Prima service en klantvriendelijkheid

Goede service, bereikbaarheid en klantvriendelijkheid

Zeer goed geholpen

Goed advies gekregen

Goede service en kwaliteit van onze tuinset

Fijne zaak

Fijne winkel en veel betaalbare keuze

Goede ervaring en leuk en aardig personeel.

Top kwaliteit en goede prijs

Prachtige tafels besteld

een prima service

de problemen worden meteen opgelost

Alles keurig en volgens afspraak

Bij vragen via e-mail werd snel en duidelijk gereageerd. Het enige min puntje was het feit dat ik vooraf al het volledige bedrag moest overmaken.

Vriendelijk met een grote V

Voordat ik mijn ronde mangohouten tafel bestelde heb ik via de chat contact gehad, mijn vragen over levertijd en tijdsduur van het prijsaanbod werden snel en vriendelijk beantwoord. En ontving gelijk een indicatie van de levertijd: Op voorraad maar door drukte kon het een aantal weken duren. Eenmaal besteld, kreeg ik een telefoontje om me op de hoogte te stellen van de levertijd. Gewoon zodat ik het wist. Ondernemers die dit persoonlijk contact nog als moment inbouwen? Goud waard! De tafel werd afgeleverd door het vervoersbedrijf, wat bereid was de doos met het ronde blad (150 cm doorsnede) even in de huiskamer veilig weg te zetten. Kortom: veel vriendelijkheid ervaren. Fijn! Geen onbelangrijk detail: de tafel is erg fraai en was simpel in elkaar te zetten.

Zeer tevreden!!!

We zijn goed geadviseerd en afspraken zijn perfect nagekomen. En uiteindelijk heel blij met de gekochte meubelen. Dus, in alle opzichten zéér tevreden!

Goed maar weinig flexibel in levering

Op zich is de ervaring goed. Jammer dat er totaal geen onderhandelinsruimte zit in aankoopbedrag. Verder is de uitlevering niet echt flexibel. Schikt de door Wiegers ingeplande dag je niet dan komt er meteen 2 a 3 weken extra levertijd bij. De levertijd van de door ons gekochte tafel was erg lang maar ik weet niet of dat aan Wiegers te wijten was. Verder was de geleverde tafel van goede kwaliteit maar wel licht beschadigd. Dat werd uiteindelijk wel goed opgelost (nieuwe tafelpoot). Al met al wel tevreden en geen reden om niet weer eens terug te komen bij Wiegers.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe meubels.

Zeer prettige communicatie en afhandeling van klacht.

Alles prima geregeld

Alles was goed geregeld en goede communicatie over levering. Enige nadeeltje was het zelf moeten uitpakken van een zware dressoir. Verder top!

Zo'n winkel kom nog zelden tegen top.

Vrienelijk personeel meedenkend en bereid iets voor klanten te doen. Dit kom je nog maar zelden tegen. Bij vragen over aankoop en/of levering wordt je netjes en snel geholpen. Ga zo door.

Er haperde iets aan een stoel De leuning zat los Een Nieuwe ontvangen

Goed geregeld

Bank omgeruild goed geregeld

Top bedrijf!

Ik heb 10 jaar geleden mijn meubels daar ook gekocht. Het bedrijf en de medewerkers zijn gewoon een. Ze hebben passie voor het bedrijf. Vriendelijke mensen, niet opdringerig de klant is koning. Van bestellen tot levering alles word er netjes geregeld. Met één woord een TOP bedrijf.

Altijd van harte welkom in de winkel Fijn om zelf rond tekijken of voor informatie En ook de mannen van het magazijn en bezorgers doen echt hun best voor de klant !! Echt een mooi gezellige ploeg

Gewoon goed

Alles goed geregeld.

Goed en ook de bezorgers en winkel personeel zeer goed

Gemoedelijk en goed

In de winkel zijn we heel vriendelijk en gemoedelijk geholpen. Zelfs een wijziging na bestelling was geen probleem, echt top. Alleen 1 dingetje is jammer er was gezegd dat de bank al geïmpregneerd zou zijn bij levering maar dat was helaas niet zo. Ik kreeg spuitbussen om dat zelf te doen. Bij de levering werd geen moeite gespaard. En ook hier weer heel vriendelijk geholpen.

Fijne ervaring

Goede afspraken en netjes bezorgd ook na een schade melding alles weer netjes opgelost zeker een aanrader

Industrielaan 4

5721BC Asten

Over Wiegers XL

Goedkope meubelen in teak, eiken en Lamulux. Laag geprijsde stoelen, fauteuils, boxsprings en bankstellen. Het binnenmeubelen seizoen is weer van start gegaan. Onze showroom is weer gevuld met de allernieuwste collectie binnenmeubelen! Nieuwe collectie complete woonprogramma’s, eetkamerstoelen, eettafels, bankstellen en kasten! De nieuwste woontrends, tegen de allerlaagste prijs! Laat je inspireren door Wiegers XL in Asten!