100% beste service en veel begrip voor situaties toppy

100% beste service en veel begrip voor situaties toppy

Meteen goed geregeld

Op ons gemak gekeken en een mooie kast gevonden met Hemelvaart. De volgende dag al meteen op kunnen komen halen bij het magazijn. Vriendelijke medewerkers in de showroom/winkel en magazijn. Werd ook geholpen met inladen. De kast zou zelfbouw moeten zijn, maar was al compleet gemonteerd in de doos. Handig. Zeer tevreden over de service.

Prima levering.

Correcte aflevering. Zeer vriendelijke bezorger. Goed product. Al met al goed tevreden.

Ik werd goed geholpen

Vriendelijk personeel behulpzaam. Spullen netjes thuis afgeleverd.

prijs kwaliteit in goed evenwicht

goede ervaring, wbt prijs, bestelling en levering

Eerlijke informatie en scherpe prijzen.

Eerlijke informatie en scherpe prijzen.

Goede service!

Goede service, komt afspraken na !

Alles volgens afspraak afgeleverd, prima meubels en de medewerkers waren super vriendelijk.

Perfecte service.

Zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Zeer behulpzaam.

Top advies, snelle levering en zeer tevreden met de stoelen.

Zoals afgesproken.

Goede prijs/kwaliteit vriendelijk personeel

Grote winkel, heel veel keuze, ruim assortiment snelle levering en klantvriendelijk

Goede en correcte service

Ik werd al in de winkel zeer prettig geholpen. Na bestelling snel contact, eerste datum kwam niet uit en gelijk een nieuwe afspraak ingepland Levering was prima en in goede staat Zeer correcte medewerkers

goede ervaringen

alles prima verlopen

We wilden graag een vitrinekast. Deze kon pas in oktober geleverd worden. Wij gevraagd of we het showroommodel mochten. Dat kon. Een kleine korting kon er helaas niet af. Levering volgens afspraak en snel.

Gewoon goed zoals verwacht

Zoals verwacht, super fijn geholpen en de levering en opbouw was gewoon goed zoals verwacht van.

Goed geholpen

Goed geholpen en bezorgd Alleen lang moeten wachten voor dat het bezorgd werd

Goed geholpen.

Alles was heel goed. Prima

Helemaal top geregeld

Vriendelijk personeel, alles is op elkaar afgestemd. Je komt in de winkel er wordt na het magazijn gebeld spullen staan klaar en worden zelfs in de auto gezet. Prima service.

Tevreden klant

Paar jaar geleden onze eetkamer stoelen daar gekocht. Vorig jaar onze eettafel & salontafel set gekocht. Dit jaar onze bank gekocht. Alle 3 de keren zijn wij netjes behandeld en liepen de afspraken volgens plan. Netjes optijd werden wij gebelt dat de bezorgers onderweg waren, na dat er eerst een telefoontje vanuit de planning was geweest. In de winkel eerst aantal keren wezen kijken, zonder dat er gelijk een opdringerige verkoper bij je staat. Ze zien je wel, maar komen niet gelijk op je af. Onze blijven ze terug zien komen bij Wiegers.

Prima!

Goed ontvangst en advies Snelle levering

Werd goed en vriendelijk geholpen. En je heb ook de tijd om op je gemak dingen te bekijken

Goede prijskwaliteitsverhouding, super klantvriendelijk .

Mooie zweefparasol gekocht voor leuke prijs. Vervolgens erg fijn geholpen ivm levering en onze vakantie.

Volle tevredenheid

Het product werd netjes en goed verpakt geleverd. Het in elkaar zetten van de bank is een kwestie van goed lezen van de instructies en uiteraard een beetje logisch denken. De bank oogt en voelt stevig aan, vooal ook door de dikte van planken/hout. De duurzaamheid zal moeten gaan blijken. De bank zal wel moeten worden geolied met de juiste olie. Voor nu ben ik dik tevreden en denk ik niet dat ik voor deze bank teveel heb betaald.

Snelle en goede levering.

Ik ben erg tevreden met de tuinbank.

Industrielaan 4

5721BC Asten

Over Wiegers XL

Goedkope meubelen in teak, eiken en Lamulux. Laag geprijsde stoelen, fauteuils, boxsprings en bankstellen. Het binnenmeubelen seizoen is weer van start gegaan. Onze showroom is weer gevuld met de allernieuwste collectie binnenmeubelen! Nieuwe collectie complete woonprogramma’s, eetkamerstoelen, eettafels, bankstellen en kasten! De nieuwste woontrends, tegen de allerlaagste prijs! Laat je inspireren door Wiegers XL in Asten!