Snel en goed
Netjes te woord gestaan. En de auto voldoet aan de verwachting. Zou er zeker nog een keer een auto kopen.
goede service gezellige mensen
Vandaag mijn volkswagen polo opgehaald. Hele goede service en zeker de moeite waard om hier eens langs te gaan!
Inmiddels 15 jaar tevreden klant.
Wat een flexibel bedrijf. Ik heb meerdere keren mijn apk met klein onderhoud moeten omzetten, elke keer geen probleem. Kosten kwamen ook iets lager uit dan verwacht. Enige tip voor andere mensen. Als je een leen auto nodig hebt moet je het goed op tijd aangeven, anders hebben ze er geen 1 meer.
Aardige mensen, de auto heb ik voor de zekerheid ook technisch laten keuren bij mijn eigen garage. Vreeken had daar geen probleem mee. Dat was fijn. Goede overeenkomst kunnen opstellen en prettige aflevering.
Nadat we telefonisch contact hadden opgenomen over de storing in onze auto werden we uitgenodigd direct langs te komen. Na het uitlezen van de storing werd direct een nieuwe accu opgehaald en waren we na totaal 1 uur weer onderweg naar huis.
Meerdere keren een auto aangeschaft bij Vreeken Occasion Center, altijd in een ontspannen sfeer en met goede voorlichting. Michiel Vreeken en de monteurs weten waar ze het over hebben, ook als er onderhoud aan de auto verricht moet worden. Afspraak is afspraak en garantie is garantie ! Wij zijn al jaren zeer tevreden
Ik word altijd snel geholpen en tegen een betaalbare prijs. Duidelijke afspraken van te voren en vriendelijke monteurs
In mijn beleving zijn er maar weinig betrouwbare autohandelaren/garages - en dat is niet alleen maar een vooroordeel maar wordt zeker onderstreept door slechte ervaringen. Bij Vreeken wordt je vriendelijk en goed geholpen en geadviseerd. En in de garage waar Jacques de scepter zwaait heb je nooit het gevoel dat er misbruik wordt gemaakt van je onwetendheid en dat je een oor wordt aangenaaid. Hoe vaak hebben we dat al anders meegemaakt. Dus ja, wij bevelen AutoFirst Vreeken absoluut aan!
Ik heb mijn auto hier gekocht en sindsdien in onderhoud. De service is altijd goed, vriendelijk en flexibel.
Mijn eerste ervaring goede indruk
Goed geholpen, en de problemen prima verholpen onder garantie.
Leuke auto gevonden, ziet er keurig uit. Ook keurig geholpen .
Sinds 2005 heb ik geen auto meer gehad. Een hele leuke occasion gekocht bij vreeken. Mijn 1e bij dit bedrijf. Heb een proefrit kunnen maken van een half uur. Geen op of aanmerkingen tijdens de rit. Na de proefrit de auto op de brug mogen bekijken is allemaal goed verlopen. Uiteindelijk de auto gekocht. Werd goed geholpen door Michiel. Alles was goed geregeld. Later ben ik nog even terug geweest had nog een paar puntjes gevonden, deze zijn allemaal keurig en kosteloos verholpen. Kortom een heel betrouwbare garage met eerlijke mensen. Hier word nog echt naar je geluisterd en ook met je meegedacht. Voor mij geen andere garage meer. Deze garage kan ik ook zeker bij andere aanbevelen.
Bij het bellen voor een afspraak wordt alles netjes in ovrrleg afgesproken. Goede service, vriendelijk personeel en kan altijd terug bij onvoorziene omstandigheden, maar dat is nog niet voorgekomen.
Hi, Afgelopen maand een auto gekocht bij Vreeken. Erg tevreden. De auto was in prima staat en service was top. De hulp was er om de juiste auto te vinden voor de koper, erg blij mee!
Beste zaak die ik ken en kom er graag naartoe voor zowel onderhoud als voor het aanschaffen van 2e hands wagens. Al een paar jaar ben ik een tevreden klant op alle vlakken.
Altijd zeer aardige vakmensen. Kom hier al jaren.
klantvriendelijk, meedenkend, afspraken worden nagekomen
Duidelijk en eerlijk. Meedenkend hoe het op te lossen. Kan niet anders zeggen.
Ik ben op aanraden van mijn buurman enkele jaren geleden overgestapt naar garage Vreeken voor onderhoud van mijn auto. Ik kan het team van Vreeken van harte aanbevelen!
Kom al jaren lang voor onderhoud aan mijn auto. Telkens prima ervaringen. Uitermate vriendelijk en kundig personeel waarbij kwaliteit van werk en tevredenheid van klanten op eerste plaats staan. Zeer goede communicatie over uitte voeren werkzaamheden inclusief kostenplaatje, dus geen verrassingen! Top garage.
Ik heb uitsluitend goede ervaringen met Vreeken Occasion center. Ik kom hier al jaren, sinds de aanschaf van m'n eerste auto. Sindsdien meerdere auto's gekocht, en alle auto's bij ons thuis gaan hier heen voor het onderhoud. Mannen denken mee, zijn vriendelijk en zeer vakbekwaam. Aanrader!
Nijverheidsstraat 27
2132AZ Hoofddorp