Ik heb voor het eerst een fijne occasion gekocht bij dit bedrijf. Kreeg goed advies en men nam de tijd voor al mijn vragen. Wie ik ook aansprak. Steeds netjes geholpen op een kundige, informele manier.
Top service, begripvol, klantvriendelijk, denken echt met je mee en naar juiste oplossing. Niets op aan te merken!
Heb het als een prettige en betrouwbare garage ervaren! Contact en info verliep heel plezierig!
Mijn auto's altijd in onderhoud gehad bij deze garage. Daarna een auto bij deze garage aangeschaft en nog steeds hier in onderhoud. Zelfs mijn vriendin heeft hier ook een auto gekocht en hopen op een langdurige relatie met deze garage
Top garage!! Zeer tevreden! Een garage om aan te bevelen!
Mijn auto voor de APK-keuring gebracht. Binnen een uur een keurige opgave van wat er geconstateerd is en op welke wijze dit kan worden gerepareerd. Ook is direct een kostenindicatie gekregen, dat alleszins meeviel. De reparatie was binnen dezelfde dag keurig uitgevoerd en het werkt allemaal uitstekend. Daarnaast zijn de kosten zijn netjes binnen de raming gekomen. Heerlijk zo'n betrouwbare garage!
Ik kan Vreeken zeker aanbevelen. Er wordt goed gecommuniceerd, men is servicegericht en klantvriendelijk, en de werkzaamheden gebeuren goed.
klant vriendelijk en betrouwbaar.
Het was weer helemaal top, fijn op de hoogte gehouden door Jordy. En er wordt ook met je mee gedacht!
BIJ VREEKEN MOET JE WEZEN! BIJ VREEKEN MOET JE ZIJN!!! Voor de beste auto’s met zeer goede service en prijs kwaliteit. Gewoon een goud eerlijke garage. Wij kunnen het niet anders zeggen dat het de beste garage is van de regio. De beste service, super vriendelijke mensen. Die je voor 100% blij de deur uit willen zien gaan! Denken met je mee. Zoeken een oplossing voor alles. Zeer kundig en eerlijk. Echt geweldig!! Dit onze 3 de auto en wat een super service weer!! Zijn er zo blij mee! Ook zijn onze auto’s daar in service. En wij wonen niet eens in de buurt, maar de moeite waard om een stukje te rijden. Leuker kan ik het niet maken. Maar wel makkelijker als je een goede auto zoekt. Twijfel dan niet en ga kijken. Zeker de moeite waard!!! Groetjes van zeer tevreden klanten
Ik ben al ruim 13 jaar klant en zoals altijd: superservice en zeer klantvriendelijk. Service tot voor de deur (dus geen ANWB nodig). Ze kennen me bij naam en voornaam dus dat geeft een vertrouwensband. Ik rij nu in mijn derde occasion van hun en heb nooit hoeven klagen. Alles wordt keurig opgelost.
wij zijn kundig en vriendelijk geholpen en er werd de tijd voor ons genonen. Ze hebben hele mooie auto's staan. wij hebbeb er ook een mooie auto gekocht zijn goed geholpen door Jordy.
Vriendelijk personeel die alles eerlijk uitlegt en overlegd met mij als klant over de mogelijkheden en prijzen
Prima bedrijf dat je kunt vertrouwen!
...
Kon zeer snel terecht en altijd vriendelijk personeel. De auto was snel klaar en reed weer als een zonnetje. Altijd tevreden geweest bij Vreeke!
Vreeken is een heel fijn bedrijf. Klantvriendelijk, behulpzaam en eerlijk. Staan altijd voor je klaar. Nu kleine schade top opgelost en in dezelfde week heeft mijn vader een nieuwe auto gekocht bij hem, een mooie Renault Scenic. Zijn oude Nissan, ook bij Vreeken gekocht, goed kunnen inruilen. Alles netjes volgens afspraak en perfect alle corona maatregelen nageleefd.
Mooie auto aangeschaft voor een redelijke prijs, kan deze garage bij iedereen aan bevelen.
Auto gevonden op internet, Afspraak gemaakt voor een proefrit en bezichtiging. Bij aankomst stond de auto keurig klaar en prima te woord gestaan door de eigenaar, een ruime proefrit was geen probleem. Bij terugkomst lekker bakkie koffie en de deal rond gemaakt. Top garage
Het contact verloopt soepel en is makkelijk. Door corona waren de omstandigheden ingewikkeld, maar alles was goed georganiseerd, helder en verliep prima. Ik heb een prima auto kunnen kopen, mijn oude auto makkelijk kunnen inruilen en ben zeer tevreden.
Twee auto's hier gekocht. Als er een probleem of storing is/was, wordt het binnen 1 tot maximaal 2 dagen opgelost of gerepareerd. Weinig tot geen extra kosten. Top garage met veel expertise in huis. Dikke aanrader!!!!!
Hier een auto gekocht. We werden ontvangen met heerlijke koffie. De eigenaar nam alle tijd voor ons. Hadden helemaal iet het gevoel van opdringerig gedrag van de verkoper. Zeer tevreden mooie auto’s. Stuur al mijn vrienden en kennissen naar deze zaak.
Ik had een APK en kleine beurt voor de auto nodig. Tijdens de APK waren er een paar afkeuringspunten. De monteur besprak telefonisch netjes de opties en kosten. We hebben gekozen voor de oplossing die het beste past bij mijn auto gebruik. De reparaties waren snel uitgevoerd en dezelfde dag kon ik de auto weer ophalen. De prijs was netjes en goed gespecificeerd.
Nijverheidsstraat 27
2132AZ Hoofddorp