Top service

Klantvriendelijk,en behulpzaam

Werd in winkel goed geholpen.en bij thuisbezorging fijn alles binnen gezet.

Netjes en volgens afspraak afgeleverd.

Het is een mooi bedrijf dat zijn afspraken nakomen. En netjes afleverd en binnen brengt.

Perfecte service

Goed geholpen met de keuze van de bank en bezorgd tot in de huiskamer. Super tevreden mee

Zeer positief, vriendelijk en behulpzaam. Correct.

Voor herhaling vatbaar. Jammer dat het voor ons 170 km ver was en dat levering niet verder gaat dan 100 km. Maar dit hebben we kunnen oplossen.

Prima meubels en service

goed maar wel lange wachttijd

Jammer dat 2 stoelen beschadigd zijn maar fijn dat we deze gewoon mogen gebruiken. In wk 05 krijgen we nieuwe is ons toegezegd en dat is okay!

Uitgebreide keus snell levering

Goed geholpen in de winkel. Snelle levering. Prima prijzen.

Eerder geleverd dan verwacht

Bestellen was eenvoudig. Zelfs eerder geleverd dan verwacht. En prettige communicatie over leveringsmoment.

Zeer goed geholpen

Vakkundig advies ze nemen alle tijd voor je en mooi goed spul bedankt

Goede service!!

Er werd een duidelijk tijdsvak aangegeven voor de levering. Ik ging er vanuit dat we de tafel zelf van poten moesten voorzien maar de aardige bezorgers hebben, omdat we als laatste op de route lagen dit voor ons gedaan!! Goede service dus!! Hier een tevreden klant.

Levering goed

Mooi meubel

Heel tevreden

Wel even op moeten wachten ,komt denk ik door corona ,maar wij zaten nog op een stoel dus geen probleem. Maar super fijn dat jullie zo vroeg in de ochtend kwamen , top. Heel blij met de nieuwe stoelen zitten heerlijk. Een tevreden klant

Salon tafel besteld, kei mooi Op voorraad, dat vind ik juist zo fijn

Mooie meubelen tegen een goede prijs

Goed geholpen in de winkel en uitstekende service van de transport ploeg. Binnen een mum van tijd stonden de meubelen uitgepakt op hun plek. We gaan zeker terug.

Prima klantenservice

We wilde een eikenhouten tafel. We vonden de bladen die op dat moment in de winkel stonden niet helemaal geschikt. De medewerker heeft ons direct gebeld toen er nieuwe bladen binnen gekomen zijn. Dit was binnen 1 week. Dus kei fijn. En een hele mooie prijs/kwaliteit verhouding. Dank

5 sterrenh

De klantvriendelijkheid is prima. En de uitleg duidelijk zodat je weet wat je wel of niet koopt. Ik ben trouwens geslaagd bij wat ik wou kopen. Ik raad iedereen aan als je wat nodig hebt langs te gaan bij WiegersXL Vriendelijke groet, Wim

In een woord Top

Zijn bij aankoop prettig geholpen, geen opdringerig gedoe en tijd voor je als klant! Duidelijke afspraak over levertijd, welke ook nagekomen is! Prima bezorgservice en alles netjes gemonteerd en verpakkingen meegenomen. Top dus!

Veel keus en vlotte service

zeer goed

geweldig

Proffesionaliteit.

Goed geholpen, goede service en ruime keuze.

Goed en vriendelijk geholpen

Tevreden

Na de beschadiging gemeld te hebben van het nieuwe tv meubel, hebben we even geduld moeten hebben maar het word opgelost.

Goede service!

Goed aanbod en goed geholpen in de winkel. Daarbij erg vriendelijk team wat onze meubels thuis is komen bezorgen.

Er zou nog een tafel van 140br besteld worden maar ik heb nog niets gehoord.

Industrielaan 4

5721BC Asten

Over Wiegers XL

Goedkope meubelen in teak, eiken en Lamulux. Laag geprijsde stoelen, fauteuils, boxsprings en bankstellen. Het binnenmeubelen seizoen is weer van start gegaan. Onze showroom is weer gevuld met de allernieuwste collectie binnenmeubelen! Nieuwe collectie complete woonprogramma’s, eetkamerstoelen, eettafels, bankstellen en kasten! De nieuwste woontrends, tegen de allerlaagste prijs! Laat je inspireren door Wiegers XL in Asten!