Snelle reactie op vragen goed product en netjes en snel geleverd

Het winkelen bij Wiegers XL stelt mij nooit teleur

Fijn en deskundig personeel. De keuze is reuze

De planning was een drama

In de winkel zijn we zeer goed geholpen en was er duidelijke uitleg. Maar de planning om de tafel en stoelen te leveren was een drama, zeer onvriendelijk en totaal niet meedenkend en er waren geen opties, flink betaald voor de tuinset en ook nog 50,- extra betaald voor de levering en dan zijn ze totaal niet meewerkend met de klant en moesten wij ons schikken naar de verkoper. Er werd totaal niet geluisterd bij de planning naar de wensen van de klant.

Boven verwachting uit

Bij het leveren kwamen we er achter dat de tafelpoten niet pasten binnen 2 weken kwamen ze met een nieuw talfel en poten en werd in elkaar gezet voor ons. De mensen die bij ons de tafel deden monteren waren erg vriendelijk en erg behulpzaam haden een probleem met de kast werk meteen opgelost wij zijn erg tevreden en komen zeker terug!!!

Top service!

Eettafel en stoelen gekocht en in de winkel super goed advies gekregen! De levering was ook top! De mannen hebben de tafel netjes in elkaar gezet en de stoelen heb ik zelf gedaan ( makkie). Heel tevreden en de volgende keer als ik iets nodig heb rijd ik als eerste naar Wiegers XL. De levertijd valt ook reuze mee! Heb amper 4 weken hoeven te wachten.

Fijne winkel

Mooie meubelen stralen degelijkheid uit.

Bezorgers zijn top, hebben alles op hun plaats gezet en deden niet moeilijk over het in elkaar zetten van de tafel maar begonnen daar zelf aan ondanks dat de hoofdverkoopster gezegd had dat dit niet kon. vandaar ook de halve ster minder.

Ruime keuze tuinmeubelen

Veel keuze uit goede kwaliteit tuinmeubelen en goed geadviseerd met een kopje koffie!

Een stoel was na bijna 2 jaar gebruik kapot. WiegersXL is hier professioneel mee omgegaan en heeft direct contact gezocht met hun leverancier. Binnenkort mag ik de stoel omruilen.

Heel fijn geholpen

De bestelling en nalevering was goed

Top winkel!

Wiegers heeft enorm meegedacht qua levering enz. De loungeset is echt top en staat fantastisch in onze tuin. Deze winkel is een absolute aanrader voor iedereen die voor een goede prijs en met goede service meubelen wil kopen voor in huis of de tuin.

Wie besteld,ook geleverd

Alles prima gegaan,goed geholpen in de winkel. Alles is volgens afspraak geleverd binnen afgesproken leverdatum.

Kwaliteit en prijzen uitstekend. Goede service en komen na wat afgesproken is.

heel tevreden met advies en service

zoals beschreven.......

Leuk tuinsetje

Eindelijk een leuk tuinsetje gevonden bij wiegersxl. Vriendelijk personeel, levering op de afgesproken tijd. Prima dus.

goede ervaring

ze hebben veel keuze wat betreft meubelen en goede surfers en vriendelijke en behulpzaam

Goed geholpen.

Fijne winkel. Vriendelijk personeel.

Zoals afgesproken zeer tevreden

Prima geholpen door het personeel

Geweldige bezorging

Goed en snel geleverd

Prima winkel en prettig personeel

Fijn geholpen en prettig geregeld alles

blij met mijn nieuwe tafel

In de winkel zeer goed geholpen, echter bij levering bleek dat ik de tafel zelf moest monteren. Ik heb dit in de winkel duidelijk gevraagd of ze dit konden doen als de tafel zou worden gebracht. Ik ben alleen dus dat zou me niet lukken. Mijn vriendin was er bij toen ik de bestelling heb gedaan. Achteraf blijkt dat dit op de bon zou moeten staan. Ik heb dit helaas niet exact gecontroleerd. Dat was dus een tegenvaller en heb ik nog drie dagen zonder tafel gezeten. Ik heb niet direct iemand in de buurt die me daar bij kon helpen. Ben verder wel heel blij met mijn nieuwe tafel.

Goede service en kwaliteit

Vriendelijke mensen en helpen je goed. Nette service en kwaliteit meubelen

Vriendelijk personeel goed geholpen. Levering zoals afgesproken, goed.

Industrielaan 4

5721BC Asten

Over Wiegers XL

Goedkope meubelen in teak, eiken en Lamulux. Laag geprijsde stoelen, fauteuils, boxsprings en bankstellen. Het binnenmeubelen seizoen is weer van start gegaan. Onze showroom is weer gevuld met de allernieuwste collectie binnenmeubelen! Nieuwe collectie complete woonprogramma’s, eetkamerstoelen, eettafels, bankstellen en kasten! De nieuwste woontrends, tegen de allerlaagste prijs! Laat je inspireren door Wiegers XL in Asten!