Auto hier gekocht en super tevreden! Vriendelijke service, duidelijke uitleg en alles netjes geregeld. Zeker een aanrader!
Auto had onderhoudsbeurt nodig en kleine lekkage bij de achterklep. Dit is weer goed verholpen en auto rijdt weer als een zonnetje! Ze hebben zelfs een heerlijk parfum luchtje in mijn auto gespoten. Hard werkende monteurs en altijd vriendelijk. Ik ga hier nooit meer weg, het zijn toppers!!
Zeer gastvrij bedrijf, de ontvangst is informeel en hartelijk. Er wordt deskundigheid advies gegeven en besteden aandacht aan jouw opmerkingen/ klachten omtrent de auto. Hier breng je met een gerust gevoel je auto!
Er wordt fijn met je meegedacht, super vriendelijke mensen. Erg blij met mijn nieuwe auto!
Afgelopen weekend startte mijn auto niet. Lastig, als je maandag naar je werk moet. Maandag ochtend vroeg gebeld met Vreeken Occasion Center. En ja hoor: ik mocht de auto brengen (mijn vriend heeft geholpen om de auto weer starten) EN er stond een leenfiets klaar, zodat ik gewoon naar mijn werk kon. Tegen het middaguur belden ze dat mijn auto weer klaar stond. Superfijn. Ik heb al een paar keer mogen ervaren dat ik snel hulp nodig had en verwachtte dat ze niets voor me zouden kunnen betekenen, i.v.m. drukte. Maar ik ben altijd welkom en de auto wordt bij spoed dezelfde dag nog gefixt! Ik heb een kennis ook verwezen naar garage Vreeken en hij is ook supertevreden.
Gewoon goed
Altijd zeer tevreden over het onderhoud van onze auto, die wij tevens bij Vreeken hebben aangeschaft.
Prima combinatie van online reserveren en persoonlijke service verlening.
Een eerlijk bedrijf,met vakkundig personeel. En altijd bij problemen met een goede oplossing komen.
Mijn ervaring bij first Vreeken occassion is goed. Ze zijn betrouwbaar.
Een eerlijke en duidelijke uitleg. Goede en vriendelijke hulp bij vragen of problemen. Ik zou een volgende auto zeker weer bij hun kopen.
In een plezierige sfeer alles uitstekend en zeer snel geregeld
Prettig!
Voor de tweede keer bedrijfsauto gekocht, prima service en vakkundige mensen.
My experience with the Auto First Vreeken Occassion Center is satisfactory, the owner and technical support staff are friendly and cooperative and I wish them all best of luck!
Klant vriendelijk, stipt en positieve communicatie.
Auto weer de jaarlijkse APK, plus een service beurt en een nieuwe distributieriem en waterpomp geïnstalleerd. Alles weer heel netjes en snel gedaan, op naar de volgende APK keuring. Echt ik kan deze garage iedereen aanbevelen. SUPER.
Auto voor APK geweest en netjes en snel geregeld. En goede verzorging terwijl je wacht
Fijne ervaringen zowel met de eigenaar als de mensen in de garage, gaat altijd op een vriendelijke, hulpvaardige en menselijke manier.
Prima is service. Vriendelijk personeel.
Mijn auto hier gekocht ongeveer 4 jaar geleden en er nooit problemen mee gehad Als er iets kleins is maken ze altijd even tijd ondanks ze het druk hebben!
Aanspreekbaar, vakkundig.
Ik had een piep bij mijn achterbanden, dus langs Vreeken. Daar kwamen ze er achter dat mijn remmen waren versleten. Ik kon mijn auto achterlaten en na 3 uurtjes was het probleem opgelost. We werden vriendelijk en vakkundig geholpen. Daarna konden we met vertrouwen weer lekker rijden. Bedankt en nog fijne dagen en een gezond 2026. Bep en Sjef
Een storing die snel en prima tussendoor werd opgelost. Kosten zijn zeer binnen de perken gebleven en ook nog eens héél rederijk. Fijne garage en betrouwbaar.
Nijverheidsstraat 27
2132AZ Hoofddorp