normaal door de corona. Ook vriendelijk personeel die de meubels komen bezorgen. Brengen alles netjes naar binnen naar de juiste kamer en controleren samen de levering. We hadden een probleempje met een stoel maar dat werd super opgelost door firma Wiegers!! Ik ga hier zeker terug en raad deze winkel familie en vrienden zeker aan!
Dank je wel Brigitte voor deze mooie beoordeling en woorden. Fijn dat alles, zowel in de winkel, bij bezorgen en onze service, naar wens verlopen zijn. En wat goed te horen dat je zeker nog een keer terug wil komen en ons aanbeveelt aan familie en vrienden. Wij wensen je heel veel plezier met je aankoop en wie weet tot snel.
Industrielaan 4
5721BC Asten
Goedkope meubelen in teak, eiken en Lamulux. Laag geprijsde stoelen, fauteuils, boxsprings en bankstellen. Het binnenmeubelen seizoen is weer van start gegaan. Onze showroom is weer gevuld met de allernieuwste collectie binnenmeubelen! Nieuwe collectie complete woonprogramma’s, eetkamerstoelen, eettafels, bankstellen en kasten! De nieuwste woontrends, tegen de allerlaagste prijs! Laat je inspireren door Wiegers XL in Asten!