Geen klantvriendelijk communicatie vanuit eigenaar.

Kast aangekocht, in de winkel goed geholpen, verkoper gaf aan dat de kast makklijk naar boven getild kon worden. Ik heb de keuze gemaakt hem te kopen, levering ong 2 maand, herhaaldelijk terug moeten bellen omdat ik geen updates kreeg, uiteindelijk 6 maanden geduurd. Kast was er, toen ben ik meerdere malen op een erg onhandig tijdstip gebeld, iedere keer gaf ik aan dat ik terug zou bellen maar hier werd geirriteerd op gereageerd door de planner. Ze bleven zo aandringen op de bezorging dat ik op een dag zelfs 2x gebeld werd, uiteindelijk ja gezegd waardoor ik me in allerelei bochten had moeten vringen voor de levering. Toen de kast er was, kwam er met 3 man sterk niet echt beweging in. Toen heb ik de beslissing genomen hem terug te sturen. Ik belde en de mevrouw aan de telefoon gaf aan dat ik een mail moest sturen. Ik mail gestuurd, volgende dag in de ochtend werd ik gebeld door geloof ik de eigenaar, er werd niet gevraagd of hij gelegen belden wat ik al slordig vind, ik gaf aan dat het hele verhaal in de mail stond, toen kreeg ik het botte antwoord terug dat ik niet mocht verwachten dat hij in de ochtend al de mail las - Ik zelf zou vind het normaal dat je dit als voorbereiding wel doet. Ik wéér mijn gehele verhaal doen, geen probleem hoor maar door de botte manier vond ik het wel teleurstellend. Er werd ook nog aangeboden dat de bezorgers de kast naar boven konden brengen, maar hij stond dan niet in voor ongevallen. Uiteindelijk is de kast netjes opgehaald en heb ik een deel van het aankoop bedrag terug gehad dat was fijn, maar ik ben erg teleurgesteld hoe ze communiceren met de klant, ik heb me zwaar beledigd gevoeld door enkele uitspraken die hij heeft gedaan. Het is een prima winkel, fijn personeel maar klant contact in mijn ogen erg slordig én de eigenaar weet niet hoe hij op een nette manier met mensen moet communiceren. Ik hoop dat er word gewerkt aan communicatie trainingen voor de baas!

Mooie zaak

We zijn er 1 keer geweest en meteen geslaagd

een fijne samenwerking met een fijne communicatie

Ik vind het vooral heel fijn dat wij altijd een eerllijke, duidelijke communicatie hebben. En dat we bij vragen elkaar weten te vinden.

Tevreden klant

Vriendelijk personeel Fijne winkel Mooie meubels

Fijn geholpen, en niet opdringerig.

Komen afspraken na.

Uitstekende service

In september onze meubels gekocht voor ons nieuwe woning, hier konden we in December pas terecht. Wiegers heeft voor ons al die tijd de meubels opgeslagen en daarna op afroep binnen een week netjes thuis bezorgd.

prima bedrijf

netjes op de zaak geholpen, alle tijd. op tijd bezorgt en vriendelijk personeel mooie kwaliteit meubelen

Super geholpen

Klantvriendelijk

Behulpzaam en altijd meedenkend

Onze club zit al een paar jaar lekker op de terrastafeltjes en stoelen van Wiegers. Onlangs nog wat extra teakhouten bankjes en een giga tafel bijbesteld. Ze zijn daar altijd behulpzaam en bereid om mee te denken over een voordelige en kwalitatieve oplossing.

gewoon goed.

veel keuze goede servicse

Super behulpzaam

Behulpzaam bij uitzoeken meubels. Moesten leveren van meubels door brand lang uitstellen. Was helemaal geen probleem. Dank u wel

Fijne service

Veel gekocht afgelopen jaar! Eerste keer fantastisch geholpen en fijne service.

Vriendelijk personeel, Wij zijn goed geholpen door Rens.

Snelle levering en alles was goed.

De keuze bij Wiegers is enorm Als je dan niet kunt slagen dan word het moeilijk. Snel geleverd en goed personeel

Een heel tevreden klant

Prima geholpen bij de aankoop. Netjes geïnformeerd over levering en keuring netjes geleverd en gemonteerd. Heel mooi product waar we blij mee zijn!

Zeer goed geholpen

Fijne winkel, vriendelijk personeel. Snelle levering

Heel goed

Ben zeer tevreden over de bezorgers heb ze als dank verse tomaten soep gegeven vonden, e heel lekker was gezellig

alles volgens afspraak

mooi en goed product geleverd volgens afspraak

Fijn geholpen

Goede service en goed geholpen en fijne sfeer

Prijs kwaliteit uitstekend. Fijn personeel, ongedwongen sfeer.

Goed en behulpzaam

Tafel gekocht, en kon deze meteen meenemen. Prima service.

Grote keuze, top bediening

Snel gevonden en geleverd en netjes geplaatst.TOP

Super tevreden

Mooie grote winkel, veel keus en vriendelijk personeel. Wij zijn heel blij met de nieuwe eethoek die snel geleverd werd.

Mooie zaak.

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen met uitzoeken van een tuinset en parasol Veel keus en mooie aanbiedingen Werd netjes geleverd in de afgesproken week.

Goede service en goede begeleiding bij de keuze

Industrielaan 4

5721BC Asten

Over Wiegers XL

Goedkope meubelen in teak, eiken en Lamulux. Laag geprijsde stoelen, fauteuils, boxsprings en bankstellen. Het binnenmeubelen seizoen is weer van start gegaan. Onze showroom is weer gevuld met de allernieuwste collectie binnenmeubelen! Nieuwe collectie complete woonprogramma’s, eetkamerstoelen, eettafels, bankstellen en kasten! De nieuwste woontrends, tegen de allerlaagste prijs! Laat je inspireren door Wiegers XL in Asten!