mooi op tijd en perfect in mekaar gezet

ze waren deskundig en heel attent

Goed behandeld

Groot assortiment

Veel keus, houdt zich aan de afspraken.

Goede service en alles op voorraad

Ifffghhi

prima geholpen perfecte levering

goed geholpen en kom hier spoedig op terug

geweldig

goede service , snelle afhandeling. prima

Gekregen wat wij wilde hebben.

Uitgezocht, besteld en geleverd gekregen.

Heel fijn en goed

Netjes en vriendelijk

Werd vriendelijk te woord gestaan en geen moeite was teveel

Geweldig goed!!!

Prettige bediening, perfecte service ervaren met mijn defecte parasol !!!

Schandalig

Liever geen ster

Niet zo best

We hebben bij Wiegers XL twee relaxfauteuils gekocht. Na een half jaar waren de kunstofvoetjes die onder de vijfpoot zitten al versleten zodat de schroef de vloer beschadigde. Diverse keren contact opgenomen per formulier en per telefoon. Telkens werd ons meegedeeld dat het verslijten van de voetjes niet onder de garantie valt!!! We hadden extra garantie afgesloten en we werden daar naar verwezen. Maar die verwees ons terug naar WiegersXL. Hoezo geen garantie? Het zijn relaxfauteuils waar we niet de hele dag mee aan het schuiven zijn. Alleen om te stofzuigen worden ze een keer opzij gezet. En dan na een half jaar al versleten. We hebben een marmerstone vloer waar de stoelen op staan. Die vloer is opgebouwd uit ronde marmerkorrels en niet zoals een korrelgrindvloer uit scherpe korrels. Plus hiervoor hebben we dezelfde stoelen gehad en na 7 jaar!!! waren de voetjes nog niet versleten. Uiteindelijk (na nog eens 3 maanden) hebben we uit “coulance” nieuwe voetjes gekregen. Conclusie: we zijn niet tevreden over de service van WiegersXL.

uitstekend

uitstekend

Je kunt het beste om een ervaring vragen als alle spullen geleverd zijn. Wij wachten nog op stoelen, stuur deze mail daarna nog maar eens

Afspraken niet nakomen

Begin november hebben wij meubels gekocht bij Wiegers. Destijds werd gezegd dat wij de meubels midden december zouden krijgen. Perfect, want we hadden ze ook snel nodig. Vervolgens kwamen de meubels eind januari pas aan in Asten. We hebben 1,5maand op campingstoelen gezeten en niks ter compensatie ontvangen. Als wij van te voren hadden geweten dat het zo lang ging duren, hadden we de stoelen ergens anders gekocht. Ook destijds uitgesproken bij de aankoop van de stoelen.

Geweldige ervaring

Klantvriendelijk Je krijgt de tijd om eerst rustig rond te kijken. Als je iets wilde vragen kon dat snel. Levering ging ook heel snel en netjes.

Geweldige zaak

We waren er nog niet geweest en toen we mangohouten meubels zagen staan op de website, omdat we daar op zoek naar waren, zijn we naar Asten gereden. We zijn goed geïnformeerd worden door de medewerker, je kon vragen stellen en niks was te veel moeite, zelfs toen we nog vragen via de mail hadden is dat keurig opgelost. Ook de chauffeur die meubels heeft afgeleverd was heel erg correct en vriendelijk.

Levering was goed

Na twee weken 1 van de 6 stoelen Stuk Heb er foto’s van gemaakt en mag hem komen omruilen Maar jullie komen hem niet omruilen Te ver weg Maar voor mij ook Ik woon in amsterdam en ik ben 75 Zover rijd ik niet meer Maar als ik iets nieuws zou bestellen komen jullie het toch ook brengen Het gaat om stoel Revi 2 augustus besteld

Was erg fijn

We werden goed geholpen door de medewerkers

snelle en correcte levering van fauteuil.

...

Goed product. Prima service

Goed product. Prima service

Goedemorgen service en duidelijke afspraken

Al diverse keren iets gekocht altijd zeer tevreden

Perfect geleverd en geheel naar wens.

Geweldig goed

Geweldige service van medewerker met info en opmeten van DE BANK, waar ik mijn oog op heb laten vallen. Ondanks “ afhaal prijs” toch bij ons thuis, in Asten, bezorgd, zonder de deurpost te raken. Bedankt jongens.

Industrielaan 4

5721BC Asten

Over Wiegers XL

Goedkope meubelen in teak, eiken en Lamulux. Laag geprijsde stoelen, fauteuils, boxsprings en bankstellen. Het binnenmeubelen seizoen is weer van start gegaan. Onze showroom is weer gevuld met de allernieuwste collectie binnenmeubelen! Nieuwe collectie complete woonprogramma’s, eetkamerstoelen, eettafels, bankstellen en kasten! De nieuwste woontrends, tegen de allerlaagste prijs! Laat je inspireren door Wiegers XL in Asten!