Super service

Super te verder over alles

Mooie website

Goede service snelle levering ga zo door

Topservice

Mooie producten, snelle service en vriendelijk personeel

tevreden

heel goed maar zou het fijner vinden als jullie ook de optie hadden om alles in elkaar te zetten, was best veel werk en jullie zouden het waarschijnlijjk veel sneller gedaan hebben door ervarin

Goede service, gied advies

Tevreden

Alles super geregeld. Een dure kast gekocht , en een tv meubel . We hadden een grote bestelling. Maar de kast en de tv meubel konden we zelf uitpakken en in elkaar zetten. Dat vonden we wel dat dat erbij mocht zitten voor `zon` bestelling. Voor de rest zijn we er super tevreden over

Tegenvallers

Leuke stoelen, maar we konden er geen vijf bestellen, omdat ze per twee gaan leek achteraf. Er werd hierin niet meegedacht. Bovendien bleek dat we de stoelen zelf in elkaar moesten zetten en moesten inspuiten tegen vuil en vocht, ook wanneer er garantie geboden werd. Kortom, tevreden met de doelen maar de service had ons inziens beter gekund.

positieve ervaring

zeer positieve ervaring. goede informatie bij aankoop en vriendelijke en hulpzame chauffeurs bij levering

Uitstekende personen,goede dienstverlening

ontzettend vriendelijk!

ontzettend vriendelijke mensen in de winkel en superdeluxe tuinstoelen gekocht, ik geniet er elke dag van!

Super service!

Onze nieuw stoelen waren beschadigd. In zeer korte tijd zijn door de service afdeling nieuwe geleverd. De beschadigde stoelen mee retour genomen en de nieuwe ter plaatse weer in elkaar gezet. Wij bevelen Wiegers XL zeker aan in onze kennissenkring. Wiegers XL, bedankt voor de fijne service!

Mooie spullen, vriendelijke mensen!

Bij uitpakken van de tuinstoelen mankeerde er iets aan 1 stoel. Na een telefoontje werd me geadviseerd om het service formulier in te vullen. Nadat ik dit gedaan had werd ik gelijk teruggebeld. De stoel mocht in de winkel worden omgeruild. Ivm de afstand afgesproken dat de stoel wordt omgeruild bij ons thuis! Super!

Heel goed

Zeer goede service,zowel in de winkel als bij aflevering en montage.

Gewoon goed

Goede ontvangst. Keurig op tijd geleverd. Eigenlijk niets op aan te merken.

Keurig

Keurig volgens afspraak geleverd.

Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel

Gemengd

Buiten tafel was super. Binnen tafel en stoelen levering stukken minder, kwam veel later geleverd dan afgesproken. Dan nog incompleet. De man aan de telefoon vond ik niet zo aardig. Werd niet teruggebeld. Ik voelde me als een zeur overkomen. Terwijl in van de binnen spullen de Service minder vond

Mooie zaak, vriendelijke medewerkers

Ruime keuze, duidelijke prijzen. Geen poespas. Snelle levering

Mijn ervaring is geweldig

Perfect!

Alles top geregeld, netjes thuisgebracht en het is een fantastische tafel.

Prima geholpen in de winkel, keurig op de hoogte gehouden over de levering.

1 van de 6 kamerstoelen heeft "een zwakke plek" aan de voorzijde van de zitting. Omdat we nog midden in de verhuizing zitten is me dit pas eergisteren opgevallen. De bekleding op dit plekje zou sneller kunnen gaan scheuren. Wat kan ik hier aan doen? Het middelste pootje onder de bank valt er steeds uit.

prima service en klantvriendelijk

goede en vlotte bediening

Goede afspraak met bezorgen alles compleet en precies zoals verwacht

Goed advies en fijn geholpen tot het maken van onze keuze en prima service

Het assortiment is groot en biedt veel mogelijkheden. In de winkel waren we bij de aankoop ook goed geholpen. Daar waren wij zeer tevreden over. De service bij missende onderdelen kwam wat langzaam op gang, maar uiteindelijk is alles netjes afgehandeld met een gepast extraatje in de vorm van een cadeau.

Industrielaan 4

5721BC Asten

Over Wiegers XL

Goedkope meubelen in teak, eiken en Lamulux. Laag geprijsde stoelen, fauteuils, boxsprings en bankstellen. Het binnenmeubelen seizoen is weer van start gegaan. Onze showroom is weer gevuld met de allernieuwste collectie binnenmeubelen! Nieuwe collectie complete woonprogramma’s, eetkamerstoelen, eettafels, bankstellen en kasten! De nieuwste woontrends, tegen de allerlaagste prijs! Laat je inspireren door Wiegers XL in Asten!