Prima kwaliteit, prima service.

Na bestelling en oplevering niet helemaal volgens wens, vervolgens nieuwe schets gemaakt. Wel half jaar wachten, maar met perfect resultaat. Met garantie, geen meerkosten. Heb nu een degelijk hand gemaakt meubel, massief teak, geheel naar wens.

Aardig, meedenkend en prima service

Alles zeer positief. Mooie tafel uit de showroom gekocht, we konden een overdekte aanhanger lenen en er werd geholpen de zware tafel er in te zetten. Een aanrader, deze winkel, ik kom hier graag nog eens terug!

Top service

Wiegers XL heeft een top service Zeer snelle levering Dik tevreden

Fijn in de winkel en daarna netjes thuis bezorgtt

In de winkel duidelijke uitleg ze denken met je mee en niet onbelangrijk wat ze zeggen doen ze ook

Sneller geleverd als verwacht en levering was prima

Netjes behandeld , afspraken nagekomen, goede prijs.

Netjes behandeld, afspraken waar gemaakt, goede prijs.

Veel keuze

Deskundig en vriendelijk personeel

Fijn personeel

Al vaker wat gekocht en nu ook weer goed geholpen en tevreden.

Goede service en klantvriendelijk

Altijd netjes behandeld in de winkel

Zeer vriendelijk, top meubels.

Op een zondagmiddag naar Asten gereden voor een kastje, bij terugkomst 2 kastjes en dressoir rijker. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, mooi volgens afspraak bezorgd zonder problemen, dus volgende keer weer.

prima ervaring

goede informatie goede afspraken die nauwkeurig worden nagekomen, helemaal prima

Goed en duidelijk

Dik tevrede

Super super geholpen bedankt

Super geholpen en heel vriendelijk personeel In de winkel aan de telefoon en de bezorgers Super

klantbeleving erg goed, zeer vriendelijk en eerlijk advies

Reden van geen 10 is dat ik later wel wat uitdagingen heb gehad met het vinden van doppen en vilt voor de stoelpoten. Dit bleek voor het type stoelpoot niet standaard en niet gemakkelijk te regelen. Als ik dit had geweten had ik misschien andere keuzes gemaakt. Uiteindelijk opgelost en heel tevreden over de nieuwe stoelen.

Bezorging was volgens afspraak maar de bijrijder vond ik niet zo vrolijk. Mss moest ie te vroeg beginnen,ik weet het niet.

Heel fijn feholpen door het personeel

Prima ervaring

geweldig

alles goed geregeld, en snel goede service

top

top , perfecte stoelen

Fijne ervaring

Goed contact gehad via de app met vragen over mijn bestelling

Ruim aanbod, fijne mensen en goede service!

Wij hebben een boomstamtafel gekocht, waarbij we zelf het blad, de blad finish en onderstel hebben kunnen kiezen. Daarin was er een ruim aanbod, en aardig personeel dat ons geholpen heeft. Helaas was er bij levering een probleempje met het blad, dat heel keurig en netjes is opgelost door ze! Inmiddels hebben we ook onze salontafel hier gekocht, en zullen we vast vaker terugkomen voor andere meubels!

Levering duurde langer dan verwacht. Maar verder prima.

Klacht zeer snel verholpen

De bank die wij kregen was de vulling niet goed. Een paar foto's gestuurd en binnen twee weken een nieuwe bank gekregen. Top service !!!

Goede service, fijn personeel, goed geholpen.

Goede service en een snelle levering. Goed product.

Een goed product voor een goede prijs

2 zeer mooie zetels gekocht. Zitten perfect.en snel geleverd.

Geweldig!

Super aardige en behulpzame bezorgers!

Industrielaan 4

5721BC Asten

Over Wiegers XL

Goedkope meubelen in teak, eiken en Lamulux. Laag geprijsde stoelen, fauteuils, boxsprings en bankstellen. Het binnenmeubelen seizoen is weer van start gegaan. Onze showroom is weer gevuld met de allernieuwste collectie binnenmeubelen! Nieuwe collectie complete woonprogramma’s, eetkamerstoelen, eettafels, bankstellen en kasten! De nieuwste woontrends, tegen de allerlaagste prijs! Laat je inspireren door Wiegers XL in Asten!