Goede service en vriendelijk

Je aankopen worden netjes (gratis) thuisbezorgd en nagekeken. Verpakkingsmateriaal word weer meegenomen. Geweldig vriendelijk geholpen in de winkel. Dikke 10 van ons!

goede service

vriendelijk personeel ,goede service kreeg stoel mee voor kleur

Fijne en hulpzaamheid.

Werden goed geholpen. Werd perfect op tijd geleverd. Erg blij mee! Eettafel, Salontafel en tv meubel

Goede keuze geweest

Netjes afgehandeld .vantevoren gebeld Geen verdere opmerkingen

Gewoon goed

Top zaak alles netjes geregeld van bestellen tot afleveren

Prima service en levering

Goede afspraken gemaakt.

Super tevreden!

Snelle levering

Communicatie top, houden aan afspraak top, kortom fijne zaak!

Ik had eerder nog niet van hun gehoord, maar ze gaven mij meteen een goed gevoel. Goede heldere communicatie, niet opdringerig maar eerlijke feedback en ze houden zich aan de afspraken.

Helemaal prima

Duidelijke uitleg. Goede prijs. Nette bezorging. Komen de afspraak na.

Het had sneller kunnen gaan

In het algemeen goede spullen

Correct en goed

Mochten onze producten voor de aankoop thuis testen en een dag daarna weer terugbrengen om onze keuze te bepalen. Alles netjes en volgens afspraak geleverd.

Goede levertijd. Zoals afgesproken

Goede prijs kwaliteit verhouding en prima levering . Hebben hier al vaker meubels gekocht zijn zeer tevreden.

Zoals je mag verwachten.

Besteld betaald geleverd…..

Mehrfach bestellt und auch mehrfach abgeholt. Alles bestens.

Immer freundlich, korrekt, hilfsbereit und fair. Sehr zu empfehlen. Vielen Dank und beste Grüße aus Deutschland von Cristina & Claus.

Service goed

Ik had een review geplaatst en kreeg de volgende dag telefoon moest hem positief schrijven anders kwamen ze niet. Verder wil laten weten dat de kast in bouwpakket netjes is geleverd! Wij hem precies volgens beschrijving in elkaar gezet hebben maar na enkele dagen twee deurtjes los zakten. Reparatie zou geregeld worden maar werd iedere keer op geschoven. Als wij dit aan zouden passen kwamen ze het uit coulance maken want wij hadden het volgens hun verkeerd in elkaar gezet! echt niet

Netjes afgeleverd

De levering duurde iets langer maar ik ben netjes op dz hoogte gehouden en dan volgde een vlotte levering

fijne winkel en goed geholpen.

Veel keuze voor redelijke prijzen en goede kwaliteit. De levering was redelijk snel en vriendelijk. Gemakkelijk te monteren zelf en ziet er goed uit. We komen zeker terug.

Super service

Wordt fijn geholpen met goed advies

Goed een snelle levering

Goed geholpen en mooi materiaal

Fijn geholpen in de wijken mooie tafel uit gezocht goede snelle levering netjes 15 min gebeld geworden voor de levering en daarna mooi bij mij gemonteerd beter had ik het niet kunnen wensen !!!

Is goed gegaan

prima service en prijs kwaliteit

zowel via de website dan in de winkel goed geholpen en daarna de spullen thuis geleverd, netjes van te voren aangekondigd.

Alles perfect

Wij zaten te twijfelen over de stoelen voor bij de eethoek. Nou zei de verkoper dan neem ze je toch beide mee kun je ze thuis uitproberen. Dit was geweldig. Zo hebben wij onze keuze makkelijker kunnen maken.

Zeer goede service en heel vriendelijk personeel

Goede service en zeer vriendelijk personeel

Altijd vriendelijk en goedvgeholpen door de medewerkers (ters)

Industrielaan 4

5721BC Asten

Over Wiegers XL

Goedkope meubelen in teak, eiken en Lamulux. Laag geprijsde stoelen, fauteuils, boxsprings en bankstellen. Het binnenmeubelen seizoen is weer van start gegaan. Onze showroom is weer gevuld met de allernieuwste collectie binnenmeubelen! Nieuwe collectie complete woonprogramma’s, eetkamerstoelen, eettafels, bankstellen en kasten! De nieuwste woontrends, tegen de allerlaagste prijs! Laat je inspireren door Wiegers XL in Asten!