Jammer

Klantcontact was erg goed maar helaas na levering van 6 stoelen die men zelf in elkaar diende te schroeven kwam de irritatie. Elke stoel kon met 3 van de 4 schroeven in elkaar gedraaid worden, één schroef niet, die paste niet doordat er braampjes in de schroefdraad zaten. Heb iemand hiervoor moeten laten komen die dit met gereedschap heeft opgelost. Heel jammer....

Goed verzorgd

Vriendelijk personeel

Zeer goed geholpen

gewoon prima

alles volgens afspraak op en vriendelijke manier

Toppie , goede en snellen service/ levering

Goede, snelle en top service / levering .

Ruime keus, fijn geholpen

Betaalbare meubels in een leuke stijl

Zeer tevreden mooie eethoek gekocht. Goed advies gehad. Vriendelijke en behulpzame bezorgers.

Erg goed geholpen

Na bestelling tafel, bleek deze niet op voorraad. Via de chat contact gezocht en werd direct gebeld. Er werd meegedacht en andere tafel geopperd, die achteraf veel mooier is. Ook levering super snel. Zo fijn dat je geen weken hoeft te wachten!

prima service, netjes envlot

goed op tijd en vlug, de bank in elkaar gezet zijn plaats in de kamer gezet, met viltjes eronder!!(wel de viltjes aanvullen) prima !!!

Prima service, fijne stoelen

We hebben 4 nieuwe eetkamerstoelen gekocht. Zijn daarbij prima geholpen en de stoelen werden snel thuis geleverd.

Top geregeld

Zou zeker weer terug gaan

Tevreden

Goede en snelle bezorging / service.

De tv-kast, die we hebben uitgezocht in de winkel, werd keurig een paar dagen later al bezorgd en netjes binnen gezet.

Top!!

Veel keuze in de winkel,goed geholpen, bezorgen van meubels super goed!!

Goed geholpen

Afhandeling goed geregeld en bezorging

Zeer goed Ook de prijs is prima

2 op accu fauteuils gekocht Prima levering Fijne en vriendelijke mensen die daar werken en die het thuis brachten .

Heel goed

Gewoon goed ben er heel blij mee

Gewoon super geholpen

Netjes geholpen alles netjes optijd geleverd nu nog wachten tot de tafeltjes in april binnen komen super bedrijf erg vriendelijk en mee denkend

Mooi tafelblad

Mango houten blad is schitterend, enige minpuntje is dat ik geen antwoord op de vraag krijg wat voor lak erop zit, water of oplosmiddel basis, wel keurig antwoord gekregen op de vraag over het onderhoud.

Helemaal top

Goede service en snelle levering

Online besteld maar je wordt goed geïnformeerd ook telefonisch

Vandaag mijn mango tafel ontvangen 1.50 doorsnee.. Super aardige bezorger mag ook wel eens gezegd worden... netjes alles uitgepakt...Het viel mij alleen op dat het tafelblad erg golvend en dus ongelijk is. Ik hoor wel of dit vervangen kan worden. Tot slot ben ik erg tevreden of de zeer snelle levering. Jolanda Eindhoven

Mooie spullen en snelle levering

Prachtige tafel. Snelle levering. Alles correct verlopen

Alles op de afgesproken tijd geleverd, Netjes het pak in de huiskamer geplaatst waar de tafel kwam te staan.

Snelle service

Stoelen snel geleverd. We hadden er al 6 en nu nog twee bij besteld. Waren ontzettend snel binnen. De stoelen zitten heerlijk waren wel even wat lastig in elkaar zetten, soms paste het net niet lekker in elkaar. Ze zijn flink statisch dus je krijgt vaak schokken als je van de stoel opstaat. Gelukkig is daar bepaalde spray voor.

Zeer tevreden! Snelle levering & zeer klantvriendelijk

We hadden onze stoelen eerst ergens anders gezien, maar toen we gingen Googlen kwamen we bij Wiegers uit voor de beste prijs. Zelfs in het weekend reageerden ze snel op de app. Keurig op de hoogte gehouden van de status van de levering. Aardige mensen!

Industrielaan 4

5721BC Asten

Over Wiegers XL

Goedkope meubelen in teak, eiken en Lamulux. Laag geprijsde stoelen, fauteuils, boxsprings en bankstellen. Het binnenmeubelen seizoen is weer van start gegaan. Onze showroom is weer gevuld met de allernieuwste collectie binnenmeubelen! Nieuwe collectie complete woonprogramma’s, eetkamerstoelen, eettafels, bankstellen en kasten! De nieuwste woontrends, tegen de allerlaagste prijs! Laat je inspireren door Wiegers XL in Asten!