Beste Alicja, Bedankt voor je review. Je hebt 2 showroommatrassen gekocht met een hoge korting. Uit coulance hebben we deze ook nog bij je bezorgd. Deze matrassen zijn makkelijk, en licht vochtig af te nemen. Wij wensen je alsnog veel slaapcomfort met deze (sterk afgeprijsde showroom) matrassen.
Beste Patrick, Bedankt voor je review. Er zijn inderdaad leveringsproblemen geweest op de accu's. Dit hebben wij helaas ook niet (kunnen) voorzien. Ook onze (nieuwe) bezorgers moeten het vak kunnen leren, jammer dat hier geen begrip voor is. Wij proberen, in tegenstelling tot andere firma's, het bezorgen kosteloos voor de klant te houden. Ik haal uit je review dat het je allemaal om de 'centjes' gaat, en een gebaar (wat echt meer dan €2,- is) niet kunt waarderen. Ondanks alles wensen we je nog veel zitplezier met de fauteuil toe en behoudt den bok zn klote om het maar luchtig af te sluiten.
Dag Paul, Bedankt voor je mooie review en hopelijk weer tot ziens!
Bedankt voor je reactie! Hopelijk mogen we je snel weer in onze showroom begroeten.
Fijn dat je ons personeel zo kunt waarderen Ingrid. Hopelijk snel weer tot ziens!
Bedankt voor deze lovende woorden Roel!
Fijn dat je zo tevreden bent Theo! Tot snel!
Beste Verbakel, Goed om te horen dat je zo tevreden bent over Wiegers XL!
Goedkope meubelen in teak, eiken en Lamulux. Laag geprijsde stoelen, fauteuils, boxsprings en bankstellen. Het binnenmeubelen seizoen is weer van start gegaan. Onze showroom is weer gevuld met de allernieuwste collectie binnenmeubelen! Nieuwe collectie complete woonprogramma’s, eetkamerstoelen, eettafels, bankstellen en kasten! De nieuwste woontrends, tegen de allerlaagste prijs! Laat je inspireren door Wiegers XL in Asten!