Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding

Brabantse gemoedelijkheid

Goed advies. Snelle levering en goed gepland en afgeleverd.

Zeer prettige ervaring

Hele goede service.

Toen de door ons gekochte tafel werd gebracht zag de monteur nadat de tafel was geplaatst een streep over de tafel. Hij maakte een afspraak om deze weg te schuren. Nadat deze was weggestuurd, heb ik de tafel behandeld en bleek er een grote afdruk van het schuren zichtbaar. Tafel is vervolgens weer opgehaald en in zijn geheel geschuurd en bewerkt. Leentafel was geregeld. De ons ons gekochte tafel ziet er fantastisch uit na deze behandeling, en zo hoort het ook. Ik zal wiegers aanraden (heb ik inmiddels al bij een aantal mensen gedaan die op zoek zijn) om daar producten te kopen.

Goede service.

Goede service.

Vriendelijke mensen die ons goed adviseren zonder opdringering te zijn

Mijn ervaring is goed bevallen

Het is allemaal goed gegaan alleen ik had liever de eerste tafel gehad maar de tijd en de levering dat was foute boel maar daar kunne juillie ook niks aan doen verder is alles goed Groetjes Jan de Bie.

Priema personeel word goed gehopen, en hebben de tijd. De levering was ook perfect, netjes afgeleverd, kom graag terug.

Super service

Wij hebben in augustus meubels besteld en in februari laten leveren. Precies zoals afgesproken en we zijn er echt super blij mee. Zowel met het contact als de meubels zelf!

Netjes en goede bediening

Nette zaak en fijne medewerkers Tafel wordt netjes bezorgd tot in de keuken

Aanrader maar had sneller geleverd mogen worden

Ik had besteld maar kreeg geen mail. Even gebeld en zat fout in systeem. Bestelling werd na 2 weken bezorgd. Er stond op voorraad dus dacht dat het sneller bezorgd zou worden

Prima!

In de winkel is er een ruim keuze. Wij kwamen voor een 8 persoons eettafel + stoelen. Hoewel het druk was werden wij toch goed geholpen door een medewerkster. Zij nam voldoende tijd om ons te helpen en nam de gemaakte afspraken nog eens met ons door. Levering was snel. Helaas tafel wel beschadigd, maar na contact met de winkel komt er al spoedig iemand langs om het te repareren. Wij vertrouwen er op dat dit goed zal gebeuren. Al met al: goede prijs-kwaliteitverhouding!

Vriendelijk personeel en tonen interesse in wat je wilt.

Toen we de winkel binnen gingen waren we aangenaam verrast naar de keuze van het assortiment en werden vriendelijk ontvangen.

Goede service, snelle levering

Mooi dressoir gekocht, levering was heel snel. Goede service en vriendelijk personee

Top!

Super service

Heb ik hier onder staan.

Ik ben heel goed tevreden. Fijne bezorging. Super

Niet zo heel goed

Na een eiken tafel bij jullie gekocht te hebben met de poot van onze keuze, (de verkoper had gezegd dat dat kon) ook een gedeelte betaald , de tafel zou in de loop van de week bezorgd worden, wij wonen 2 stappen van het magazijn van Wiegers in Asten vandaan. Er werd vrijdags gebeld dat wij naar de winkel konden komen om de rest te betalen en dan zou er meteen iemand mee lopen om de tafel te brengen, hebben wij gedaan maar aangekomen in de winkel en na de tafel betaald te hebben kregen wij te horen dat de poot niet onder de tafel paste maar de verkopen wist dit niet. Wij hebben uiteindelijk een andere poot onder de tafel uitgekozen ( die 150 euro duurder was) en de tafel zou worden gebracht, ik kreeg s'morgens een telefoontje dat de tafel laat in de middag bezorgd zou worden, afgesproken dat dat goed was, wat schetst mijn verbazing ze stonden vroeg in de middag voor mijn deur om de tafel te brengen, was net uit de douche, heb me in 2 tellen aangekleed, nat en al. Ik vond dit niet zo'n geslaagde ervaring mag ik wel zeggen en dan druk ik me nog zacht uit.

Alles volgens afspraak geleverd

Tevreden!

Goede nette zaak.

Prettig geholpen. Goed advies gehad.

Vriendelijk en snelle service

Snelle en goede service. Zowel telefonisch als ze bezorging.

Fantastisch

Goede service en bezorging

Klantvriendelijk en goede service !

Hele goede ervaring

Tafel was beschadig en zag dut eigenlijk een maand later pas, alles is direct helemaal opgelost.

Goed en snel geholpen.

Mooie zaak met vriendelijk personeel. Goede service. Zeer tevreden.

Goed geholpen, top service

Industrielaan 4

5721BC Asten

Over Wiegers XL

Goedkope meubelen in teak, eiken en Lamulux. Laag geprijsde stoelen, fauteuils, boxsprings en bankstellen. Het binnenmeubelen seizoen is weer van start gegaan. Onze showroom is weer gevuld met de allernieuwste collectie binnenmeubelen! Nieuwe collectie complete woonprogramma’s, eetkamerstoelen, eettafels, bankstellen en kasten! De nieuwste woontrends, tegen de allerlaagste prijs! Laat je inspireren door Wiegers XL in Asten!