Alles weer tip top geregeld

Alles weer tip top geregeld

• Prijs/Kwaliteit

Elke keer weer perfecte service

Elke keer weer perfect. Ruim tien jaar al

• Prijs/Kwaliteit

Goede service tegen een eerlijke prijs.

Al jarenlang een tevreden klant. Weer een jaarlijkse service beurt laten uitvoerend. De auto wordt uitgebreid gecontroleerd en indien er extra onderdelen vervangen moeten worden wordt dat altijd gedaan in overleg met de klant.

Prima bedrijf

Snelle en heel goede service, kundig personeel.

• Prijs/Kwaliteit

professionele vriendelijke service met prima resultaten; iedere keer opn ieuw

Iedere keer opnieuw krijg je bij Vreeken “ouderwets” uistekende service met resultaten naar volle tevredenheid. Een en al vakmanschap.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer goede ervaringen vak mensen staan altijd voor je klaar gr rob.

aangename service

snel en goed geholpen, prima uitleg en voorlichting prijs/kwaliteit dik in orde.

• Prijs/Kwaliteit

Zelfs naar mijn huis gereden voor het goede telefoon nr

• Prijs/Kwaliteit

Wordt altijd goed geholpen!

Ik kom al jaren bij deze garage. Wordt altijd vriendelijk en snel geholpen. En er worden geen overbodige reparaties ‘aangesmeerd’. Er wordt juist meegedacht met je. Top garage

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen en een deskundig advies gekregen . Dit bedrijf is een echte aanrader !

top services

wordt snel geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Half April mijn 1e occasion gekocht bij vreeken occasion center Citroën c1. De auto werd netjes afgeleverd en stond er gepoetst en glimmend bij. Werd goed geholpen door Michiel. Hij rijd nog steeds geweldig en ben zeer tevreden. De eerste 5000 km zitten erop. Op naar de volgende 5000.

• Prijs/Kwaliteit

Goede service en prijs kwaliteit verhouding

Netjes en duidelijk omtrent de uit te voeren werkzaamheden. Prijsopgave vooraf en of tijdens de onderhoudsbeur Goede service.

• Prijs/Kwaliteit

Na de reviews gelezen te hebben kan ik nu zelf uit eigen ervaring zeggen dat de service uitstekend is! Volgend jaar kom ik weer terug voor de APK keuring.

Snelle en deskundige hulp

Met probleem bij Vreeken, snelle konstatering wat probleem was. Daarna ook snel weer verholpen.

• Prijs/Kwaliteit

Erg tevreden klant bij zowel aanschaf als onderhoud

Hebben vorig jaar een auto gekocht bij AutoFirst Vreeken. Erg vriendelijk en goed geholpen. Onlangs het jaarlijkse onderhoud uit laten voeren en ook daar goed geholpen en auto was weer snel kaar. Ben erg te spreken over AutoFirst Vreeken en zou het zeker aanbevelen.

• Prijs/Kwaliteit

Mijn ervaring bij Auto First is dat ze altijd klaar staan voor hun klanten en helpen ze

Auto Frist doen hun werk goed en als jou auto is gemaakt doe je lange me zonder problemen.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer goede service, aan iedereen aan te bevelen.

Zeer goed.h

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Eerlijk en bekwaam

Positieve ervaring met als resultaat een mooie, full option occasion voor een eerlijke prijs met inruil.

Top service

Nette en snelle top service!

Top en goed

Keurig

Mijn auto eerst gratis laten bekijken en later op de week in de ochtend ingeleverd en na een paar uur al helemaal gerepareerd, tevens nog voor de APK gekeurd. Perfecte service wat je verwacht, daarom zeker een aanrader.

Vriendelijke en snelle service

Ik kwam met een lekke band zonder afspraak. Direct geholpen. Super.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer goede betrouwbare garage!

Zeer vakkundig en vriendelijke personeel. Weten waar ze het over hebben. Luisteren goed naar jou wensen als je een auto bij ze koopt. En heb je een keer iets in je garantie tijd word het zonder problemen gemaakt. Zeer goede auto’s voor een zeer goede prijs!! WIJ RADEN DEZE GARAGE DAN OOK AAN.

• Prijs/Kwaliteit

Prima geholpen en van te voren afgesproken prijs

Prima en netjes geholpen alleen jammer dat ze de auto niet meer door de wasstraat doen na afloop grote beurt

Nijverheidsstraat 27

2132AZ Hoofddorp