Prima . Levering naar tevredenheid

nvt

Super goed

Heb ik eigenlijk geen zin voor nodig. 1 woord is genoeg. SUPER !!

Het ging wel

Waren ons vergeten te bellen/mailen dat het product allang binnen was.

Heel goed geholpen en goed thuis bezorgd

Goede en snelle service. Goed contact.

Stoelen beschadigd maar nieuwe gekregen en netjes in elkaar gezet afval mee genomen. Perfect

Een andere was los gelaten ook netjes gemaakt. Oerfect

Wat een geweldige service

Enorm vriendelijk personeel die alle tijd voor je nemen om alles naar wens uit te zoeken. Goede prijs kwaliteit.

Geweldig en goed geregeld.

Hele goede ervaringen zo wel in de winkel als bij de aflevering

Communicatie kan beter, bezorging was uitstekend

Op voorhand heb ik de communicatie als verwarrend ervaren. Ik heb voordat ik naar de winkel kwam en berichtje gestuurd met de vraag of zij ook bezorgen met de trap (appartement). Dit was geen enkel probleem. In de winkel was het ineens lastig en in principe doen ze het niet. Maar ze wilde het toch doen op mijn eigen verantwoording. Uiteindelijk voor gekozen om wel mijn meubels te bestellen bij Wiegers XL. De sleutel kreeg ik echter pas een paar maanden later, maar dit was ook geen probleem. Als ik begin april even zou bellen, zouden er nog meerdere opties zijn. Bij het bellen begin april was het ineens lastig wanneer ze konden leveren. Uiteindelijk een paar dagen zonder meubels gezeten. Maar de bezorgers hebben uiteindelijk mijn mooie meubels bovengebracht. En dit was een hele klus (zware meubels) waar ik ze nog wel heel dankbaar voor ben.

Goede service....klantgericht kortom zou teruggaan voor een volgende aankoop.

Nette bezorgers en tevreden over de levering

Alles is prima verlopen

Goede bestelprocedure en uitstekende aflevering van het product.

Snelle levering

We werden keurig gebeld over de verwachte leverdatum. Kwam zelfs nog eerder. Heel tevreden.

Alle beloften en afspraken prima nagekomen. compliment

Fijne zaak

2 stoeltjes gekocht, goed geholpen, goede service. Janneke, en collega’s nog bedankt:) Aanrader om hier naar toe te gaan!

KEURIG OP TIJD GELEVERD

Volgens afspraak netjes geleverd

Geweldig !!

Fijne winkel ! Netjes afgeleverd .

Goede service, en een prima prijs

Goede service, en voordelig geprijst Vriendelijk personeel.

Een goed bedrijf met een goed team

Produkten zijn niet te duur en goed. Mooi en groot assortiment. Behulpzaam personeel.

Top bezorging

Super goed

Mooie stoelen voor fijne prijs en goede service.

De stoelen waren niet op voorraad dus langer moeten wachten maar de communicatie erover ging heel goed. Heel tevreden.

Fijne winkel met fijn personeel!

Fijne winkel met fijn personeel!

Grote collectie en goed advies

Grote collectie in Asten, waardoor je veel keuze hebt en kunt zien/ervaren. Vriendelijk en betrokken personeel.

Goede service, vriendelijke bezorgers

Ik had een tafel gekocht die na monteren beschadigd bleek te zijn. Er werd niet moeilijk gedaan om hem om te ruilen. Bezorgers hebben netjes vantevoren gebeld om te zeggen dat ze eraan kwamen. Ze hebben zelfs de tafel voor mij gemonteerd, was een kleine moeite zeiden ze. Echt top mannen, ga zo door!

Industrielaan 4

5721BC Asten

Over Wiegers XL

Goedkope meubelen in teak, eiken en Lamulux. Laag geprijsde stoelen, fauteuils, boxsprings en bankstellen. Het binnenmeubelen seizoen is weer van start gegaan. Onze showroom is weer gevuld met de allernieuwste collectie binnenmeubelen! Nieuwe collectie complete woonprogramma’s, eetkamerstoelen, eettafels, bankstellen en kasten! De nieuwste woontrends, tegen de allerlaagste prijs! Laat je inspireren door Wiegers XL in Asten!